2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
benimde merak ettiğim bişey var. ilk kızımı tam 40 haftada doğurmuştum o yüzden bilmiyorum nasıl oluyor.mesela ben sezeryan yapıcam 39. haftanın içinde olucam büyük ihtimalle .ee erken doğum mu yapmış oluyorum.o kalan bir ya da bir buçuk hafta doğum sonrasına mı ekleniyor.yoksa yanıyor mu o haftalar.

Ayni duygular icindeyiz zamani gelse dogursak ve emzirsek giydirsek o kadar kiyafet aldim ki ona giydirmek icin sabirsizlaniyorum

ben şöyle hesaplıyorum canım izne çıktığımız an 16 hafta iznimiz var ister 1 hafta sonra doğum olur bebişimle bana 15 kalır ister 2 hafta sonra olur ozaman 14 kalır :) yani bugün iznin başladıysa takvime bakıp 16 hafta sonra işe başlangıç tarihini görmüş oluyorsun

kızlar hastane çantanızı hazırladınızmi kendinize ve bebeginize neler koydunuz ayrıntılı şekilde yazabilir misiniz ped kac tane lazım

Ooo iyiymiş o zaman ben bugünden 16 hafta saydım.4 haziranda bitiyor iznim.iki kere 10 günlük rapor alsam haziranın sonunu buluyorum.yaz tatili başlıyor zaten .eylüle kadar çalışmayıp eylülden sonra ücretsiz izne çıkarım artık.bu kızım çok iyi zamana denk geldi.diğer kızım haziran sonu doğmuştu bütün iznim yaz tatiliyle yanmıştı.

Aynen canım çok güsel zamana denk gelmiş kızın şansıyla bir geliyor :) bende 36. Hafta da ayrılayım diyorum bakalım hayırlısı :)

Arkadaşlarim ayağa kalkınca karnimin alt tarafı çok sert oluyor ve agriyo resmen belim bükük yürüyorum. Bi kaç gundur oluyor ama bugün çok fazla oldu. Yarin doktora gidecem .normalde kontrolum haftaya pazartesi ama yarın gidecem ben. Normal mi acaba bu sertleşme .

Canim benim de oyle adet agrisi gibi agri oluyo.ve sert oluyo yatarsam yumusuyo persembe bende gidicem insallah.karnimda gecen haftadan beri acayip büyüdü farkettim.büyüdukleri icinde olabilir 33 hafta icinde olucam genelde 2 kilo kusur oluyolar bu haftalarda

Aynen canım benim de son günlerde buyudu karnım geçen hafta 2 kiloydu minigim. Çok hareketli bide aşağı baskı yapıyo surekli ve agriyinca korkuyorum ignelenmeler oluyor .nst ye gir demişti geçen hafta agrim olmayinca girmedim.ama bakıyorum ki ağrı olmasa da sancı cikabiliyomus .

Benim de sert canım ama bi ağrı hissetmiyorum doktor kontrolünü erkene alarak iyi yapmışsın korkulacak birşey değildir inşallah

Tabi tabi agri olmasa da cikabiliyor.bende kizimda boyle olmazdi.sanciyla birlikte agri gibi oluyo bendr diyorum assgiyami iniyo acilmami var.

Tabi tabi agri olmasa da cikabiliyor.bende kizimda boyle olmazdi.sanciyla birlikte agri gibi oluyo bendr diyorum assgiyami iniyo acilmami var.
İlk olunca endişe ediyoruz iste canım .bende kanala mi indi diye aklıma geliyor .daha erken olmaz inşallah öyle bisey

KIzkar lohusa pijamam nasıl
Güle güle kullan. Sağlıkla giy inşallah

hayırlısıyla bende yarın alacam ama işe gitmeye devam edeceğim mecbur gidebildiğimiz kadar. Evde olanlara imreniyorum valla.

Kızlar hastane çantasına neler koydunuz? Ve lohusa pijaması uzun kollu mu kısa kollu mu tercih ettiniz?

Allahım biri şu kocama dur desin artık fenalık geldi ne görse alıyor gerekli gereksiz birde illa pahalısını alacak pahalı daha iyi mantığı başladı adamda offf offfff

Mas
Maşallah bebisine canim

Güle güle kullan. Sağlıkla giy inşallah

hayırlısıyla bende yarın alacam ama işe gitmeye devam edeceğim mecbur gidebildiğimiz kadar. Evde olanlara imreniyorum valla.
Allah yardımcın olsun arkadaşım.ben bu hafta çok zorlandım.iyiki bitti diyorum.umarım senin masa başı işi falandır.ben öğretmenim hemde 1. Sınıf.çok feci zorlanıyordum sürekli ayakta 35 kişinin içinde.sınıftan çıkınca ter su içinde kalıyordum koridorda donuyordum.sürekli bir burun akıntısı boğaz ağrısı.sürekli çocuklardan hastalık bulaşıyordu.neyseki bitti şükür.darısı başına inşallah.

kızlar hastane çantanızı hazırladınızmi kendinize ve bebeginize neler koydunuz ayrıntılı şekilde yazabilir misiniz ped kac tane lazım

Kızlar hastane çantasına neler koydunuz? Ve lohusa pijaması uzun kollu mu kısa kollu mu tercih ettiniz?
Ben henüz hazırlamadım ama kağıda şöyle not almıştım eksiklerim olabilir aklıma geldikçe eklerim diye.adanalı mesela benim hastane pet ve bebek bezi veriyor.o yüzden pet götürmeyeceğim ama bez götürücem adi bez falan kullanırlarsa kendiminkini kullanırım.moonlight benim kızımdan yarım kollu bir gecelik bir pijamam vardı.şimdi uzun kollu bir pijama aldım.ikinci uzun kolluyu alsam mı kararsızım.
Mas

Maşallah bebisine canim
Teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…