2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Emzirme sütyeni ve atleti aldınız mı? Aldıysanız hangi marka tercih ettiniz acabaaaa?

Merhaba güzel anneler çok uzun zamandır yoktum bugün bebegimi kaybetmemin 39. Günü zaman hiç bu kadar ağır ve acımasız olmamıştı. Sabır diliyorum hergun Rabbimden bu acıyı hiçbiriniz yaşamayın inşallah. Sizden dua istemek için geldim boş kalan kucağım dolsun diye Rabbim bu imtihandan kolaylıkla gecirsin diye hepinizden Allah razı olsun bebekleriniz uzun ömürlü ve sağlıklı olsun Allah'a emanet olun...

Emzirme sütyeni ve atleti aldınız mı? Aldıysanız hangi marka tercih ettiniz acabaaaa?
Pentide baktım elli küsürdü emzirme sütyeni e bebekte 25 liraydı emzirme sütyeni alacam ama emzirme atlati gereklimi bilemedim ben daha kendime gögüs kalkanı dışında bişey almadım :)

İnşAllah rabbim hayırlısıyla biran önce kucağını doldurur canım rabbim hakkında hayırlı olanı tez zamanda versin

nefes nefese kalma olayı bende de var. hatta sıcak basmaları. iş yerinde herkes üşüyor ben pişiyorum. gerçekten sıkıntı. tam 1 ayım kaldı izne ayrılmama.
ben aldım canım hatta kullanıyorum. inci nin aldım ben 2 penye aldım e bebekten 2 tane de kuplu aldım inciden. çünkü penyeler göğüs ucu gösteriyor aklında bulunsun.
ama atlet almadım düşünmüyorum da.

Pentide baktım elli küsürdü emzirme sütyeni e bebekte 25 liraydı emzirme sütyeni alacam ama emzirme atlati gereklimi bilemedim ben daha kendime gögüs kalkanı dışında bişey almadım :)

Ben de pentiye bir bakiyim

Ben de kuplu almayı düşünüyorum. Atlet konusunda bende tam karar veremedim aslında gerek yok sanırım.

Çok zor bir zamandan geçiyorsun ama inan ki güzel günler de gelecek. Yeter ki sen umudunu ve sabrını yitirme. Allah yardımcın olsun en kısa sürede bebeğine kavuşursun umarım.

((( canımmmm allahım sabır versin sana inş en kısa zamanda kucağın dolar bol bol dua et ve allaha sığın

Bende kaplı emzirme sutyeni,emzirme atleti bi de kendinden sutyenli atlet aldım hpsi üstten kancali rahat açılabilir 25_30lira civarı . Ateş ölçer ne almayi düşünüyorsunuz?
Allah yardimcin olsun arkadaşım rabbim sabır versin hayırlı evlat nasip etsin

Bende görmüştüm sarı Kıvırcık saçları vardi tombik bi bebekti çok merak ediyorum oglusumu

Bugun bebisin cantasini da hazirladim:) bir valiz kendime bebeginki sirt cantasi buyuk ona.annemde kalicam yetecek kadar koydum.birde süsleme torbasi oldu.acaba ikisini de buyuk bir tek valiz mi yapsam hanimlar?sizler ne yapmayi düsünuyorsunuz?

iki gecedir kalça bel kaburga kemiklerimin ağrısından uyuyamıyorum.1 aydır kalsiyumda içiyorum ona rağmen kalsiyum eksikliği mi var bende acaba.ilk hamileliğimde hiç böyle ağrılarımda yoktu.sizde de var mı böyle ağrılar kızlar?

Arkadaşlar çalışabilir raporunu alma işim maalesef 32+4 e kalacak, sıkıntı olur mu acaba ? Bilginiz var mı?
Okulda yakın zamanda Doğum yapmış bir arkadaş tarih önemli değil dedi onun gazına geldim tabiri caizse, şimdi de stres oldum

selam kızlar gerek varmı baba kucagina nisan mayısta bir de bebek arabasına ne zaman ihtiyaç olur kac ay sonra alınması gerek

Can'ım dermatoloji istedi zaten hemen kan. Bir de kızarıklıklarıma bakıp krem yazdı. Bakalım yarın tahliller ve sonuçları belli olacak inşallah temiz çıkar...Teşekkürler moral verdin

Can'ım derdi veren Allahım sabrını da veriyor inan ki. 2 kere bu acıyı yaşayan biri olarak söylüyorum...Bu da bir sınav aslında...İnşallah bir an önce Allahım gönlünüze göre hayırlı Zaman'larda kucağını doldursun . Dua edeceğim sana... Elinden geldiğince kendini bırakmamaya çalış ve güçlü ol cnm... Allah'a emanet ol...

Benim doktorum 31+6 da gelsem daha uygun dediğimde 32+0 olmak zorunda dedi ama 32 yi doldurduktan sonra gitsen sorun olur mu onu hiç bilmiyorum.yönetmeliğe bir bak istersen

H homesweethome86 cnm herse guzel olucak,kimin ne olacagini Allah bilir hic kotu dusunme bak hamile kalabilioruz bunada cok sukur.Arkadasim kac yillik ewli kac kere tup bebek denediler olmadi en son bi tane tuttu 9ay boyunca yatti cok tatli bi kizi oldu dha snr ikinci bebegi ardina hic farketmedn oldu hemde o bebegi kaldrip indrdigi halde.yani kadin ayni kadin adam ayni adam ama bi sabir sureci var Allah isterse herse olur,melegin diger tarafta seni beklio oluck buda bi sinav ole dusun.insallah tez zmnda sorunsz guzel bi hamilelik gecirip cok tatli bi bebisin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…