2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim T4 üm 0,8 TSH 3,3 Çıkmış bayaa yüksek
Günaydin:) t4 cok sorun degil ama tsh gebelikte 2.5 civari tutuyor endokrinler canim.ben ilac kullaniyorum.haşimato var bende gebelikte yükseliyor normalde uykuda benim tsh.euthryx kullnayrum ben 50 mg.

Hamilelik döneminde hayatımda ilk kez çalışmadığıma sevindim Allah kolaylık versin çalışan tüm hamilelere ben evde dolanırken yoruluyorum sizi düşünemiyorum bizim tekmelerde maşAllah sertleşti bazen boş bulununca insan ne olduğunu anlamıyor

Benim ilk doğumum normal doğum olmuştu.kısmet olurda aksi bir durum olmassa yine normal doğum istiyorum.İnanın çok korkulacak bir şey değil.
bende normal istiyorum hemde cok ama korkuyorumda şimdi zaman yaklaştıkça iyice stres yapıyor insan

Benim ilk doğumum normal doğum olmuştu.kısmet olurda aksi bir durum olmassa yine normal doğum istiyorum.İnanın çok korkulacak bir şey değil.
bende normal istiyorum hemde cok ama korkuyorumda şimdi zaman yaklaştıkça iyice stres yapıyor insan

Allah gönlüne göre ve en hayırlısı ne şekilde ise o şekilde olmasını nasip etsin.kimsenin doğum hikayesini dinleme,internetten okuma.O çok etkiliyor insanı.Ben ilk hamileliğim de doğuma yakın sancılı bir şekilde hastaneye gittim. Doğumda olan ve okadar çok çığlık atan bir kadın vardı ki onu görünce sancım kesildi dr.eve gönderdi beni düşün.Ama ben hiç okadar bağırıp çağırmadım.Herkesin bünyesi ve acıya dayanma eşiği farklı.Doğum anında bebeğin kafasını gördüğün an herşey bitiyor.Ne ağrı ne sızı hiç bir şey hissetmiyorsun ve kendinle gurur duyuyorsun.Ben aynen böyle hissetmiştim.Dr. sürekli başardım, yaptım değil mi diye soruyordum:)

selam kızlar,
hafta sonu ufak tefek eksiklerimi hallettim pijamalarımı da aldım sonunda onları da yıkadımmı çantamı yavaştan hazırlayabilirim.
doğum konusunda normal doğum düşünmüyorum açıkçası ama nasip tabi. kalpte sıkıntım olduğu için korkuyorum.
sırt ağrım çok var. işe gelmemk çok zorlaştı artık 4 hafta nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum

Aynen canım bende çalışabildiğim kadar çalışıcam inşallah bebişlerle geçirilecek vakit daha önemli :)

E examiner canım ctesi günü mama almaya gittim bende inşallah gerek kalmaz ama nolur nolmaz diye küçük bişey alayım dedim mamaların arkasında içinde kiler kısmında hurma yağı ve kanola yağı yazanları direk eledim ikiside çok zararlı aptamilde ikisi de mevcut hipp te de biri mevcuttu sanırım kanola vardı smilac diye bir mama var onda ikisi de yok içerik olarak en temiz onu bulabildim sende bi bakarsın aklında olsun canım

Doktora da iki hafta öncr gitmiştim 15gün sonra gel dedi nst ye de baglıcam.. Ama gitmicem ya bi haftada ben ekliyim beklemek cok heyecanlı oluyo tahminim 2500-2650 olmuştur oğluş
Bizden de en önce sensin :) herhangi bir sikayetin yoksa bekleyebilirsin ben meraktan dayanamiyorum gidiyorum:)birde bu sefer asgida hissediyorum tedirgin oluyorum:)persembe gidicem nasipse

Selam kızlar bugün ntsye girdim neden bu kadar erken bebeğim erken mi gelecek diyr korktum tansiyonum fırladı tahlil vermek zorunda kaldım çok zor bir gün geçiriyorum

kızlar slm umarım hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır. mesajları okuyamadım yoğunluktan dolayı, bugün dr. kontrolü vardı idrara sıkışık gitmemi istemişti plesanta kontrolü için. plesenta aşağıda muhtemelen 37. hafta gibi alırız doğuma dedi. ağır bi iş yapma bişeyler kaldırma dikkat et o zamana kadr ve en ufak bi lekelenmen olsa bile gel dedi. başı hala dönmemiş. 2 hafta sonra 34 hafta olduğumda kontrolde nst de başlayacak. erken olabileceği için 34 de nst ye girmeye başlatalım dedi. bu arada 6 gün önce de gitmiştim dr.a o zmn 1750 gr.dı, bugün 1920 gr. olmuş minik kızım. iyice telaş yaptım ben resmen 5 hafta kaldı doğuma. hemen kıyafet yıkama ütüleme çanta hazırlama eksikleri tamamlama ve beşiği kurma vs. işlerimin bitmesi lazım

Mart anneleri şimdiden doğurmaya başladı sezeryan tarihleri de alındı şubat bitmeden yarısı doğuracak gibi.. Ayy heyecanlandım yaa

sağlıklı doğsunlarda bebişler bizdede marta başlar herhalde şubat 28 çekiyor birde.

Doktora da iki hafta öncr gitmiştim 15gün sonra gel dedi nst ye de baglıcam.. Ama gitmicem ya bi haftada ben ekliyim beklemek cok heyecanlı oluyo tahminim 2500-2650 olmuştur oğluş
helal olsun valla ben özlüyorum görünce ultrasonda bütün stresim gidiyor.

BEnim bebek ters düzelirse normal istiyorum düzelmezse mecbur sezeryan olucam..
inşallah istediğin olur sende bebişte sağlıklı olun.sen stres yapma kendine baya etkileniyorlar bebekler

Selam kızlar bugün ntsye girdim neden bu kadar erken bebeğim erken mi gelecek diyr korktum tansiyonum fırladı tahlil vermek zorunda kaldım çok zor bir gün geçiriyorum
Stres olma canim:)geneli 32 den sonra nstye sokuyor ilk gebelikte benim öyleydi.bu doktorum baska 28.den beri giriyorum ben nst ye 2 haftada 1 gittigimde.bir zarari yok ki onun.hem bazilari sancisini hissetmiyo farkedilmis oluyor önlem icin iyi bisi:)

Doğumdan korkuyırum galiba o kadar kötü oldum ki

Kizlar heyecan durumunuz nedir? Bir haftada daha geride biraktik... yeni bir haftaya girdik bir o kadar daha yaklastik yavrularmiza kavusmak icin... duygularnizi gelismeleri alalim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…