2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Amin cnm. Ama çok olumsuzum şu anda. Mart annelerinde bu yüzden erken doğum yapanlar olmuş... Sabahı Nasıl edeceğim bilmiyorum...Nolur bana ve bebişime dua edin...
Geçmiş olsun umarım önemli bisey yoktur. Yasaklı bisey yaptim yazmışsın.. Ne yaptin acaba? Bizede yol gosterici olsun.. Inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin..

Anladim bende dicektim ne guzel kitap okuyorsun seni mesgul ediyor diye
Gece uyumak için savaşıyorum sabaha karşı uyku basıyor o zamanda işe gitmek için kalkıyorum sen neden keyifsizsin bebeğe de yansıyordur. Canım güzel seyler düşün.oda seni etkiliyordur.

Gece uyumak için savaşıyorum sabaha karşı uyku basıyor o zamanda işe gitmek için kalkıyorum sen neden keyifsizsin bebeğe de yansıyordur. Canım güzel seyler düşün.oda seni etkiliyordur.
Istahim yoktu o nedenle halsizdim cok.. dun kayinvaldem mangal yapip cagirdi baya et falan yedirdi bana sanirim agir geldi bugun de zorla yemek yedim... sen ne is yapiyorsun?

Istahim yoktu o nedenle halsizdim cok.. dun kayinvaldem mangal yapip cagirdi baya et falan yedirdi bana sanirim agir geldi bugun de zorla yemek yedim... sen ne is yapiyorsun?
Etin hazmı zor normalde şimdi mideler birde sıkışık daha çok etkiliyor insanı kamuda çalıyorum ben

Kizlar bel agrisindan ve bacagimin uyusmadindan uyuyamiyorum!!! var mi ayni durumda olan??

İnşallah cnm, dua edin bana...

Geçmiş olsun umarım önemli bisey yoktur. Yasaklı bisey yaptim yazmışsın.. Ne yaptin acaba? Bizede yol gosterici olsun.. Inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin..
Sağol cnm. Yapmamam gereken birşey yaptım derken internette hep olumsuz şeyler yazıyor ya herşeyle alakalı, internete baktım moralim çok bozuldu demek istedim...

Günaydın anneler ve tayı bebişler
Anladim bende dicektim ne guzel kitap okuyorsun seni mesgul ediyor diye

Dogum izine cikmiyormusun? evet dogru soyluyorsun uzun sure et yemem sanirim...
Haftaya salı çalışabilir raporu alacağım artık zorlanıyorum ama işe gitmem gerek sen nasıl oldun

Sağol cnm. Yapmamam gereken birşey yaptım derken internette hep olumsuz şeyler yazıyor ya herşeyle alakalı, internete baktım moralim çok bozuldu demek istedim...
Çok geçmiş olsun canım kendini üzme öyle hemen en kötü şeyi düşünme. Baş ağrısı için bakıyoruz kanser diyor internet. Sen içini ferah tut

Canim internete bakarsan oo baş agrisi yazsan tümör çıkartıyor :) Su dönemde en yapmamamiz gereken sey böyle durumlarda nete bakmak ama elde de olmuyor anlıyorum. Bugün doktora mi gideceksin? Allah icini/içimizi ferahlatsin inşallah. Hep bir evham halindeyiz :)

Maşallah tosbana:) kocaman oldular artık.yalnız ben ilk hamileliğimden hatırlıyorum 30-40 civarı çıkıyordu.sancı olarak kabul etmiyorlardı onu.birde düzenli mi sancılar o da önemli tabi.

Benim doktorum çok pimpirikli adam ya en ufak standart dışı birşey görse hemen önlem almaya başlıyor. Bir yandan iyi öyle olması bir yandan da kötü ben telaş yapıyorum çünkü

Ayy dusunsenize gobegimize alistik dogumdan sonra inemye baslayinca tuhaf olmaycakmisniz ben uzulurum dusundukce

Ay ben üzülmem ya o saatten sonra bebiş kucağımızda olcak bir an önce insin diye can atarım

Günaydın nisan annişleri ve mini mini kuzularıııı

Dün akşam ara ara kasılmalarım devam etti. Gece yatmadan yine ılık duşa girip yattım o rahatlattı. Sabah 5 buçukta wc merasimimiz vardı. Ondan önce de bilek ağrılarından ve uzun süre yan yatmaktan uyuşan ve ağrıyan bacaklardan dolayı birkaç kez uyandım O kadar uyanmama rağmen uykum hiç kaçmadı hemen pozisyon değiştirip kaldığım yerden devam ettim uykuya

Rüyamda oğluşu gördüm ama bu sefer kucağımda değil karnımdaydı Karnım böyle hafif şeffaflaşmıştı ve içini görebiliyordum. Oğluş yan duruyordu. Kafası sol tarafımdaydı okşuyordum kafasını uyu oğllum diyordum gözlerini açıp kapatıyordu. Sağ tarafımdan da ayaklarıyla itiyordu karnımı minik parmaklarını tutmaya çalışıyordum Gerçek gibiydi. Zaten artık son haftalardaki rüyalarım hep gerçek gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…