- 5 Ağustos 2016
- 472
- 591
- 18
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #31.561
Günaydın canım sancın yüksek çıktı diye mi bilinçaltına yer etti acaba sen öyle mesajlar gönderdiysen bebişde sözünü dinliyorum burdayım dedi sana :)) Allah zamanında kucağımıza almayı nasip etsin ama bu sıralarda süpriz yaparlarsa çok korkmayalım artık bayağı büyüdüler riskleri çok düşük... bende sabahı sabah ettim kabızlık arada yaşıyordum ama dün 3 e kadar hiç uyutmadı beni sancıdan zeytinyağı içtim, kayısı yedim üzerine sıcak su içtim 2 saat sonra azcık rahatlattı sabahta probiyotik yoğurtla başladımGünaydın nisan annişleri ve mini mini kuzularıııı
Dün akşam ara ara kasılmalarım devam etti. Gece yatmadan yine ılık duşa girip yattım o rahatlattı. Sabah 5 buçukta wc merasimimiz vardı. Ondan önce de bilek ağrılarından ve uzun süre yan yatmaktan uyuşan ve ağrıyan bacaklardan dolayı birkaç kez uyandımO kadar uyanmama rağmen uykum hiç kaçmadı hemen pozisyon değiştirip kaldığım yerden devam ettim uykuya
Rüyamda oğluşu gördüm ama bu sefer kucağımda değil karnımdaydıKarnım böyle hafif şeffaflaşmıştı ve içini görebiliyordum. Oğluş yan duruyordu. Kafası sol tarafımdaydı okşuyordum kafasını uyu oğllum diyordum gözlerini açıp kapatıyordu. Sağ tarafımdan da ayaklarıyla itiyordu karnımı minik parmaklarını tutmaya çalışıyordum Gerçek gibiydi. Zaten artık son haftalardaki rüyalarım hep gerçek gibi oluyor.
Günaydın nisan annişleri ve mini mini kuzularıııı
Dün akşam ara ara kasılmalarım devam etti. Gece yatmadan yine ılık duşa girip yattım o rahatlattı. Sabah 5 buçukta wc merasimimiz vardı. Ondan önce de bilek ağrılarından ve uzun süre yan yatmaktan uyuşan ve ağrıyan bacaklardan dolayı birkaç kez uyandımO kadar uyanmama rağmen uykum hiç kaçmadı hemen pozisyon değiştirip kaldığım yerden devam ettim uykuya
Rüyamda oğluşu gördüm ama bu sefer kucağımda değil karnımdaydıKarnım böyle hafif şeffaflaşmıştı ve içini görebiliyordum. Oğluş yan duruyordu. Kafası sol tarafımdaydı okşuyordum kafasını uyu oğllum diyordum gözlerini açıp kapatıyordu. Sağ tarafımdan da ayaklarıyla itiyordu karnımı minik parmaklarını tutmaya çalışıyordum Gerçek gibiydi. Zaten artık son haftalardaki rüyalarım hep gerçek gibi oluyor.
Uykusuz ve sıkıcı uzun bi gecenin ardından günaydın =(
Kızlar günaydın. İşe geldim ama çok yorgun ve bitkinin hiç kaliteli uyku uyuyamıyorum.
canım ben bir tane tam takım aldım 2 adette 6 parçalı aldım yeterli diye düşünüyorum.Kızlar hastane çıkışı setleri varya siz onlardan kaç tane alacaksınız ? Ben bi set aldım içinde bir tulum , bir atlı üstlü tulum , zıbın yine alta pijama , 2 eldiven birde battaniyesi var .
ablamlda iki çocuğunda sebamed kullandı çok memnun kalmış bende ondan almayı düşünüyorum.Sağol canım ,birkaç kişiden daha duydum sebamed tavsiyesini onlarda memnun kalmışlar.
evet canım ctesi günü aldım. 10 marta kadar çalışacağımSlm kızlar 32. Haftadan 37. Haftaya çalışabilir raporunuzu aldınız mı
sorma canım bende öyleyim. gece uyuyamayınca iş yerinde bayılıyorum.Kızlar günaydın. İşe geldim ama çok yorgun ve bitkinin hiç kaliteli uyku uyuyamıyorum.
Günaydın canım sancın yüksek çıktı diye mi bilinçaltına yer etti acaba sen öyle mesajlar gönderdiysen bebişde sözünü dinliyorum burdayım dedi sana :)) Allah zamanında kucağımıza almayı nasip etsin ama bu sıralarda süpriz yaparlarsa çok korkmayalım artık bayağı büyüdüler riskleri çok düşük... bende sabahı sabah ettim kabızlık arada yaşıyordum ama dün 3 e kadar hiç uyutmadı beni sancıdan zeytinyağı içtim, kayısı yedim üzerine sıcak su içtim 2 saat sonra azcık rahatlattı sabahta probiyotik yoğurtla başladım
Maşallah ne güzel senin oğlun akıllı aferin ona
ben bir defa gördüm bebeğimi rüyamda oda böyle net değil doktorda da göstermiyor bize tam sürpriz yapacak galiba
Her seferinde aynı mı görüyorsunAy yine de erken ya en az 34. haftaya kadar beklesinler :)) İnşallah rüyalarımdaki gibi söz dinleyen uslu bir çocuk olurKabızlık çok fena oluyor ya yediklerine dikkat et bu aralar bol su iç biraz da acı ye
Bu benim rüyamda 3. görüşümO yüzden çok merak ediyorum acaba rüyamdaki gibi mi olacak diye
Verir ben de 3 gün once aldimBen 31+ 3 te gidecem Dr Ozaman verir mi çalışabilir raporunu illa 32+0 mı olmak zorunda
İlk 2 sefer aynı gördüm ama dün geceki farklıydı. Daha önce gördüklerimde saçları vardı siyah siyah dün karnımda gördüğümde keldiHer seferinde aynı mı görüyorsun
Sana da günaydın :)Günaydın tatlı anneler mini mini kuzular
Bakalım paşa nasıl olacak miden ekşiyor mu diyorlar yaa saçı çıkıyor. Ordan saçlı diye düşünüyoruzİlk 2 sefer aynı gördüm ama dün geceki farklıydı. Daha önce gördüklerimde saçları vardı siyah siyah dün karnımda gördüğümde keldi
Midemde ekşime ve reflu var ama o saçlardan dolayı olduğu hurafeBakalım paşa nasıl olacak miden ekşiyor mu diyorlar yaa saçı çıkıyor. Ordan saçlı diye düşünüyoruz
Evet benim bazen boş mideye bile midem bir tuhaf oluyor nefes alırken baya zorlanıyorum sanki oksijen yetmiyor banaMidemde ekşime ve reflu var ama o saçlardan dolayı olduğu hurafeHormonlardan ve rahimin mideyi sıkıştırmasından oluyor
Sağol cnm ...Günaydın anneler ve tayı bebişler
Haftaya salı çalışabilir raporu alacağım artık zorlanıyorum ama işe gitmem gerek sen nasıl oldun
Çok geçmiş olsun canım kendini üzme öyle hemen en kötü şeyi düşünme. Baş ağrısı için bakıyoruz kanser diyor internet. Sen içini ferah tut
Evet cnm bugün 16:00'da dermatolojiye gideceğim. Yarın da kendi doktoruma. Mart annelerinde bu yüzden ciddi sıkıntılar yaşayanlar olduğunu duyunca çok etkilendim açıkcası...Allah hepimizin yardımcısı olsun...Canim internete bakarsan oo baş agrisi yazsan tümör çıkartıyor :) Su dönemde en yapmamamiz gereken sey böyle durumlarda nete bakmak ama elde de olmuyor anlıyorum. Bugün doktora mi gideceksin? Allah icini/içimizi ferahlatsin inşallah. Hep bir evham halindeyiz :)
Evet benim bazen boş mideye bile midem bir tuhaf oluyor nefes alırken baya zorlanıyorum sanki oksijen yetmiyor bana
Canım bence hiç bişey yok içini rahat tut. Dr'nun neden kan testi istemediğini anlamadım. Sıkıntı varsa karaciğerde veya safra tuzlarında doluyor. Onu bi kan testinden hemen bakıyorlar. Burada bi arkadaş daha aynı şekilde yaptırdı. Dermatoloji ne alaka ki. Bende bak diyorum sana kaşınıyordum hala da kaşınıyorum ama yok bişey çıkmadı. Hormonlarla ilgili olabiliyor. Endişelenme...Evet cnm bugün 16:00'da dermatolojiye gideceğim. Yarın da kendi doktoruma. Mart annelerinde bu yüzden ciddi sıkıntılar yaşayanlar olduğunu duyunca çok etkilendim açıkcası...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?