2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Golden goat da kokusu ve rengi falan daha farkliydi iyi geldi diger tüm mamalrdan onlarda degisik bi koku oluyo bide dedigin gibi o dönem keci sütu meselsei patlak vermisti.avustralya yeni zelanda kecilerle ünlü daha iyidir diye dusünerek aldim severek de icmisti bebişim.biraz daha pahali digerlerinden.

Kızlar ben ilk bebeğimde mama almadım hiç aklıma gelmemişti bunda da almadm sütümün geleceğini düşünüyorum gelmezsede hastane de verirler bir defaya mahsus eve cıkarkende gelmemiş olursa aldırırm Eczaneden kafamda bi marka belirleyip

Allah razi olsun canim senden valla bilmiuordum ogrenmis oldum. Insallah zamaninda tecrube ederim bunu :)

Kizlar cantaua mama alip koymak dogru mu acaba? Emzirme uzmanlari sut sagma makinasi bile kiymauin diyorlar. Nasil yapsak bilemedim. Acaba mama yerine aut sagma makinasi mi koysak mamaya alisirsa sut isyemez

Aman dikkat et hamilelikte kalsiyum eksikliğinden diş kayıpları oluyor.sanırım ikinci hamilelik ilkinden daha yıpratıcı oluyor.valla 5-6 tane çocuk doğuran bayanlara helal olsun:)

Bugün son iş günümdü çok şükür evet dediğin gibi darısı diğer arkadaşların başına.senin de gözün aydın.doğuma kadar son dinlenmelerimiz.iki çocuklu hayatı az çok tahmin edebiliyorum

Bence hiç mama alıp kendini şimdiden ona hazırlama.ihtiyaç olursa hastanelerde mama veriyorlar.eve çıkınca bakarsın çok gerek olursa eşin en yakın eczaneden alır bir kutu.mama işide bez işi gibi bebek hangisini severse.6 aydan sonra kaşık maması denemiştim ben ne aptamil ne hipp hiçbirini sevmeyen kızım dandik bebelacı yedi.

Canım süt düzene girene kadar demişsin ya mamayla birlikte emzirirsen bebek kesinlikle anne sütünü değil mamayı tercih eder.sen emzirdikçe sütün gelecek.nacizane fikrim hastalık olmadığı sürece bebek yeterince kilo alıyorsa mamaya hiç gerek yok.

Kizlar cantaua mama alip koymak dogru mu acaba? Emzirme uzmanlari sut sagma makinasi bile kiymauin diyorlar. Nasil yapsak bilemedim. Acaba mama yerine aut sagma makinasi mi koysak mamaya alisirsa sut isyemez
Ben ilk kızımda almadım.bundada almıyacağım.kızımı iki yıl emzirmiş bir anne olarak şimdiden mama faktörünü düşünmemek gerekiyor diye düşünüyorum.anne sütü çok önemli ve çok daha pratik.haa hastalık olur,sütüm olmaz vs.o zaman yapacak bişey yok.ilkini iki yıl emzirdim bunada allah kısmet etsin inşallah.

merhaba kızlar bebek şampuan i dalin, bebek bezi sleppy almayı düşünüyorum ya siz ???

Aman dikkat et hamilelikte kalsiyum eksikliğinden diş kayıpları oluyor.sanırım ikinci hamilelik ilkinden daha yıpratıcı oluyor.valla 5-6 tane çocuk doğuran bayanlara helal olsun:)
Bencede helal olsun:)benim her seferinde bi disten olcam galiba ya.bugun sanki biraz ufalandi kanal tedavili disim.kalsiyuma biraz yukleniyim bari

Günaydın kızlar sağlıklı krampsın ağrısız bir gün olur inşallah.
Güya dün uyandığımda öğlene kadar yatıcaktım bugün hiç uyuyamadım
. bizde geceleri çok geç uyur olduk eşimle. 2 den aşağı uyunmuyor ama bu sabah uykusuna doyamayan ama işe gitmek zorunda olan eşimi uyardım . artık saat 12 olmadan uyuyacaz bu nedir yaw? sabah erkenden kalkıyoruz hatta kalkamiyoruz çok zor oluyor falan diye. tamam dedi bakalım bu gece gorecez...

günaydın kızlar mutlu haftasonları :) bu aralar bebek karnımda çok toplanıyor karnım yamuluyor çok sertleşiyor rahat hareket edemiyorum sizde de durum böyle mi? yani bunlar normal mi yoksa kasılma mı anlayamıyorum. herşey yolundadır değil mi endişelendim bi kaç gündür. pztsi rapor için gittiğimde konuşcam dr.umla da

Benimde öyle canım malesef doktorundan bilgi aldığında bizede anlatirsan sevinirim

merhaba güzel anneler :) bende pazartesi rapor alacağım inşallah bu aralar ağrılar arttı çalışmasam mı diyorum ama ev hayatı da çok sıkıcı :) birde bende mide bulantısı başladı olabiliyormuş hatta korkudan bile olabilirmiş :) yemeklerle küskünüm yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…