2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
günaydın canım aynısı bende de var.. hareketleri azaldı yine son günlerde bende cok korkuyorum hayırlısı bakalım

Bnm yok hareketli ben her hafta nst ye giriorum ztn ama yinede korkuorum dr.nzn cevabini bnada yazarsanz sevinirm

İnşallah Doğuma almazsa yazarım :) çok korkuyorum çok küçük daha
İnşallah Doğuma almazsa yazarım :) çok korkuyorum çok küçük daha
Allah korusun dha cok kucukler,vakti zmninda gelsinler insallah.bi kasilmaylada almazlar herhalde

Son düzenleme:
Bu 37 ye kadar çalışma işini kim çıkarmış acaba. Ben resmen eşimin zoruyla çalışacağım. Öyle bir baskı kuruyor ki üzerimde. 37 hafta artık doğumun bile olabileceği hafta. İs siniri stresi. Sabahın 6 sında evden çıkıyorum. Akşam 2 saate eve geliyorum. Bizim annelerimiz babalarımız böyle değildi. Annem beni bu şartlarda doğurmadı. Oh ne güzel çalışan kadın . Haftaiçi işte çalışsın , haftasonu evde çalışsın. Kocasının çamaşırlarını yıkayıp ütülesin karnı burnunda.Bide kilo aldın derdi var beyimizin. Çalışıyorum şirketin bana yaptığı özel sağlık sigortası var. Doğumda da 5 kuruş çıkmayacak cebimizden.Hala daha fazla bu kadını nasıl çalıştırabilirim hesabı kitabı. Utanmasa 40 kadar çalış diyecek. Ay bilmiyorum bugün moralim inanılmaz bozuk.

kızlar benim kan tahlillerimde kolestrollerim yüksek çıkmış. kan ilaçları veya gebelikle alakası var mıdır.birde baya kilo aldım 15 nerdeyse.

canım kendini iyi hisetmiyorsan doktor rapor vermez oda seni zorla gönderemez. boyle strese sokarak erken doğuma neden olur zaten hormonlarla başedemiyoruz.

kızlar benim kan tahlillerimde kolestrollerim yüksek çıkmış. kan ilaçları veya gebelikle alakası var mıdır.birde baya kilo aldım 15 nerdeyse.
Canım bende sağlık ocağında test yaptırdım . Alıp dr uma götürdüm. Benimde kolestrol dedeğerlerimin hepsi yüksekti. Dr bunun bakılması bile şu aşamada doğru değil dedi. Hamilelikte kolestrol değerlerinde aşırı oynama olur bu normaldir. Hiç bir önemi yok dedi. Kolestrol dışında diğer hangi değerlerin yüksek .

al tabii canım kasılmaların var sonuçta keyfi değil ki.... bende pazartesiye izin aldım kızımın odası geliyor normalde bi ay sonra gelcekti nolduysa erken çıkmış yola geliyormuş çok sevindiiimmm

hiçbişey evde uzanmanın yerini tutmuyo ya resmen kanepeyle aşkkk yaşıyorummmmm eve gidince hemen atlıyorummm üzerine

Ben geçen hafta gittim çok güzel şeyler var. Neredekine gidiyorsun bilmiyorum ama bostancı çok büyük...Gerçi çalışanlar çok ilgisiz , kendin arayıp buluyorsun. Ama çok güzel şeyler var.

bu hafta bebek arabalarında indirim varmış canım onun için gidicem geçen hafta gittimmm ama çok bişey de bulamadım ya oyuncaklarda falan indirim vardı zaten bi çok şey de tamam az bişey eksiğim kaldı bi bebek arabası var öyle büyük alınacak

cnm moral olsun die dicem amainan bnde calisiordum kamudaim ama cok yogun bi yerde bnm karnim epey bi kucuk ve cok rahat bi hamilelik geciriodm bni goren inanmiodu bile nazar ettm kndimi;(snr bi kotulestim smdi sagdan sola zor donuorm ewde oluncada hic vakit gecmio calismaninda guzelligi o belki bn hep yattigim icindr sen yinede cok bozma moralini

cancangunes daha uzun calisman eşine ne faydasi olucak acaba? Sonrasinda dogum izninin uzamasi sana ve bebegine yarari olucak diye biliyorum degil mi? Sigorta yönunden degilse Eger kendini iyi hissetmiyorsan izin al canimcim ya.son zmanlarda stres dogumu cok etkiliyor kendini dinlenmis olarak doguma girersen emin ol daha mutlu olursun cunku sonrasi daha cok iş düsücek annesi gel acıkmis bu annesiiii gel agliyo bu annesiii gel uyumuyo bu seni istiyooo:)vb. H Hayirlisikismet bir tanidigim da hatta calisriken bende derdim kendimi cook dinliyorum calisayim ben derdim.Ama hamileyken iyiki calismiyorum diyorum.o arkadasim da merdiven in cık ayakta 8 saat dur cok da hareketliydi bebegi erken kanala girdi sonra plesantasi cok sıkınti oldu diyordum hep allah askina yat biraz diye dinlemezdi.bi gun hatta yere cömelmis duruyo belini tutuyo zorla revire götürmüstum azcik oturdu dur dersim var diye kalkmaya calismisti:) sende dinlen azcik iyidir dinlenmek:)

günaydın canım aynısı bende de var.. hareketleri azaldı yine son günlerde bende cok korkuyorum hayırlısı bakalım

benim de çok az hareketler canım pazartesi dr kontrolün de özellikle sordum çok az hareketleri ve öyle sertte değil hafif hissediyorum diye söyledim doktora, şöyle dedi bebek hareketleri her kişi de farklı olur kiminin çok hareketli kiminin daha sakin dedi ve şu 2 si olursa hemen beni ara onun dışında korkma dedi

1-) 6 saat içinde mutlaka hareket hissetmelisin
2-) 12 saatte en az 10 hareket saymalısın..

Demir bağlama kapasitesi, LDL kolestrol, Kolesterol, HDL kolesterol yüksek çıkmış bütün kolestrollerim yani bir ferritin düşük çıkmış. bende salı gösteririm doktora artık. Oyle yemek yediğimde yok aslında.

işteyken zman geçmesi konusunda kesinlikle katılıyorum sana. yoruluyoruz ama ne yapalım. ne güzel kızının odası erken geldi hem hazırlıklarını yaparsın

Ben 6 Mart ta gidicem sizlerin ne güzel bitiyor sahi neden bu kadar fark var aramızda yoksa ben yanlış mı hesaplıyorum

aramız bir hafta gibi seninle canım acaba yanlış mı hesapladın benim şuan 30+3 te..
21 şubatta 32+0 oluyor. yani 21 şubatta çalışabilir raporunu alıcam.. seninde şubat sonu olmalı gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…