- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #31.741
Canım sen stres yapma bebiş kendini iyi hissetsin. Allah yardımcın olsun canımSanirm en erken ben dogurcam burda hastanedeim yatis yaptilar,hafif sancm cikti ama bu sefer azick kanamam oluo,dua edin gelmesin hemn
Allah yardımcınız olsun canim insallah biraz daha bekler.boyle bir durumda normal oyle hissetme n ama gerseyin iyisini düşün dua et bizde edelimKizlar bnm bebegim masallah cok hareketli ztn anlamiorum yani nts bagliolar gdip gelip ona vuruo.subat ayini cikarsam kndimu moral olarak dha ii hissedicm.moral olarak hissizlesmeye basladm sanki ck degisk duygulardaim
İnşallah bebişin gününde sağlıklı bir şekilde gelir dua edelim bol bolKizlar bnm bebegim masallah cok hareketli ztn anlamiorum yani nts bagliolar gdip gelip ona vuruo.subat ayini cikarsam kndimu moral olarak dha ii hissedicm.moral olarak hissizlesmeye basladm sanki ck degisk duygulardaim
Cok saol Allah razi olsn,Allah emeklerimizi bosa cikarmasnAllah yardımcınız olsun canim insallah biraz daha bekler.boyle bir durumda normal oyle hissetme n ama gerseyin iyisini düşün dua et bizde edelim
Ablacim ben de buna inaniyor, Allah a guveniyorum. Umuyorum bugunleri unutur giderim saglikla kucagima aldigimda. Allah herkesin evladinin sagligini versin, hastaliklarini gostermesin insallah.Allah büyüktür ve sabileri korur canım. Benim yeğenim için ciğerlerinde camvar dediler istanbulda özel bir hastanede. Gelinimiz 9 ay ağladı gebeliğin tadını yaşayamadı. Doğduğunda ne cam ne başka bişey. Sağlıklı doğdu çok şükür şimdi girdiği sınavlarda türkiye birincisi yavrum. Halası olarak onunla gurur duyuyorum. Doktorlar bebek bizi yanılttı diye açıklama yaptılar sadece. Biz üzüntüden mahvolduk. Diyecem oki kendini üzme inşallah herşey yolunda gidecek sağlıkla doğup büyüyecek ufaklık..
Canim sancin cok az. Normalde 40 a kadar olanlar sanci olarak kabul etmiyo bile doktorlar. Seni lekelenmen icin yatirmistir doktorun. O yuzden sakin ol. Progestan yuklemesiyle falan hallederler onu da. Ben de hastanede yattim. 120 cikan duzenli sancilarla hem de. Onu bile engellediler dusun. Ama ben hep pozitif olmaya calistim sende ole yap. İyi dusun ki iyi olsun. Ben hic erken doguracagim demedim hastanede. Gececek ve cikacagim dedim. Ki ben gercekten cok kotuydum hastaneye gideken. O kadar emindimki yatacagimdan cantami alacele hazirladim dusumu falan aldim ole gittim dusun. Ama yinede hayir simdi dogmayacak cok kucuk dedim. 31 haftaliktim o zaman. Bak iki hafta gecti bile ystunden 33 bitti. Sen de sakin ol lutfen. Doguracagim galiba falan demeee. Guven bebegine. Konus onunla. Sen stres yaptikca o da stres yaparEwt bnmde bu sefer 20-40arasndaydi bnm ama hafif kanamamda var.sdece sancn varsa korkma bnmde 20gun once ole ckmisti keske smdi yine beklese
Amin gülüm inşallah. Rabbim en hayırlısını bilendir.inşallah yüzün gülecek. Duâyı eksik etmeyelim canım...Ablacim ben de buna inaniyor, Allah a guveniyorum. Umuyorum bugunleri unutur giderim saglikla kucagima aldigimda. Allah herkesin evladinin sagligini versin, hastaliklarini gostermesin insallah.
Cnm cok saol guzel yorumlarin icin,bnde 29umda geldm bnm bebek hep asagidaydi ciger gelistirici vurdular ama korkum yoktu suan 1cmdn dha az acilma var diince korkttum.seninde bebeginde hizli kalp atisi var mi,cok hareketli nednse bnm bu sefer cok moralim bozuldu bizde hizlica cantaya attik biseler ama bakalim artk Allahin dedigi olucak...Canim sancin cok az. Normalde 40 a kadar olanlar sanci olarak kabul etmiyo bile doktorlar. Seni lekelenmen icin yatirmistir doktorun. O yuzden sakin ol. Progestan yuklemesiyle falan hallederler onu da. Ben de hastanede yattim. 120 cikan duzenli sancilarla hem de. Onu bile engellediler dusun. Ama ben hep pozitif olmaya calistim sende ole yap. İyi dusun ki iyi olsun. Ben hic erken doguracagim demedim hastanede. Gececek ve cikacagim dedim. Ki ben gercekten cok kotuydum hastaneye gideken. O kadar emindimki yatacagimdan cantami alacele hazirladim dusumu falan aldim ole gittim dusun. Ama yinede hayir simdi dogmayacak cok kucuk dedim. 31 haftaliktim o zaman. Bak iki hafta gecti bile ystunden 33 bitti. Sen de sakin ol lutfen. Doguracagim galiba falan demeee. Guven bebegine. Konus onunla. Sen stres yaptikca o da stres yapar
Canim bebegin hareketli olmasi kotu degil oncelikle. Bu keyfinin yerinde oldugunu gosterir. Kalp atislarinin hizli oldugunu doktorlar mi soyledi. Yoksa kendi fikrin mi. Bebegin kalp atisi senin nst de yattigin pozisyona bile bagli. Acilma konusunda da 2 cm aciklikla haftalarca idare edenler var canim rahat ol. Sen oncelikle evhamlarini birak. Sadece doktorlarin dediklerine odaklan. Kimseyle kiyaslama kendini de bebegini de. Ben eminim ki cikacaksiniz hastaneden. Kotuyu dusunme. Ha illa bi sikinti mu oldu. Ki bak en kotusunu dusunuyorum su an. Benim doktorum 32. Haftada dogum yapmis. Sadece bir hafta kuvozde kaldi dedi. Bak ben 22. Haftadan beri yatiyorum evde. Arada hastanede de yattim anlattigim gibi. Ama bak cok sukur 11 hafta gecti. İnanilmaz geliyor su an bana. O kadar korkmustum ki o zamanlar nasil gececek zaman. Nasil dayanacak bebegim diye. Bak derdi veren sabrini da veriyo. Yeterki pozitif ol. Guzel dusun. Ben 22. Haftadan beri erken dogum riskiyle bogusup yine de benim bebegim inadina 40 hafta bekleyecek kesin yaaa diye espri yapan bir insanim. Cunku baska carem yok. Uzme bebegini. Strese sokma onu. Biliyorum nasil sakin olayim diyorsun su an. Ama elinden gelen bir sey yok su an. Doktorlarina guven ve bebeginle konus iyi dusun iyi olsun. İnsallah saglicakla biraz daha bekler. Ama en onemlisi ne zaman hayirlisiyla o zaman gelsin. Karninda olup sagliksiz olacagina kilosu az dogsun disarda buyusun daha iyi. Ben artik bole dusunuyorum. Neresi onun icin saglikliysa orada buyusun bebegim diyorum.Cnm cok saol guzel yorumlarin icin,bnde 29umda geldm bnm bebek hep asagidaydi ciger gelistirici vurdular ama korkum yoktu suan 1cmdn dha az acilma var diince korkttum.seninde bebeginde hizli kalp atisi var mi,cok hareketli nednse bnm bu sefer cok moralim bozuldu bizde hizlica cantaya attik biseler ama bakalim artk Allahin dedigi olucak...
Cnm bnm yaaa Allah sana vakti zamanında hayırlı bir bebek nasip etsin.Ne güzel moral verdin,insallah bizm bebeklerde bekler bizleri uzmezler.bn bebekte farkettim cok hareketli ebede ole soledi,nstde kalp atisinda hep kırmızı isik yanio.180e ciktigi bile oldu.insallah 4 hafta dayansa ondan snr korkmicm.yrn bi dr.geĺip snclara baksa icim dha bi raht edick.siz hangi sehirdesnz dr.nzn yorumlari nasildi biz baya forumu tuttk ama okdr korkuyorum kiCanim bebegin hareketli olmasi kotu degil oncelikle. Bu keyfinin yerinde oldugunu gosterir. Kalp atislarinin hizli oldugunu doktorlar mi soyledi. Yoksa kendi fikrin mi. Bebegin kalp atisi senin nst de yattigin pozisyona bile bagli. Acilma konusunda da 2 cm aciklikla haftalarca idare edenler var canim rahat ol. Sen oncelikle evhamlarini birak. Sadece doktorlarin dediklerine odaklan. Kimseyle kiyaslama kendini de bebegini de. Ben eminim ki cikacaksiniz hastaneden. Kotuyu dusunme. Ha illa bi sikinti mu oldu. Ki bak en kotusunu dusunuyorum su an. Benim doktorum 32. Haftada dogum yapmis. Sadece bir hafta kuvozde kaldi dedi. Bak ben 22. Haftadan beri yatiyorum evde. Arada hastanede de yattim anlattigim gibi. Ama bak cok sukur 11 hafta gecti. İnanilmaz geliyor su an bana. O kadar korkmustum ki o zamanlar nasil gececek zaman. Nasil dayanacak bebegim diye. Bak derdi veren sabrini da veriyo. Yeterki pozitif ol. Guzel dusun. Ben 22. Haftadan beri erken dogum riskiyle bogusup yine de benim bebegim inadina 40 hafta bekleyecek kesin yaaa diye espri yapan bir insanim. Cunku baska carem yok. Uzme bebegini. Strese sokma onu. Biliyorum nasil sakin olayim diyorsun su an. Ama elinden gelen bir sey yok su an. Doktorlarina guven ve bebeginle konus iyi dusun iyi olsun. İnsallah saglicakla biraz daha bekler. Ama en onemlisi ne zaman hayirlisiyla o zaman gelsin. Karninda olup sagliksiz olacagina kilosu az dogsun disarda buyusun daha iyi. Ben artik bole dusunuyorum. Neresi onun icin saglikliysa orada buyusun bebegim diyorum.
Hepimiz aynı dönemlerde olduğumuz için aynı hormonlar ve bebişlerle ilgili aynı hisler bdışardan bakınca anlamıyor insanlar iyili böyle bir forum varSeni sakinlestirecegim diye o kadar uzun yazmisimki. Diger arkadaslar kusura bakmasinlar.
Canim ben istanbuldayim. Hem bi ozel hastaneye gidiyorum ki oraninda yenidogan yogun bakimi var hem de tip fakultesine gidiyorum. Cynku acil bir sey olur ve yatmam gerekirse diye gidiyordum tip fakultesine. Cunku gittigim ozel hastanenin yatis ucretleri cok cok pahali. İyiki de ole yapmisim. ozelde gittigim doktorum cok motive edici sagolsun. Kendisi de erken dogum yaotigi icin hep olumlu seyler aktariyor bana. Yatksimi da tip fakultesinde yaptim. Onlar biraz artik alismislar olumlu konusan da vardi olumsuz konusan da. Olumsuzlara kulagimi kapadim oldu bitti. Acik acik su an dogum olsa kuvoz yok haberiniz olsun dedi biri mesela. Zaten moralim bozuk rn kotusu soylenir mi. Benim avantajim hic acilmam yoktu. Sancim cok fazzlaydi 120 lerde ve 5 dakikada birdi. Bana ciger gelistirici yaptilar ve sancilari durdurmak icin ilac yaptilar. Dedikleri suydu ilacla durdururuz ama ilaci kesince sancilarinin da gecmesini umuyoryz. Eger gexmezse surekli bu ilaclari veremeyiz. Kar zarar dengesi var dediler. Bu ilaclari surekli bebege yukleyip zarar vermektense dogmasi tercihimiz dediler. Cok sukur ilaclari birakinca da sancilarim dusmustu 30 40 arasi cikiyordu ve duzensizdi ki zaten onemli degil o dereceler dediler ve taburcu oldum. Moralinin ne kadar bozuk oldugunu biliyorum anliyorum seni. Gun hafta saymanin nolur bi haftacik daha diye dualar etmenin ne oldugunu biliyorum canim. Sakin kendini birakma. Yarin doktorun insallah guzel seyler soyleyecek. Acilma icin tekrar kontrol ettiler. Fazlalasma falan var miCnm
Cnm bnm yaaa Allah sana vakti zamanında hayırlı bir bebek nasip etsin.Ne güzel moral verdin,insallah bizm bebeklerde bekler bizleri uzmezler.bn bebekte farkettim cok hareketli ebede ole soledi,nstde kalp atisinda hep kırmızı isik yanio.180e ciktigi bile oldu.insallah 4 hafta dayansa ondan snr korkmicm.yrn bi dr.geĺip snclara baksa icim dha bi raht edick.siz hangi sehirdesnz dr.nzn yorumlari nasildi biz baya forumu tuttk ama okdr korkuyorum ki
Evet canim. Hepimizde korku endise. En ufak seyde tedirginiz. Hele ki riskli bir gebelik yasaniyorsa daha da korku dolu oluyor hersey. İnsan internete sariliyor hemen kendi gibi birilerini bulmak icin ve hep o kadar kotu senaryolar var ki. O yuzden moral olmak moral vermek istiyorum arkadasa. Hepimiz icin gecerli bu. İyi dusunelimki iyi olsun hersey. İnsallah helimiz sag salim saglicakla kucagimiza alalim bebeklerimiziHepimiz aynı dönemlerde olduğumuz için aynı hormonlar ve bebişlerle ilgili aynı hisler bdışardan bakınca anlamıyor insanlar iyili böyle bir forum var
Sana nekdr tesekkur etsem az bgn ebe bikere muayne etti,yrn bilmiorm dr.da eder mi ama sancim cikmadi,kanamamda durdu gbi bnde bir kutu adalat kullanmistm smdide serum verdiler.ama bebegin kalbi bu sefer cok hizlida insallah yrn guzel hbrler alirm.bn vesvese yapiyorumdr.bnde istanbuldaim bnde acaba bska dr.a gorunssmmi diorm dr.mdan memnunm ama ikinci bi goz bksa dha mi ii olur acaba.Canim ben istanbuldayim. Hem bi ozel hastaneye gidiyorum ki oraninda yenidogan yogun bakimi var hem de tip fakultesine gidiyorum. Cynku acil bir sey olur ve yatmam gerekirse diye gidiyordum tip fakultesine. Cunku gittigim ozel hastanenin yatis ucretleri cok cok pahali. İyiki de ole yapmisim. ozelde gittigim doktorum cok motive edici sagolsun. Kendisi de erken dogum yaotigi icin hep olumlu seyler aktariyor bana. Yatksimi da tip fakultesinde yaptim. Onlar biraz artik alismislar olumlu konusan da vardi olumsuz konusan da. Olumsuzlara kulagimi kapadim oldu bitti. Acik acik su an dogum olsa kuvoz yok haberiniz olsun dedi biri mesela. Zaten moralim bozuk rn kotusu soylenir mi. Benim avantajim hic acilmam yoktu. Sancim cok fazzlaydi 120 lerde ve 5 dakikada birdi. Bana ciger gelistirici yaptilar ve sancilari durdurmak icin ilac yaptilar. Dedikleri suydu ilacla durdururuz ama ilaci kesince sancilarinin da gecmesini umuyoryz. Eger gexmezse surekli bu ilaclari veremeyiz. Kar zarar dengesi var dediler. Bu ilaclari surekli bebege yukleyip zarar vermektense dogmasi tercihimiz dediler. Cok sukur ilaclari birakinca da sancilarim dusmustu 30 40 arasi cikiyordu ve duzensizdi ki zaten onemli degil o dereceler dediler ve taburcu oldum. Moralinin ne kadar bozuk oldugunu biliyorum anliyorum seni. Gun hafta saymanin nolur bi haftacik daha diye dualar etmenin ne oldugunu biliyorum canim. Sakin kendini birakma. Yarin doktorun insallah guzel seyler soyleyecek. Acilma icin tekrar kontrol ettiler. Fazlalasma falan var mi
Ozelden yazdim sana canim
bende hizmet hastanesini iyi diye duymustumdoğuma yaklaşık 10 hafta kaldı fakat hala hastane ve doktor seçimi yapamadımKüçükçekmece, Bahçelievler civarı hastane, doktor önerebilicek var mıı?
nereden buldun acaba? benim kızımdan ekru renk var 2 tane, 1 tane de mavi olsun istiyorum ama bulamıyorum hıc bi yerdeSagol canım.. Hep aynı renkler vardı lohusa pijamaları da ya mavi ya pembe başka yok zorda olsa gül kurusu buldum zaten o renk istiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?