- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #31.921
Canım sen bilirsin kaçıncı hafta da izne ayrılmak zorundasın 37 bitince miO çalışabilir raporunu alınca çalışmayası geliyor insanın ama geçiyor. Benim 1 hafta geçti üstünden o çalışmama hissi azaldı. O raporu alınca bir de insana rahatlık geliyor nasılsa hak ettim istediğim zaman evde oturabilirim diyorsun ama bebişi düşününce dayan diyorum ben kendime :))
37 bitince devlet baba git evine doğur diyorCanım sen bilirsin kaçıncı hafta da izne ayrılmak zorundasın 37 bitince mi
Geçmiş olsun canım. Hiç üzme kendini bebeğin doğsa bile sıkıntı olmaz inşallah.Ewt bn iste doguma kdr hastanedeim.istemeden olsa agliyorum.okdr esya aldm yikadik utuledik hastaneye gelirken esimin o esyalari almasi var,ziyarete gelen herkes bi eksigin var mi diolar duadan bska hic bise eksiğim yok diyorum.saglikli vaktiyle dogsunda varsin beze sarsinlar.ama insan iste cok sukur herse yolundaysa hazirliklari tam olsun istio heves ediyo.ben iiken yok geceliim ekru terlik ustundeki de ekru olmasi lazm die kafama takiodm smdi esimn pijamasini giydm insallah rabbim tum anneleri ewlatlariyla sinamasn bizlerede yardim eylesin
Allah razi olsun,gercekten cok saolasin.kenzul arsi okuyorum.Ewt hastanede olmam iyi ama burdada drn her soledigine kafa yoruyosn ama olsun saglikla hayirlisyla olsunlarda napalim bunada cok cok sukur.Ne guzel bak ciger gelistirci yapilmis.hastanede olman da iyi mudahale ederler hemen.evde olsan daha cok evham eder bisi oldumu acaba dersin.bak gunumuz seninle ayni kasılmalarim geliyo evde acabami diyorum.guzelce dinlen bakalim canim.Dayanicak bebegin merak etme.arkadasim 6 cm aciklikla 27.haftadan beri yatti bisiycik olmadi masallah normal zamanda yapti dogum.bilen varsa başinda yada sen biliyorsan buyuk cevsende tahmidiye duasi var sifa ayetlerinden olusuyor cok kolay okumasi birbirinin benzeri.ben hastaligimda cok okumustum rabbim yardim etti cok sükür.bende senin icin okuyayim hatta simdi :) ya şafi diye tesbih cekebilrsin mesgul olursun.Allah icini ferahlatsin insallah.
Aminnn insallah,saolasn.Geçmiş olsun canım. Hiç üzme kendini bebeğin doğsa bile sıkıntı olmaz inşallah.
Cnm 37+0 ama dr.un onu ayarlarYa ben de onu sorucaktım zorunlu olarak çalışan anneler kaç haftalıkken izne ayrılıyor 37 mi 38mi dolunca
Ewt bnm dr.munda torunu 1600olmus hic kuvezde bile kalmamis dio smdi 7aylkk gelisimi ondeymis ama yinede anne yuregi bi gun bi gun diosun.ewt insallah bekler saglikli olurda bnde herkese anlatirm korkma bnmde acilmsm vardi bekledim dieGünaydın kızlar dün baya yorucu bigün oldu benim için kızımın odası geldi ustalar sağ olsun bütün evi batırdı sadece evi süpürüp toparlayabildim dolapları silemedim bugünde işe geldim öyle kaldı bakalım biara iyi olursam halletcem inşallah..
@environmentaleng canım akşamları benim de aşağı doğru baya baskı hissi oluyo hatta dik duramıyorum tuvalete falan iki büklüm yürüyorum ama sancı olmuyor sadece arada kasılmalar oluyor düzensiz okadar.
H Hayirlisikismet çok geçmiş olsun arkadaşım içini ferah tut açılması 2 cm geçmiş arkadaşlarım doğum için 3-4 hafta beklediklerini biliyorum... bir tane arkadaşımda erken doğum yaptı 32. haftasındaydı ancak bebişi geriden geliyordu gelişimi 28 haftalık kadardı 1.300 gram doğdu çok minnaktı ama çok şükür 2 hafta küvezde yattı sonra maşallah hızlıca kilosuda arttı hiçbir sıkıntı yaşamadılar şuan 6 aylık hatta tosuncuk gibi :) sen içini ferah tut Allah ın izniyle herşey yoluna girer.
Arkadaşlar şimdi Dr dan çıktım Bebeğin ultrason ölçümleri farklı çıkıyor kafa önden gidiyor daha önce böle bişey yoktu daha doğrusu bu kadar fark yoktu bebek Büyüdükçe ölçümlerin yanılma durumu mu söz konusu yoksa bebişimde sıkıntı mı var benim gibi olan yada bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım
oyyy maşallah ..bebek iri olunca sezeryana alıyorlarmış geçen arkadaş doğum yapacaktı 4 kilo demiş gerçi 4.300 doğmuş sezeryanla tabi .bende son haftalarda iyice şiştim sanki bebek nasıl bilmiyorum. kontrolden çıkınca yazarım size de bakalım inşallah iyi şeyler söyler
Arkadaşlar şimdi Dr dan çıktım Bebeğin ultrason ölçümleri farklı çıkıyor kafa önden gidiyor daha önce böle bişey yoktu daha doğrusu bu kadar fark yoktu bebek Büyüdükçe ölçümlerin yanılma durumu mu söz konusu yoksa bebişimde sıkıntı mı var benim gibi olan yada bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım
Hadi gözün aydın. Ben bebek döndüğü zaman vajinamda batma hissediyorum. Mesela geçen günlerde sanırım kafa yukarıya döndü çok rahattım ama dünden beri tekrar vajinamda baskı ve sürekli wc isteğim var, sanırım tekrar kafa aşağıya döndü. Seninki de döner benceKizlar doktordan ciktik.bizim oglan ters dönmüş tekrar donmezse doktor sezeryan diyor. 2017 gr 42 cm olmus.bende kilo almamisim 700 gr fazla ciktim son ko onuda bebek almis.sasirdi doktor.zaten 90 i gectim almisim alacagimi. Sonraki randevumuz 3 hafta sonra. Acilma falan yokmus simdilik haberler bu kadar
İlk başta hoşuma gidiyordu ilgisi ama araba almış haberim yok dün ben yemek yaparken iki arada internetten banyo ısıtıcısız almış yaa tamam ihtiyaç ama bana bir sor alırken yani ilgilenmemesi hoş değil ama benim eşimin ki abartı ciddenNe güzel işte hevesli olması.benim eşim hiç bir şeyiyle ilgilenmiyor.en azından ilkinde bebek arabasını beşiğini falan araştırıyordu bol bol ama bunda hiç oralı değil.alışverişte yanımda ama elinde telefon bir çöpe baktığı yok.
Zaten ona sesim çıkmıyor buraya yazıyorum hevesi kırılmasın diyeAl bi tanede bende var.bu haftasonu alisveris yparken bez reyonundan geciyorduk nasil sorduysa sordu bez alalim mi diye.ki ben coktan almistim.hevesi gelmis diye al dedim nasilsa kullanilcak.benim eş mantik abidesidr bunlar gereksiz seylermis son dk da gidip alinirmis bosuna onceden aliyormusuz....falan filan.daha neler var ama hic girmiyim dusundukce sinirlerim zipliyor.@neslim33 bosver.canim alsin hevesli insan iyidir yardimci olur sen o hevesini dogru yere yonledr o zman en azindan hem hevesi kacmaz hemde ihtiyaciniz karsilanir senin dusundugunu almis olur.Birkere heves kırıldımi onu canlandirmak zor:)
evet canım birde ona artı sırt ağrım oluyor ne yatabililyorum ne oturabiliyorum artık böylekızlar akşamları eve gittiğimde belimde sancı ve aşağı doğru cok baskı oluyor ve sürekli tuvaletim oluyor uzanıyorum sürekli ama yine de cok huzursuz oluyorum sizde de oluyor mu normal mi bu sancılar
37 bitince ayrılıcaz canımYa ben de onu sorucaktım zorunlu olarak çalışan anneler kaç haftalıkken izne ayrılıyor 37 mi 38mi dolunca
benim evde var korsem ama sezeryan olursam hemen giyemem o zaman da çarşaf falan bağlıyolarmış ama evladım sağlıkla doğsunda onu şimdi düşünmüyorumkızlar geçen bir arkadaşım sordu doğum sonrası korsesi aldın mı diye ben de size sorayım dedim siz aldınız mı sağlıklı mı acaba kullanmak bilemedim ben... doktora da sormak lazımm izin verirse kullanılabilir hızlı toparlanma sağlıyormuş
Ay inşallh CNm okadar kötü oldum ki farklı Dr geldim şimdi ona da muayene olacam Rabbim üzmesin bizi inşllhZaten ben sezaryen istiyordum :)) Hamilelikten önce doktorum çatı kemiklerimin çok dar olduğunu ve normal doğumda sıkıntı yaşayacağımı söylemişti geçen sene. Oğluşta koca kafalı olduğuna göre normal zor olur benim zaten :))
Canım bu haftalarda beyin gelişimi hızlandığı için kafalar hepimizin önden gidiyor. Yani bir problem yok kafanı takma. Bir problem olsa söylerdi doktorun. Benim oğlanın kafası 3 haftaya yakın önden gidiyor. Hemde kafa ölçümü 26-28. haftalardan sonra çokta doğruyu yansıtmıyormuş. O yüzden takma :)
Bilemiyorum ya kötü oldum Rabbim yardımcımız olsunbenimde kafası bi haftaya yakın önde demişti doktorum ama merak etme doğuma kadar birbirlerini yakalarlar dedi bi sorun değil bu dedi canım :)
Ay canım hiç üzme kendini. Benim oğluşun göbeği 1 hafta önde, bacağı 2 hafta önde, kafasıda işte 3 haftaya yakın önden gidiyor. Ortalama da 1,5 hafta önden gidiyor.Ay inşallh CNm okadar kötü oldum ki farklı Dr geldim şimdi ona da muayene olacam Rabbim üzmesin bizi inşllh
Zaten ona sesim çıkmıyor buraya yazıyorum hevesi kırılmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?