2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın canım sancın yüksek çıktı diye mi bilinçaltına yer etti acaba sen öyle mesajlar gönderdiysen bebişde sözünü dinliyorum burdayım dedi sana :)) Allah zamanında kucağımıza almayı nasip etsin ama bu sıralarda süpriz yaparlarsa çok korkmayalım artık bayağı büyüdüler riskleri çok düşük... bende sabahı sabah ettim kabızlık arada yaşıyordum ama dün 3 e kadar hiç uyutmadı beni sancıdan zeytinyağı içtim, kayısı yedim üzerine sıcak su içtim 2 saat sonra azcık rahatlattı sabahta probiyotik yoğurtla başladım

Günaydın kızlar bende cumartesi doktora gideceğim çalışamaz raporu alıp izne ayrılacağım inşallah. Kalsiyum ve magnezyum kullandığım halde bacağımda ayağında kasilmalar oluyor özellikle gece. Tansiyonum hep düşük 9_5.kanında hep düşük 9larda nolacak bilmiyorum

Maşallah ne güzel senin oğlun akıllı aferin ona
ben bir defa gördüm bebeğimi rüyamda oda böyle net değil doktorda da göstermiyor bize tam sürpriz yapacak galiba

Uykusuz ve sıkıcı uzun bi gecenin ardından günaydın =(

Kızlar günaydın. İşe geldim ama çok yorgun ve bitkinin hiç kaliteli uyku uyuyamıyorum.

Allah sabır versin az kaldı son ve zor zamanlar tabii artık iyice ağırlaşınca vücûd iyice yoruluyor. Uykusuz geceler sıkıcı şimdi ama bebişten sonra sıkılmaya fırsat kalmayacak

Kızlar hastane çıkışı setleri varya siz onlardan kaç tane alacaksınız ? Ben bi set aldım içinde bir tulum , bir atlı üstlü tulum , zıbın yine alta pijama , 2 eldiven birde battaniyesi var .
canım ben bir tane tam takım aldım 2 adette 6 parçalı aldım yeterli diye düşünüyorum.

Sağol canım ,birkaç kişiden daha duydum sebamed tavsiyesini onlarda memnun kalmışlar.
ablamlda iki çocuğunda sebamed kullandı çok memnun kalmış bende ondan almayı düşünüyorum.

Slm kızlar 32. Haftadan 37. Haftaya çalışabilir raporunuzu aldınız mı
evet canım ctesi günü aldım. 10 marta kadar çalışacağım

Kızlar günaydın. İşe geldim ama çok yorgun ve bitkinin hiç kaliteli uyku uyuyamıyorum.
sorma canım bende öyleyim. gece uyuyamayınca iş yerinde bayılıyorum.

Ay yine de erken ya en az 34. haftaya kadar beklesinler :)) İnşallah rüyalarımdaki gibi söz dinleyen uslu bir çocuk olur Kabızlık çok fena oluyor ya yediklerine dikkat et bu aralar bol su iç biraz da acı ye

Maşallah ne güzel senin oğlun akıllı aferin ona
ben bir defa gördüm bebeğimi rüyamda oda böyle net değil doktorda da göstermiyor bize tam sürpriz yapacak galiba

Bu benim rüyamda 3. görüşüm O yüzden çok merak ediyorum acaba rüyamdaki gibi mi olacak diye

Her seferinde aynı mı görüyorsun

Bende alışverişi yaptım biraz ama daha eksikler var. Şampuan uni baby yeni doğan bez de molfix alacağım. Bebek arabası baby2go travel sistem indirimdeymis civilde ona bakacağım hafta sonu hakkında bilgi sahibi olan var mi?

selam kızlar anneler , zaman daralıyor heyecan artıyor.
dün minik kusumun kıyafetlerinin yarısını utuledim minik ama çok zaman alıyor. dolabina dizdim.

kimler bebeğini rüyasında gördü ???
geçen gün gördüm ben mis gibi kokusunu içime çektim . çok güzeldi maşallah kuzuma...

İlk 2 sefer aynı gördüm ama dün geceki farklıydı. Daha önce gördüklerimde saçları vardı siyah siyah dün karnımda gördüğümde keldi
Bakalım paşa nasıl olacak miden ekşiyor mu diyorlar yaa saçı çıkıyor. Ordan saçlı diye düşünüyoruz

Midemde ekşime ve reflu var ama o saçlardan dolayı olduğu hurafe Hormonlardan ve rahimin mideyi sıkıştırmasından oluyor
Evet benim bazen boş mideye bile midem bir tuhaf oluyor nefes alırken baya zorlanıyorum sanki oksijen yetmiyor bana

Sağol cnm ...

Tünaydınlar:) bende minnosun kiyafetlerini dün yikadim bugun ütü zamani ve cantasini hazirlicam insallah.kendime valiz hazirladim zaten.bir hafta icinde de sabahlikim dikilicek dün terziye gittim.o da gelince biz hazirirzzz!tabisii 36 dan sonra bekliyorum beyefendiyi:)ilk bebisim 38 icinde gelmisti.

Evet cnm bugün 16:00'da dermatolojiye gideceğim. Yarın da kendi doktoruma. Mart annelerinde bu yüzden ciddi sıkıntılar yaşayanlar olduğunu duyunca çok etkilendim açıkcası...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Evet benim bazen boş mideye bile midem bir tuhaf oluyor nefes alırken baya zorlanıyorum sanki oksijen yetmiyor bana

Ben baharatlı ve salçalı şeyler yersem o gün bitik vaziyette oluyorum. Hiç durmadan sakız çiğnemem gerekiyor öyle zamanlarda. Şu nefes yetmemesi bayadır var bende. Su içerken bile yorulup nefes nefese kalıyorum.

Canım bence hiç bişey yok içini rahat tut. Dr'nun neden kan testi istemediğini anlamadım. Sıkıntı varsa karaciğerde veya safra tuzlarında doluyor. Onu bi kan testinden hemen bakıyorlar. Burada bi arkadaş daha aynı şekilde yaptırdı. Dermatoloji ne alaka ki. Bende bak diyorum sana kaşınıyordum hala da kaşınıyorum ama yok bişey çıkmadı. Hormonlarla ilgili olabiliyor. Endişelenme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…