2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ay canım ya halbuki bebis en çok bu aylarda kg alıyor . keşke yiyebilsen .

Reactions: mnt
Kızlar artık bebislerimiz büyüdü küçükken patır pıtır her yerde dolaşıyordu. şimdi alan daraldı donmekte zorluk çekiyorlar ki bir de düşünün nasıl donsunler eskiye göre daha az hareket ve daha keskin acıtıcı hissediyor olmanız her şeyin yolunda ve sağlıklı bebeklerinizin olduğunu gösterir sertlestigi zaman oturuş yatis pozisyonunuzu değiştirin ayakta oluyorsa az uzanın geçiyor .

bir de kızlar stres ve gürültülü ortamlardan uzak durun sinirli olduğumda esimle biraz tartıştığımızda bile karnimin sertlestigini farkediyorum. ve hemen sakinlesip bebeğime sevgi dolu cümleler sarf ediyorum sonuç olarak bebeğim karnimda ki toparlanma seklini degistirp beni de rahatlatiyor

Benim bebegin başı asagida . Dun akşam o kadar uğraştı ki ters donmek için ama amacına ulaşamadı uğraştı durdu :)) tabi canımı çok acitti

Benim bebegin başı asagida . Dun akşam o kadar uğraştı ki ters donmek için ama amacına ulaşamadı uğraştı durdu :)) tabi canımı çok acitti
aynı durum bende de mevcut tatlım o yüzden seni çok iyi anlıyorum.

aynı durum bende de mevcut tatlım o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Gün içinde hareketli olduğumuz için çok fazla hissetmiyoruz heralde. Genelde gece yatinca ve sabah esimi ise gönderince başlıyor tekmelere. En az bir saat uyuyamiyorum.. tabi hiç şikayetçi değilim sukurler olsun . Az hareketsiz kalsa dualar ediyorum tekme atan diye

Hepimizde bir erken gelme endişesi var bu aralar sancilar da ufaktan başladı. insanın gözü korkuyor ister istemez ama kızlar inşallah ümit ediyorum ki hepimiz en azindan 38 haftayı gececez ve 40 li haftaları doldurdugumuzda "Hadi artık gelsene bebeğim " demeye başlayacağız ocak annelerini okuyorum gülüyorum bazılarına. bir tanesi yazmış baktım gelmiyor zipladim, merdiven indim çıktım, 20 tane hurma yedim ve saat gecenin 3 gibi sanciyla hastaneye zor yetişmişler .

bu KK bu yüzden seviyorum ışte. aynı duyguları , aynı belirtileri yaşıyor olmamız bizi sakin ve mutlu yapiyor her şeyin yolunda olduğunu belgeliyor

ay canım ya halbuki bebis en çok bu aylarda kg alıyor . keşke yiyebilsen .
meyve ile takviye yapmaya çalışıyorum acaba diyorum kan ilacı yapmış olabilir mi kan değerim normaldi yinede verdi ilaç kan arttığı için midem hassas mı oldu

meraba kızlar mutlu saglıklı haftasonları doktora gittim bugün izin belgemi aldım bundan sonra baslasın bebeğimin eşyaları temizlenmeye yerleşmeye sonra e bebek e gittim joie bebek arabası aldık çok mutlu oldummm e bebeği takip edin derim bu ay hergün farklı ürünlerde güzel indirimler var

Bende bazen aklıma geliyor hareket atmediği korkuyorum hemen ama artık hareketleri baya açıtıyor.

bbanada hbr et cnm

meyve ile takviye yapmaya çalışıyorum acaba diyorum kan ilacı yapmış olabilir mi kan değerim normaldi yinede verdi ilaç kan arttığı için midem hassas mı oldu
ben de öyle oluyor canım bir ara demirim çok yükselmişti ve demir hapı da kullanıyordum sonra et , ciğer, yeşillik yiyemez oldum midemi bulandiriyordu vücut fazla olan şeyi istemiyor. hapı bırakınca değerim de biraz düştü su an çok rahat yiyebiliyorum

teyzoslar ben dun bebisin kıyafetlerini yikadim beyaz sabunu rendeleyip sabahta hepsini utuledim cok eglenceli ama. erken dogum riski oldugundan hemencecik hazir olsunlar istedim. bide agdam kaldi ama daha once lazer olmuatum hamilelikte cikti nasil yapacam simdi fikirr verin hele gobek ve bacaklarim kudurdu adeta

Kızlar ebebekte süt sağma makinaları indirime girmiş alıp tavsiye edecek olan var mı

Ooo ellerine sağlık en iyisini yaptın. Ne güzel hazır herşey.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ben ağda yapamıyorum acı eşliğim çok düşük mecburen jilet kullanıyorum bu süreçte sen dayana biliyorsan ağda yaptır daha uzun vadeli olur hem

dayanamiyorum ki bide lazer oldugum icin agdada deydirmek istemiyorum ama jilet icinde gobegim musait degil gobegimin onunu goremiyorum bile

Bende göbek deliğinden aşağı uzun zamandır görmüyor ve eğilemiyorum.ayna karşısında felan denesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…