2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
doğuma yaklaşık 10 hafta kaldı fakat hala hastane ve doktor seçimi yapamadım Küçükçekmece, Bahçelievler civarı hastane, doktor önerebilicek var mıı?

doğuma yaklaşık 10 hafta kaldı fakat hala hastane ve doktor seçimi yapamadım Küçükçekmece, Bahçelievler civarı hastane, doktor önerebilicek var mıı?
Nisa hastanesi ve ya hizmet hastanesi var tanıdıklarım vardı ikisine de giden baya öneriyorlar iki hastaneyide iyi doktorları da var

Valla ben alışverişteydim hastane pijama takımı aldım emzik kapı süsü bikaç eksik bişiy artık son hazırlıklar =))))
Ohh maşallah iyice ağırlaşmadan bitirmek lazım zaten. Güle güle kullan cicileri

Bende öyle yaptım canım.. Hazır mama hiç almadım aklıma gelmedi lazım da olmadı tam iki yıl emzirdim inşallah bunda da öyle olut

Bende öyle yaptım canım.. Hazır mama hiç almadım aklıma gelmedi lazım da olmadı tam iki yıl emzirdim inşallah bunda da öyle olut
Aynen canım.bu arada güle güle kullan aldıklarını.benimde bebek bakım ürünleri hariç herşey tamam.içim rahatladı.yıkama ütülemeyidr yapıcam bu hafta.pazartesi çalışamaz raporu alıp çıkıyorum izne inşallah.yavaş yavaş yaparım son hazırlıklarıda.artık ne olur ne olmaz az kaldı

Günaydın kızlar bir haftanı sonuna geldik kavuşmaya gittikçe yaklaşıyoruz
Sagol canım.. Hep aynı renkler vardı lohusa pijamaları da ya mavi ya pembe başka yok zorda olsa gül kurusu buldum zaten o renk istiyodum
Evet birde üstlerinde leylekler felan bar hep aynı modeller var. Ben almadım kendim ayarladım sabahlık pijama felan

Kizlar yaaa ben cok kotuyum,korkudan uyuyamadm hic.lavaboya gdince cok cok hafif bi pembe renk vardi akinti gbi younda degil idrardan degil sanki sizmis gbi baya bi korktum,bgnde pazar szce acile gidimmi?sbh kontroldeydm sdce bebek brz asagida dedi ama korkulck bise yok demisti ama suann hem uzgun hemde korkunun zirvesndeim

Panik yapma hemen. Uzan hiç kendini yorma doktorunla görüş önce sana ne diyecek.

Merak ettim hastaneye gittin mı durumun nasıl?

ins anlik birseydir.nasil olsun gittin mi doktora

Insallah kötü birsey yoktur iyi haberlerini bekliyoruz canım

Coook sag ol canim telkinin icin.. insallah gecsin die dua ediyorum ben de..
Bu arada ben de ogretmenim ama 24 unde dolduruyorum 32. Haftayi.
Allah büyüktür ve sabileri korur canım. Benim yeğenim için ciğerlerinde camvar dediler istanbulda özel bir hastanede. Gelinimiz 9 ay ağladı gebeliğin tadını yaşayamadı. Doğduğunda ne cam ne başka bişey. Sağlıklı doğdu çok şükür şimdi girdiği sınavlarda türkiye birincisi yavrum. Halası olarak onunla gurur duyuyorum. Doktorlar bebek bizi yanılttı diye açıklama yaptılar sadece. Biz üzüntüden mahvolduk. Diyecem oki kendini üzme inşallah herşey yolunda gidecek sağlıkla doğup büyüyecek ufaklık..

Ewt bnmde bu sefer 20-40arasndaydi bnm ama hafif kanamamda var.sdece sancn varsa korkma bnmde 20gun once ole ckmisti keske smdi yine beklese

Sanirm en erken ben dogurcam burda hastanedeim yatis yaptilar,hafif sancm cikti ama bu sefer azick kanamam oluo,dua edin gelmesin hemn
Allah yardimcin olsun canım. İnşallah çok önemli bişey değildir,gecicidir.. Hepimiz zamanında doğuralim.. Amin amin amin..

Sanirm en erken ben dogurcam burda hastanedeim yatis yaptilar,hafif sancm cikti ama bu sefer azick kanamam oluo,dua edin gelmesin hemn
dualarimiz seninle canım Rabbim seni ve bebeğini korusun . inşallah biraz daha dayanır bebis iceride sabırsızlık yapmaz anneyi görmek için. moralini yüksek tut her şey güzel olacak diye kendini telkin et .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…