- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #31.641
Randevunu erteleyip gününde gidebilirsinBen 31+ 3 te gidecem Dr Ozaman verir mi çalışabilir raporunu illa 32+0 mı olmak zorunda
Kolay gelsin yorma kendini yapabildiğin kadar yap yetişemiyorsan yardımcı bulsunlar biz zaten yolcuyuzyaa sabah sabah işte bir sürü sıkıntı çıktı. Cuma günü iyice yoruluyorum buda üstüne tuz biber oldu
Ben 6 Mart ta gidicem sizlerin ne güzel bitiyor sahi neden bu kadar fark var aramızda yoksa ben yanlış mı hesaplıyorumSlm kızlar 32. Haftadan 37. Haftaya çalışabilir raporunuzu aldınız mı
günaydın canım aynısı bende de var.. hareketleri azaldı yine son günlerde bende cok korkuyorum hayırlısı bakalımKızlar Günaydın ... Bebek hareketleri ile ilgili bişey soracağım bebeğiniz ne sıklıkla hareket ediyor yani sürekli oynuyor mu ? Benim ki sabah pek hareket etmiyor. Ben 6 da uyanıyorum. Bebeğim 1-2 kez çok hafif kıpırdadı ama akşam daha hareket li oluyor. Ama çok güzlü değil sanki bu ara. Hep korkuyorum.
Bnm yok hareketli ben her hafta nst ye giriorum ztn ama yinede korkuorum dr.nzn cevabini bnada yazarsanz sevinirm
İnşallah Doğuma almazsa yazarım :) çok korkuyorum çok küçük daha
Allah korusun dha cok kucukler,vakti zmninda gelsinler insallah.bi kasilmaylada almazlar herhaldeİnşallah Doğuma almazsa yazarım :) çok korkuyorum çok küçük daha
öylede işte insanlar problem yoksa çalışmak değil canımKolay gelsin yorma kendini yapabildiğin kadar yap yetişemiyorsan yardımcı bulsunlar biz zaten yolcuyuz
canım kendini iyi hisetmiyorsan doktor rapor vermez oda seni zorla gönderemez. boyle strese sokarak erken doğuma neden olur zaten hormonlarla başedemiyoruz.Bu 37 ye kadar çalışma işini kim çıkarmış acaba. Ben resmen eşimin zoruyla çalışacağım. Öyle bir baskı kuruyor ki üzerimde. 37 hafta artık doğumun bile olabileceği hafta. İs siniri stresi. Sabahın 6 sında evden çıkıyorum. Akşam 2 saate eve geliyorum. Bizim annelerimiz babalarımız böyle değildi. Annem beni bu şartlarda doğurmadı. Oh ne güzel çalışan kadın . Haftaiçi işte çalışsın , haftasonu evde çalışsın. Kocasının çamaşırlarını yıkayıp ütülesin karnı burnunda.Bide kilo aldın derdi var beyimizin. Çalışıyorum şirketin bana yaptığı özel sağlık sigortası var. Doğumda da 5 kuruş çıkmayacak cebimizden.Hala daha fazla bu kadını nasıl çalıştırabilirim hesabı kitabı. Utanmasa 40 kadar çalış diyecek. Ay bilmiyorum bugün moralim inanılmaz bozuk.
Canım bende sağlık ocağında test yaptırdım . Alıp dr uma götürdüm. Benimde kolestrol dedeğerlerimin hepsi yüksekti. Dr bunun bakılması bile şu aşamada doğru değil dedi. Hamilelikte kolestrol değerlerinde aşırı oynama olur bu normaldir. Hiç bir önemi yok dedi. Kolestrol dışında diğer hangi değerlerin yüksek .kızlar benim kan tahlillerimde kolestrollerim yüksek çıkmış. kan ilaçları veya gebelikle alakası var mıdır.birde baya kilo aldım 15 nerdeyse.
Yıkama ütülemem mi yapacaksın?
Evet yaaaa uyumak istiyoruuuuummmm. Öğleden sonra izin mi alsam diye düşünüyorum. Eğer açılmazsam izin alırım. Kasılmalarımda var zaten oturamıyorum uzanmak istiyorum.
Ben geçen hafta gittim çok güzel şeyler var. Neredekine gidiyorsun bilmiyorum ama bostancı çok büyük...Gerçi çalışanlar çok ilgisiz , kendin arayıp buluyorsun. Ama çok güzel şeyler var.
Benimde sarı enfeksiyon var bende amaKızlar internette akintiniz sarı ya da yeşil renkliyse drunuza başvurunuz yazıyor benimki son zamanlarda hep sarı sizde durumlar nasıl? Ciddi ciddi erken doğumdan korkuyorumm
cnm moral olsun die dicem amaBu 37 ye kadar çalışma işini kim çıkarmış acaba. Ben resmen eşimin zoruyla çalışacağım. Öyle bir baskı kuruyor ki üzerimde. 37 hafta artık doğumun bile olabileceği hafta. İs siniri stresi. Sabahın 6 sında evden çıkıyorum. Akşam 2 saate eve geliyorum. Bizim annelerimiz babalarımız böyle değildi. Annem beni bu şartlarda doğurmadı. Oh ne güzel çalışan kadın . Haftaiçi işte çalışsın , haftasonu evde çalışsın. Kocasının çamaşırlarını yıkayıp ütülesin karnı burnunda.Bide kilo aldın derdi var beyimizin. Çalışıyorum şirketin bana yaptığı özel sağlık sigortası var. Doğumda da 5 kuruş çıkmayacak cebimizden.Hala daha fazla bu kadını nasıl çalıştırabilirim hesabı kitabı. Utanmasa 40 kadar çalış diyecek. Ay bilmiyorum bugün moralim inanılmaz bozuk.
günaydın canım aynısı bende de var.. hareketleri azaldı yine son günlerde bende cok korkuyorum hayırlısı bakalım
Aynen bnde tok kullanıyodum :) cok sağol canımBende ayni sekilde kullaniyorum.tok iciyorum ben acken midem kaldirmicak:)
Canım bende sağlık ocağında test yaptırdım . Alıp dr uma götürdüm. Benimde kolestrol dedeğerlerimin hepsi yüksekti. Dr bunun bakılması bile şu aşamada doğru değil dedi. Hamilelikte kolestrol değerlerinde aşırı oynama olur bu normaldir. Hiç bir önemi yok dedi. Kolestrol dışında diğer hangi değerlerin yüksek .
işteyken zman geçmesi konusunda kesinlikle katılıyorum sana. yoruluyoruz ama ne yapalım. ne güzel kızının odası erken geldi hem hazırlıklarını yaparsınal tabii canım kasılmaların var sonuçta keyfi değil ki.... bende pazartesiye izin aldım kızımın odası geliyor normalde bi ay sonra gelcekti nolduysa erken çıkmış yola geliyormuş çok sevindiiimmm
hiçbişey evde uzanmanın yerini tutmuyo ya resmen kanepeyle aşkkk yaşıyorummmmm eve gidince hemen atlıyorummm üzerine
Ben 6 Mart ta gidicem sizlerin ne güzel bitiyor sahi neden bu kadar fark var aramızda yoksa ben yanlış mı hesaplıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?