2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın anneler ve bebişleri.
Bende bugün kontrole gittim erkenden çalışabilir raporu aldım. 21 martta kadar doktor normal istediğim için nst girme istersen dedi ve 3 hafta sonra çağırdı tekrar kontrole bebişin kafası iki hafta öndeymiş. Koca kafalı olacak benim kızımda galiba bolbol yürü ve kendini bırakma sesi işlerini kendin yap felan dedi oturma bundan sonrası önemli dedi

Oh ne güzel bebişini görmüşsün. Son 4 haftamız kaldı izine :) Bu dönemlerde beyin gelişimi hızlandığı için hepimizin bebişi koca kafalı

tüm gün oturuyorum bende son haftalar yürürüm işe yarar galiba normal doğum için :) ben nts ile tanıştım sancım yok çok şükür :)

günaydın anneler ve tatlı bebişleri bizde bugün sevgilimizle buluşacağız kontrolümüz var bide çalışabilir raporu alacağım inşallah... olurda çalışamam diye bugün işlerimi bitirmem lazım 4 haftadır görüşemiyoruz paşayla ne kadar oldu acaba bizim oğlan bdt lerimiz aynı olan doktora giden anneler ne kadar oldu bebeğin kiloları boyu ?????

benim iznimin daha ilk günü 5 hafta var önümde nur topu gibi ama en fazla 3 yada 4 hafta giderim işe çok zor geçiyor bu ara
37. haftayı zorlayacağım ama duruma göre 36 da falanda izne çıkabilirim. Duruma göre değişecek benimde.

Reactions: mnt
ben dün 32+0 dım bebeiş 1760 kg 43 cm kız benim ki :) normal dedi doktor :)

Benim geçen hafta 32+0 da 2200kg 45 cm di. Erkek bizim bebiş bu arada. Bizimki biraz tosuncuk sınıfında Kilo= kafa+göbek+bacak boyu ortalaması oluyor. Kafalar büyük çıkınca otomatik olarak kilolarda yüksek çıkıyor.

benim dayanma eşiğim dün itibari ile düştü piskolojik olarak çöktüm :)
O çalışabilir raporunu alınca çalışmayası geliyor insanın ama geçiyor. Benim 1 hafta geçti üstünden o çalışmama hissi azaldı. O raporu alınca bir de insana rahatlık geliyor nasılsa hak ettim istediğim zaman evde oturabilirim diyorsun ama bebişi düşününce dayan diyorum ben kendime :))

Reactions: mnt
ya ama sağlığımda çok iyi değil gibi sabahları baya soğuk oluyor karnım kasılıyor dolmuş çok sallıyor aslında ayrılsam evde dinlensem de bebeğime iyi gelebilir ama yinede kendimi zorluyorum napacağım belli değil kararsızlık çok zor ev hanımı olmalıydım :)

Sıkıntın oluyorsa ayrılırsın izine ya çok zorlamanın mantığı yok.

o onceden oyleydi, kanun degıstı. eger 38 de dogum yaptın mesela, 40 a 2 haftan vardı, o 2 hafta 8 haftanın uzerine ekleniyor.

Anladım kızlar teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…