- 4 Ocak 2012
- 555
- 629
- 303
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #31.821
Ya benimde geçen hafta ters duruyo du canım kafa yukarda ayakları aşağıda haftaya pazartesi tekrar kontrol var bakalım inşallah düzelmiştir ben de normal doğum istiyorum ama düzelmezse mecbur sezeryan gerçi doktorum %97 si düzeliyor dedi ama bakalım hayırlısı inşallahBEnim bebek ters düzelirse normal istiyorum düzelmezse mecbur sezeryan olucam..
artık iyice hareketleri hissedilir olması heyecanı artırıyor. İçimde martta doğum yapacağım gibi his var ama hadi hayırlısı sağlıkla gelsin de bebeğimKizlar heyecan durumunuz nedir? Bir haftada daha geride biraktik... yeni bir haftaya girdik bir o kadar daha yaklastik yavrularmiza kavusmak icin... duygularnizi gelismeleri alalim!!!
Ben de evde dolanırken yoruluyorum canım işte daha rahatım dinleniyorum çalışsam daHamilelik döneminde hayatımda ilk kez çalışmadığıma sevindim Allah kolaylık versin çalışan tüm hamilelere ben evde dolanırken yoruluyorum sizi düşünemiyorum bizim tekmelerde maşAllah sertleşti bazen boş bulununca insan ne olduğunu anlamıyor
Kizlar heyecan durumunuz nedir? Bir haftada daha geride biraktik... yeni bir haftaya girdik bir o kadar daha yaklastik yavrularmiza kavusmak icin... duygularnizi gelismeleri alalim!!!
ben üç tane emzirme atleti evde olduğum süreçte rahat rahat giyerim diye düşündüm. iki tanede sütyen aldım. şimdilik eksik olursa sonrasında alırım artıkkızlar emzirme sütyeni hangi marka ve kaç tane aldınız ben daha birer tane aldım emzirme sütyeni ve akletinden lohusa için hamile kilotu almış bazı arkadaşlar sizce gerekli mi yoksa lohusa için normal kilotta olabilir mi?1 - 2 hafta içinde hastane içinde çantamı hazırlayacağım yavaş yavaş eksiklikleri tamamlıyorum
İnşallah ccanım bakalım hayırlısıinşallah istediğin olur sende bebişte sağlıklı olun.sen stres yapma kendine baya etkileniyorlar bebekler
Benim 20den beri ters ara ara düzeliyor ama genel olarak ters duruyor düzelme ihmali var dedi ama bakalım rahim ağzında dikiş var benim 37ye kadar dönmezse planlı sezeryan olursun hem dikişi hem bebeği alırız dedi bilmiyorum kafam çok karışık bu konuyla ilgiliYa benimde geçen hafta ters duruyo du canım kafa yukarda ayakları aşağıda haftaya pazartesi tekrar kontrol var bakalım inşallah düzelmiştir ben de normal doğum istiyorum ama düzelmezse mecbur sezeryan gerçi doktorum %97 si düzeliyor dedi ama bakalım hayırlısı inşallah
Benim bebişimm dönüp duruyor. Bir hafta düz , bir hafta ters. Şuan yerini kestiremiyorum. Cmt i dr 'a gideceğiz. Bakalım artık. Daha çok var diye düşünüyorum inşallah döner.İnşallah ccanım bakalım hayırlısı
Benim 20den beri ters ara ara düzeliyor ama genel olarak ters duruyor düzelme ihmali var dedi ama bakalım rahim ağzında dikiş var benim 37ye kadar dönmezse planlı sezeryan olursun hem dikişi hem bebeği alırız dedi bilmiyorum kafam çok karışık bu konuyla ilgili
Bende dönmesini ümit ediyorum kesilmekten korkuyorumBenim bebişimm dönüp duruyor. Bir hafta düz , bir hafta ters. Şuan yerini kestiremiyorum. Cmt i dr 'a gideceğiz. Bakalım artık. Daha çok var diye düşünüyorum inşallah döner.
Canım aramızda 11 gün var senin takvime göreBugünden hesaplayınca tam 21 gün yapıyo 3 hafta tahmini doğum tarihlerimiz arasında da o kadar fark var normal
Hakkımızda hayırlısı canım sağlıkla kavuşalım da gerisi çok önemli değil :)İnşallah ccanım bakalım hayırlısı
Benim 20den beri ters ara ara düzeliyor ama genel olarak ters duruyor düzelme ihmali var dedi ama bakalım rahim ağzında dikiş var benim 37ye kadar dönmezse planlı sezeryan olursun hem dikişi hem bebeği alırız dedi bilmiyorum kafam çok karışık bu konuyla ilgili
Hayırlısı olsun canım darısı başımıza inşallah bebişine de maşallah benim de geçen hafta 1.5 kiloydu önümüzde ki hafta gidicem bakalım çok merak ediyorum :) bence de hiç riske girmeye gerek yok önemli olan sağlıkla kavuşmak hakkımızda hayırlısı inşallah ya az kaldı valla heyecan doruktaBugün çalışamaz raporumu alıp iş yerine teslim ettim.darısı bütün çalışan annelerimize inşallah.muayenemide oldum.kızım şuan 2400 gr 44 cm olmuş.2 hafta önde çıktı.bir ay önce 1400 dü.bir kilo almış tam bir ayda.normal mi dedim doktora.normal dedi.doğum sezeryan olacağı için sancım çıkmazsa 39. Haftanın içinde olacak kısmetse.25-30 mart arası.keşke normal doğum yapabilseydim içimde kaldı.sezeryan sonrası normal doğumu sormuştum doktoruma.kesinlikle olmaz dedi.4 yıl önce yaptım sezeryanı aradan zaman daha çok geçmeliymiş ve riskleri yüksekmiş.o yüzden hiç bulaşmıycam o işlere
canım o kadar panik yapmana gerek yok artık bütün dr lar nst ye sokuyor bazen sancı farkedilemeyebiliyor. ben meselasancım oldu sanıyordum ama olmamış. belki sende olur ama farketmezsin. artık normal bu süreçlerSelam kızlar bugün ntsye girdim neden bu kadar erken bebeğim erken mi gelecek diyr korktum tansiyonum fırladı tahlil vermek zorunda kaldım çok zor bir gün geçiriyorum
valla günler geçmiyor gibiydi ama 34. haftanın içindeyim çok şükür. 5 hafta falan kaldı sanırım. korkuların yerini başka korku ve artı heycanlar aldı. oğlumu bekliyorum zamanı geldiğinde kucağıma alacağım günü hayal edebiliyorum artıkKizlar heyecan durumunuz nedir? Bir haftada daha geride biraktik... yeni bir haftaya girdik bir o kadar daha yaklastik yavrularmiza kavusmak icin... duygularnizi gelismeleri alalim!!!
Valla ben ilk kizim da 36+3 de dogum yaptim. Cuma okulda sergi hazirladim. Dikkat etmemisim idare sinav gorevi yazmis pazar gunu ogleden sonra sınav gorevine gittim. Aksam dogum yaptim. Yani degil.iki gün bir gün bile dogum izni kullanamadim ki önü yaz tatiliydi. Yani 3u ye kadar calismam bir ise yaramadi sayilir. Ama bu hamileligim de esim biraz dayan felan dedi ama bugun 33. Haftam da ayrildim. Valla napim iznim yetismiyi yaza ama rapor felan idare edicem. Canimizin kıymetini bilmiyoruz hiccnm moral olsun die dicem amainan bnde calisiordum kamudaim ama cok yogun bi yerde bnm karnim epey bi kucuk ve cok rahat bi hamilelik geciriodm bni goren inanmiodu bile nazar ettm kndimi;(snr bi kotulestim smdi sagdan sola zor donuorm ewde oluncada hic vakit gecmio calismaninda guzelligi o belki bn hep yattigim icindr sen yinede cok bozma moralini
Sancı çıkmadı ama korkudan tansiyon çıktı önlem olsun diye hergün tansiyonumu ölçmem gerekiyor artıkcanım o kadar panik yapmana gerek yok artık bütün dr lar nst ye sokuyor bazen sancı farkedilemeyebiliyor. ben meselasancım oldu sanıyordum ama olmamış. belki sende olur ama farketmezsin. artık normal bu süreçler
valla günler geçmiyor gibiydi ama 34. haftanın içindeyim çok şükür. 5 hafta falan kaldı sanırım. korkuların yerini başka korku ve artı heycanlar aldı. oğlumu bekliyorum zamanı geldiğinde kucağıma alacağım günü hayal edebiliyorum artık
sağol canım.darısı başına inşallah.son haftalarda daha çok kilo alıyormuş bebişler.ilk kızımda böyle önden gidiyordu.sonradan dengeledi.kız çocukları çok iri olmuyor.3-3,5 arası anca olur.ilk kızım 3150gr doğdu.valla hem doğum heyecanı hem doğumdan sonraki bebek bakımı abla kıskançlığı falan yüzünden heyecan bendede fena dorukta.zaman çabucak geçsin inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza.Hayırlısı olsun canım darısı başımıza inşallah bebişine de maşallah benim de geçen hafta 1.5 kiloydu önümüzde ki hafta gidicem bakalım çok merak ediyorum :) bence de hiç riske girmeye gerek yok önemli olan sağlıkla kavuşmak hakkımızda hayırlısı inşallah ya az kaldı valla heyecan dorukta
33 hafta çalıştığına göre bu çalıştığın bir hafta yani 7 günün doğum sonrasına eklenecek.benim bildiğim 5 iş günü falan değil.gebelikte hafta hesabı oluyor çünkü.gebelik öncesi 8 sonrası 8 toplam 16 hafta iznimiz var.yani sen doğum yaptıktan sonraki 8 haftana bir hafta daha eklemiş oldun.Selam güzel anneler. Size zor bir sorum var.Ben gecwn hafta cumarteai calisabilir raporu aldim bir hafta calistim.bugun de calisamaz raporu aldim yani 56 gün dogum oncesi iznimin 9 günü gecmis oldu o arada. Ama müdür yardimcim bunun 5 günü is günü oldugu icin sonrasina 5 gün eklenir dedi. Ogrwtmen arkadaslar sizin bi fikriniz var mi. 9 gün eklenmesi gerekmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?