2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar midemi çok usuttum sanirim yediklerimi heo çıkardım . kasigim da agridi ishal de olmuşum simdi yatıyorum

kızlar midemi çok usuttum sanirim yediklerimi heo çıkardım . kasigim da agridi ishal de olmuşum simdi yatıyorum
Slm. Bakteride kapmis olabilirsin. Ben dun gece oyleydim. Ben kizimdan kaptim sanirim. Dr. Aradim 10 dk. Bir bir yudum su ic eger 6 saat icinde hala cikariyorsan gel dedi. Bebege su gerekiyormus... gecmis olsun..

Slm. Bakteride kapmis olabilirsin. Ben dun gece oyleydim. Ben kizimdan kaptim sanirim. Dr. Aradim 10 dk. Bir bir yudum su ic eger 6 saat icinde hala cikariyorsan gel dedi. Bebege su gerekiyormus... gecmis olsun..
sağol canım ben usuttum ya bir de öğle yemeğini çok fazla yedim ikisi üst üste gelince sonuç kaçınılmazdı zaten. Simdi iyiyim şükür sadece yarın gezecez diye yatiyorum bir de surekli gobisimi açıp bebisin hareketlerini izlemeye bayılıyorum ve malesef kendi kendime yaptım hep

Ayyy kizlarrrr bende bugun abarttim.sabah 10 da.evden bi ciktim aksam 9bucukta eve girdim.cati kemigim felaket suan aslinda yürümedim cok oturdum.ama bu bile mahvetti beni iyiki tüm alisveris islerimi hazirliklarimi yapmisim.hic gezecek gücüm yokmus.
H Hayirlisikismet canim icini ferah tut.Insallah yarim güzel haberler alirsin.36 ya cok az kaldi oyle motive et kendini.endiselnmemk elde degil tabiki.bugun bende felakt kendimi yordum korktumda acikcasi.yatalim dinlenelim az daha.

Smdi bni gorsen inan ayaga kalkmazdnSbh yikayip utulenen o cicilri esimn bi skistrmasi vardi saglikli olsnda bn snr ona nelr yapmam

Smdi bni gorsen inan ayaga kalkmazdnSbh yikayip utulenen o cicilri esimn bi skistrmasi vardi saglikli olsnda bn snr ona nelr yapmam
Canimmm benim.insallah iyi olucaksin bak gör.guzel guzel dinlen uyu bakalim sabah ola hayrola insallah.sana dualrimi yolluyorum.Allaha emant olun bebisimizde sende...:)

H Hayirlisikismet merhacba canım çok geçmiş olsun Rabbim korktuğun yere uğratmasın inşallah açılman yok gibi birşey meraketme sancında çok az hatta normal seviyede nidilatmı kullandılar tam bilmiyorum ama büyük ihtimalle o çok iyi gelecektir kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsun bana kalırsa 36haftalara geleceksin hiç endişelenme.. 12haftadan beri sürekli yatan serklajlı biri olarak söylüyorum bunu dualarım seninle..

Cnm cok saolasn Allah tum hamileler icinde bzlerede yardim etsin,bnm lekelenmem olunca cok korktum nisan dediklerimi acaba dedim,29.haftamda ciger gelistirici olmustm insallah Allahim hayirlisiyla anne olmayi nasip eder.bakalim yrn dr.ne dick

Gunaydin kizlar ve tatli bebisleri istanbuldan hafif kar yagisli gunden merhaba saglikli tekmeli haftalar ins
Benim gibi cayi sevip de gece icmeyin.caysiyorum resmen.gec saatte icmezdim.denk geldi.yattim kizim gece durmaz.uyuyamiyorum.kendi kendime dusunuyorum.sonra aaaa ben 2 bardak cay icmistim de onun etkisi mi diye...
Zor uyuduk .oglum iki defa kalkti.gece ayakta kalma calismalarina devam....☺

Evet yaaa ben de çaydan hiç vaz geçemedim ama napalım yaa zaten bir çay keyfimiz vardı soğuk kış günü ben de önceki gece uyuyamadım uyku tutmadı bir türlü dün içmedim o yüzden çay ama fark etmez o kadar uykusuzdum ki sızmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…