2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben daha Mevlüt için kıyafet almadım. İnşallah bende okuyacağım.

Gunaydin guzel anneler.bugun randevum var.calisabilir raporu alicam insallah ama sonuna kadar calismayi dusunmuyorum 35 yada 36 da ayrilcam insallah

Oh ne güzel bebişini görmüşsün. Son 4 haftamız kaldı izine :) Bu dönemlerde beyin gelişimi hızlandığı için hepimizin bebişi koca kafalı
Evet. Yüzünü bir göremedik zaten artık doğunca diyorum. Bende 37 haftaya kadar aldım ama sağlığım ne kadar el verirse. İle gidinc iyi oluyor en azından zaman geçiyor ve hareket ediyorsun ister istemez aslında iyi oluyor. Sağlıklı olsunda bebişler

Bugün itibariyle 2200 gr ve 45 cm dedi doktor @simarik83 aynı gibiler galiba

Bizimkide göstermiyor. Sürpriz yapacaklar :))

Bugün itibariyle 2200 gr ve 45 cm dedi doktor @simarik83 aynı gibiler galiba

Aynılar valla tosuncuklar :))

günaydın kızlar
bana da artık işe gelmek çok zor geliyor. göbeğim iyice büyüdü ağırlaştım ve ağrılarım var. ama oğlumla doğumdan sonra daha çok vakit geçirebilmek için katlan diye kendimi teselli edip duruyorum.
hastane çantamı henüz hazırlamadım ama yavaştan başlamam lazım sanırım.
birde kızlar sizin akıntı durumunuz nasıl. benim birkaç gündür bayağı çoğaldı. öyle renginde falan bişey yok iltihap gibi değil. ama ıslaklık hissediyorum. suyum gitmiyordur değilmi..

Cnm ztn 37den snr cikmak zorundasin istersen 42de dogur

Bizimkide göstermiyor. Sürpriz yapacaklar :))
Aynılar valla tosuncuklar :))
Aynı valla bizde baya meraktayız heyacanla bekliyoruz

Bende hazırlandım daha yavaşlatan başıyacağım artık. Benimde akıntım var mide bulantım başladı tekrar bunları hepsini söyledin doktora tam bir hamilelik yaşıyorsun dedi bunlar normal kanama felan olmadığı sürece

Ewt bn iste doguma kdr hastanedeim.istemeden olsa agliyorum.okdr esya aldm yikadik utuledik hastaneye gelirken esimin o esyalari almasi var,ziyarete gelen herkes bi eksigin var mi diolar duadan bska hic bise eksiğim yok diyorum.saglikli vaktiyle dogsunda varsin beze sarsinlar.ama insan iste cok sukur herse yolundaysa hazirliklari tam olsun istio heves ediyo.ben iiken yok geceliim ekru terlik ustundeki de ekru olmasi lazm die kafama takiodm smdi esimn pijamasini giydm insallah rabbim tum anneleri ewlatlariyla sinamasn bizlerede yardim eylesin

rabbim şifa versin sorun ne bilmiyorum.inşallah dualarımızda eksik etmeyiz birbirimizi.inan ben hiç takmıyorum eksikler hazırlıklar uyumlar uyumsuzluklar.ben sadece şuan sağlıklı bir bebeğim sağlıklı bir doğumum olsundan başka bişi düşünmüyorum ki bu tüm hamileler için geçerli hepimiz sağlıkla bebeklerşimizi kucağımıza alalım inşallah.bol dua ve ibadet ruhumuza iyi gelecek :)

Durumun ne suan canim?sancin cikiyor mu?

Amin insallah,bnm bebek erknden kanala girdi 1cmden az acilma olmus.birde plesantsya gden damarda brz daralma var.yani 3Haftadr bekletti insallah Rabbim brz dha vakit verir hayirlisyla almayi nasip eder

Durumun ne suan canim?sancin cikiyor mu?
Yok cok sukur sancm cikmio ama hep kontroldeim.bilmiyorum dr.net bise demiyo hep bi bekleyisteiz dun bile yrn alabilirz dedi bgn beklicez dedi.sdece dedikleri artk dogsa bile korkma 29.da ciger gelisimi vurduklari icin.Ama ben 1900gr bebek gorsem bayılırım gibime gelio

Canım çok geçmiş olsun.Allah inşallah zamanında ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hiç önemli değil onlar...pozitif düşün erken doğum olsa da artık kritik haftaları geride bıraktık yeterki sağlıklı olsun erken doğmuş küvezmiş çok da önemli değil.yinede tabi zamanında gelir inşallah

canım çok geçmiş olsun rabbim evladını sana bğışlasın.içini ferah tutmaya çalış ne olacağını nasıl olacağını allah bilir nasipte erken doğmak varsa doğar yaşar sağlıklı olur.ufacık doğar kocaman olur.kontrol altındasın bu sayede inşallah önlemlerin tam alınıyor olduğu yere kadar inşallah daha çok kalır içerde :)

oyyy maşallah ..bebek iri olunca sezeryana alıyorlarmış geçen arkadaş doğum yapacaktı 4 kilo demiş gerçi 4.300 doğmuş sezeryanla tabi .bende son haftalarda iyice şiştim sanki bebek nasıl bilmiyorum. kontrolden çıkınca yazarım size de bakalım inşallah iyi şeyler söyler

kızlar akşamları eve gittiğimde belimde sancı ve aşağı doğru cok baskı oluyor ve sürekli tuvaletim oluyor uzanıyorum sürekli ama yine de cok huzursuz oluyorum sizde de oluyor mu normal mi bu sancılar

Ne guzel bak ciger gelistirci yapilmis.hastanede olman da iyi mudahale ederler hemen.evde olsan daha cok evham eder bisi oldumu acaba dersin.bak gunumuz seninle ayni kasılmalarim geliyo evde acabami diyorum.guzelce dinlen bakalim canim.Dayanicak bebegin merak etme.arkadasim 6 cm aciklikla 27.haftadan beri yatti bisiycik olmadi masallah normal zamanda yapti dogum.bilen varsa başinda yada sen biliyorsan buyuk cevsende tahmidiye duasi var sifa ayetlerinden olusuyor cok kolay okumasi birbirinin benzeri.ben hastaligimda cok okumustum rabbim yardim etti cok sükür.bende senin icin okuyayim hatta simdi :) ya şafi diye tesbih cekebilrsin mesgul olursun.Allah icini ferahlatsin insallah.

kızlar akşamları eve gittiğimde belimde sancı ve aşağı doğru cok baskı oluyor ve sürekli tuvaletim oluyor uzanıyorum sürekli ama yine de cok huzursuz oluyorum sizde de oluyor mu normal mi bu sancılar
Canim bende de oluyor oyle sanki bagirsaklarimin ustüne biniyo bebek.sabah oldu daha hatta.persembe doktor randevsu insallah bakalim.

Günaydın kızlar dün baya yorucu bigün oldu benim için kızımın odası geldi ustalar sağ olsun bütün evi batırdı sadece evi süpürüp toparlayabildim dolapları silemedim bugünde işe geldim öyle kaldı bakalım biara iyi olursam halletcem inşallah..
environmentaleng canım akşamları benim de aşağı doğru baya baskı hissi oluyo hatta dik duramıyorum tuvalete falan iki büklüm yürüyorum ama sancı olmuyor sadece arada kasılmalar oluyor düzensiz okadar.

H Hayirlisikismet çok geçmiş olsun arkadaşım içini ferah tut açılması 2 cm geçmiş arkadaşlarım doğum için 3-4 hafta beklediklerini biliyorum... bir tane arkadaşımda erken doğum yaptı 32. haftasındaydı ancak bebişi geriden geliyordu gelişimi 28 haftalık kadardı 1.300 gram doğdu çok minnaktı ama çok şükür 2 hafta küvezde yattı sonra maşallah hızlıca kilosuda arttı hiçbir sıkıntı yaşamadılar şuan 6 aylık hatta tosuncuk gibi :) sen içini ferah tut Allah ın izniyle herşey yoluna girer.

Amin insallah,bnm bebek erknden kanala girdi 1cmden az acilma olmus.birde plesantsya gden damarda brz daralma var.yani 3Haftadr bekletti insallah Rabbim brz dha vakit verir hayirlisyla almayi nasip eder
hepimizin duaları seninle sen stres yapma yeterki hastanedesin acil milimolde hemen müdahale ederler zaten canım.
environmentaleng bazı geceler oluyor sanki musluk açık kalmış gibi yarım saate bir gidiyorum KıZım diyorum idrar kesemin üstüne oturdu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…