2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hauir öyle olmiyor ne zaman dogum yaparsan 8 haftan o zaman basliyor maalesef

Allahım biri şu kocama dur desin artık fenalık geldi ne görse alıyor gerekli gereksiz birde illa pahalısını alacak pahalı daha iyi mantığı başladı adamda offf offfff
Ne güzel işte hevesli olması.benim eşim hiç bir şeyiyle ilgilenmiyor.en azından ilkinde bebek arabasını beşiğini falan araştırıyordu bol bol ama bunda hiç oralı değil.alışverişte yanımda ama elinde telefon bir çöpe baktığı yok.

Al bi tanede bende var.bu haftasonu alisveris yparken bez reyonundan geciyorduk nasil sorduysa sordu bez alalim mi diye.ki ben coktan almistim.hevesi gelmis diye al dedim nasilsa kullanilcak.benim eş mantik abidesidr bunlar gereksiz seylermis son dk da gidip alinirmis bosuna onceden aliyormusuz....falan filan.daha neler var ama hic girmiyim dusundukce sinirlerim zipliyor.@neslim33 bosver.canim alsin hevesli insan iyidir yardimci olur sen o hevesini dogru yere yonledr o zman en azindan hem hevesi kacmaz hemde ihtiyaciniz karsilanir senin dusundugunu almis olur.Birkere heves kırıldımi onu canlandirmak zor:)

GÜNAYDIN TATLI VE MİS KOKULU ANNELER ,

Allah izin verirse bebisim olduktan 40 gün sonra mevlüt okutacagim . cok guzel mevlutluk kiyafetler var dağıtmak için isimli dolap süsleri. sanırım her ikisini de internetten alacam çünkü mağazalarda 3 tl hediyelik şeker internette ise 1 veya 2 tl .
kıyafet konsunda daha karar veremedim. sizler aldınız mi ?

Günaydın annişler ve minik kuzularııııı

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun

Haftasonu bol bol ütü yaptım. Minik minik kıyafetleri ütülemek sabır istiyor gerçekten Dolaba koyacaklarımı şimdilik hurca koydum daha sonra askılarla yerleştireceğim. Hastaneye götüreceklerimi hazırladım. Ne olur ne olmaz diye yanımda götüreceğim emzik ve biberonu kaynatacağım sadece onlar kaldı.

Doğum izni konusu konuşulmuş. Kısaca şöyle söyleyeyim. İzine ayrıldığınız haftadan itibaren 16 hafta sayacaksınız. Ne zaman doğurduğunuz önemli değil. Mesela ben 37. haftada izine ayrılacağım ve o haftadan itibaren 16 haftalık iznim başlamış olacak. uconn 32. haftada izine ayrıldı yani 16 haftalık analık izni başlamış oldu. Benim gibi son ana kadar çalışacak arkadaşların 16 haftalık izinleri 37. haftadan itibaren başlamış olacak.

Cok guzel sehzade kiyafetleri var aslinda almadim daha kendim bir takim yapiyorum onu dogumda giydirirsem alirim ama giydirmezsem onu giydiririm diye dusunuyorum.bu tarz birsey

Eklentiler

• FB_IMG_1454191159436.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 90
Bende 40 mevlüdü okutacağım. Kıyafetini aldım. Dağıtmak için dolap süslerini de aldım. Kartondan külah alacağım üzerine isimli sticker yaptırıcam içine de lokum vs. koyup dağıtmayı da düşünüyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...keting*criteo******&scxid=14489-146659-2357-0
Bunun aynısını Havuzlu Handan 60 tl ye aldık biz.

Simdilerde bizlerde bin birbir telas...ama bir seyi unutmayalim dunyaya prens ve prenes getirmiyoruz siradan ölumlu bir insan oglu Allahin kulu...bir copun dahi hesabini soran allahin karsisinda bu kulu israflarimizin altinda ezmeyelim. maddi hazirliklari en aza indirip manevi hazirliklari en yuksege cekecegimize maneviyi nerdeyse sifirlayip maddiyi en gereksiz ayrintisina kadar dusunuyoruz ki allah izin vermezse en gereklisini dahi kullanamiyabiliriz o yuzden manevi olarak ne yapabilirimi de dusunelim hangi dua hangi ibadet ne kadar sadaka bunlarida dusunelim unutmayalim.

katılıyorum sana dün beni ntsye koydular erkenden neden koydular diye korktum o an aklımdan bebeğim erken mi doğacak doğsa yaşayacak mı derken tansiyonum çok uükseldi bu kez yüksek tansiyon bebeğe risk yarattı derken oturup düşündüm şimdi ona bişi olsa hangi eşyanın önemi kalır ki hazırlıklar vs herşey boşa önce onun sağlığı ve sağlıklı dünyaya gelmesi önemli sonra zaten imkanlar dünyasında yaşıyoruz ne eksikse giderilir Allahın izni ile.

kızlar hastane çantanızı hazırladınızmi kendinize ve bebeginize neler koydunuz ayrıntılı şekilde yazabilir misiniz ped kac tane lazım

kendim için;
2 adet kısa kollu önden açılır pijama takımı
bir adet sabahlık
3 adet çorap
1 adet emzirme sütyeni, depend hasta bezi, 5li lohusa külodu
2 adet emzirme atleti
göğüs pedi
göğüs ucu kremi
göğüs kalkanı
toka, taç, el aynası, tarak, deodorant, krem, parfüm, makyak malzemesi
diş macunu diş fırçası, yüz yıkama jeli, makyaj temizleme losyonu, makyaj pamuğu
orkid gece pedi
kirli kıyafet poşeti
emzirme örtüsü
eve gitme kıyafeti
ıslak mendil, rulo peçete
el havlusu
bebek çikolatası, dağıtılacak süs

bebeğim için;
hastane çıkış seti 20li
bir paket bebek bezi
1 adet yün 1 adet polar 2 adet penye battaniye
pamuk- su koyma kabı
10 adet ağız mendili
emzik
ana kucağı
biberon
pişik kremi
ıslak mendil
alt açma
5 tane alt üst kıyafet şapkalı eldivenli
5 tane çorap

Canım doğru söylüyorsun.Ama işte herkes o kadar güzel hediyeler süsler yaptı ki çevremde insan bide ilk çocuk olunca heves ediyor. Herşeyi olsun en güzeli olsun diye. Ama söylediklerin çok doğru. Bazen maneviyat kısmını unutabiliyoruz. Ben sık sık şükretmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…