2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Maalesef işimiz zor dediğin gibi hem işte hem evde zor oluyor geçen hafta ciğerlerimden geliyordu öksürük hapşırık hafta sonu dinleneyim dedim imkanı mı var yemek çamaşır bulaşık resmen yatak yorgan her şeyi yıkadım kapladım kızım da dahil aile boyu hastaydık içim rahat etmedi çalışmaya gelince mecburen ben de çalışıcam sonrasında izne ayrılma imkanım yok hiç olmazsa 5 hafta devretsin diye bebişler için 1 ay 1 ay rahat rahat emziririz hiç olmazsa

kızlar benim kan tahlillerimde kolestrollerim yüksek çıkmış. kan ilaçları veya gebelikle alakası var mıdır.birde baya kilo aldım 15 nerdeyse.
Ben de 15 kilo aldım benim de kan değerlerim düşmüş yediklerimize biraz dikkat edelim kilo önemli değil de hamur işi yağlı tatlı şeyleri biraz sınırlamamız lazım

kızlar benim kan tahlillerimde kolestrollerim yüksek çıkmış. kan ilaçları veya gebelikle alakası var mıdır.birde baya kilo aldım 15 nerdeyse.
Kızlar tahlilde T4 ve TSH değerlerine bir bakarmısınız benim ki mi tuhaf acaba

Kızlar tahlilde T4 ve TSH değerlerine bir bakarmısınız benim ki mi tuhaf acaba

Katılıyorum sana ben de geçen bir 5 bir de 10 gün izin kullandım evde olduğum günler de hem ödem topladım hem de kilo aldım dışarı da çıkamadım yedim de yedim geçen hafta hastaydım eşim izin al dedi almıycam dedim evde daha kötü oluyorum hareketsizlikten çok yemekten can sıkıntısından

Bir yerde okumuştum bebekler gün içinde bizim hareketli olmamızdan dolayı uyurmuş akşam hareketsiz olduğumuz zaman daha 7 ile 10 arasında daha çok hareket edermiş ben akşam eve gidip uzandığımda daha çok fark ediyorum hareketliliğini

aramız bir hafta gibi seninle canım acaba yanlış mı hesapladın benim şuan 30+3 te..
21 şubatta 32+0 oluyor. yani 21 şubatta çalışabilir raporunu alıcam.. seninde şubat sonu olmalı gibi geldi bana
Doktorumun ilk verdiği tarih 30 Nisan ona göre hesaplayınca 6 mart oluyor ama ben çalışabildiğim kadar çalışayım diyorum işim ağır değil sonraya devretmesi daha iyi benim için bebişler için bir hafta bir hafta

Günaydın kızlar ilk zamanlarda geçmeyen zaman akıyor su gibi 33 haftalık olduk bugün şükür hafta sonu koşturmalı geçti giremedim çok nasılsınız nasıl gidiyor

6 olmasa da 5 i tamamlıyoruz biz 11 hafta doğum izni 45 gün yıllık izin 30 gün rapor derken 5 ay biter inşallah

Kızlar nasıl doğum yapacağınıza karar verdiniz mi ? Benim ilk doğumum olacak. Dr um sen nasıl istiyorsan öyle doğum yapabilirsin dedi. Normal istiyorum ama tabi bir yandan da korkuyorum.

İzinli olduğumuz sürede ve de rahatlıkla süt izni kullanabildiğimiz sürede mama verip çocuğun sindirimini bozmayı uygun bulmuyorum kesinlikle anne sütünün az ya da çok olması kesinlikle psikolojik yeter ki bebeğinizi sevin onu emzirmek isteyin buna da hiç kimsenin ( eş anne baba kardeş akraba vs)ya da hiç bir şeyin engellemesine izin vermeyin hiç kimse bebişlerimizden daha değerli değil

Kızlar nasıl doğum yapacağınıza karar verdiniz mi ? Benim ilk doğumum olacak. Dr um sen nasıl istiyorsan öyle doğum yapabilirsin dedi. Normal istiyorum ama tabi bir yandan da korkuyorum.
Korkulacak bir şey yok doktor gözetiminde olduğundan güvendesin zaten doktorlar duruma göre değerlendiriyor hem daha erken zaten benim kızım 40. haftada gelmek istemediğinden biz sezaryen olmuştuk

Canım benim tsh 1.32 , T4 0.47
T4 biraz düşükmüş acaba neden kaynaklanıyor.

Günaydın kızlar ilk zamanlarda geçmeyen zaman akıyor su gibi 33 haftalık olduk bugün şükür hafta sonu koşturmalı geçti giremedim çok nasılsınız nasıl gidiyor
evet yaa maşallah sağlıklı olsunlarda bebeklerimiz.yarın bende çalışabilir raporu alacağım. geçen hafta ki enerjim bile kalmadı gittikçe tükeniyor insan özellikle akşam iyice ağrılarım artıyor.

Gebelik başlangıcında 1,15 miş 7. ayda 0,8 e düşmüş gebelikte düşmesi normalmiş balık yemek gerekirmiş ama yiyemiyorum yaa

Benim ilk doğumum normal doğum olmuştu.kısmet olurda aksi bir durum olmassa yine normal doğum istiyorum.İnanın çok korkulacak bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…