2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay inşallh CNm okadar kötü oldum ki farklı Dr geldim şimdi ona da muayene olacam Rabbim üzmesin bizi inşllh
Olma olma benim kizda da simdi oglumda da kafa 2 hafta önden gidiyor.kafalari buyuk oluyor bu zmanlar 36.haftadan sonra dengeleniyor sonra merak etme.

kızlar akşamları eve gittiğimde belimde sancı ve aşağı doğru cok baskı oluyor ve sürekli tuvaletim oluyor uzanıyorum sürekli ama yine de cok huzursuz oluyorum sizde de oluyor mu normal mi bu sancılar
Benim de aynı Can'ım gün boyu işte anlamıyorum akşam felaket nefes bile zor alıyorum bir hafta fazla çalışacam o bile zor gelmeye başladı

Sana danışmadan almasıda sinir bozucu tabi.zaten bu erkeklerin ortası yok galiba.

Hayırlı olsun minnoşunun odası.sağlıkla büyüsün içinde inşallah

Bebek büyüdükçe yanılma payı artıyor evet.ultrasonda 3-4 farklı ölçüm var benim mesela baş karın çevresi bacak kemiği uzunluğu hepsi farklı haftalarda ve yanında +- 3 hafta yanılma payı yazıyor.ağırlığı içinde aynı şey geçerli.

İlkinde ben dikişlerim acır korkusuna almadım.göbek falan kalmadı hiç.tabi bu dediğim 2 yıl sonrası için geçerli:)taksaydım daha mı iyi olurdu bilemiyorum.

Korse konusunu doktoruma sormayı düşünüyorum Bi zararı yoksa takacam ben. Benim sezeryen olacak mecbur. İlkinde birkaç gün sonra bir kere taktım göbek sallanmadığı için ameliyat yeri de daha az ağrımıştı. Ama bişey olur korkusuyla çıkarmıştım. Zararı yoksa takmak her açıdan iyi bence

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bebişler nasıl

Kızlar e bebekte lohusa pedi var deneyimli annelerden daha önce kullanan varmı yada almayı düşünen

Kızlar e bebekte lohusa pedi var deneyimli annelerden daha önce kullanan varmı yada almayı düşünen
canım ben bu tur soruları ocak annelerine soruyorum hem yeni tecrübeli ler hem bize yakınlar. bir girip baksan belki 10 soru falan sormusumdur bebeğin bezinden deternanina kadar sorup güzel cevaplar alıyorum

ocak annelerinin çoğu prima kullandığını söylüyor ama ben prima düşünmüyorum türk mali olsun istedim sleppy i sordum primadan daha iyi olduğunu ve daha hesaplı olduğunu söyleyenler olmuş. ben de yeni dogan sleppy aldım içinde 80 tane var ve 15 tl . kullanıp bakicaz artık begenmezsem molfix alicam bakacaz artık .

Ben de molfix düşünüyorum türk mali en azından. Prima kullanmayacagim. Mozak arkadaşım, ablam da kuzenimde kullandı korse ve bana da tavsiye ediyorlar sezeryan olmuştu ikisi de ve hemen kullandılar bende kullanacağım inşallah. Benim doktor nst ye baglamadi ya 32.hafta da. Ve 35te gel bi daha dedi iki haftada bir gitmemiz gerekmiyor mi

Bende prima düşünmüyordum ama araştırdım çevreme sordum en iyisi prima molfix kafadan eklemiştim yigenime pişik yapınca Komili bezi düşündüm onunda sızdırdıgını duydum mecburen prima aldım

Benim doktorumda 3 hafta sonraya çağardı yani 35 bittiğinde ilk ntsye o zaman giricem.ondan sonrada haftada görüşeceğiz dedi.

Amin insallah,bnm bebek erknden kanala girdi 1cmden az acilma olmus.birde plesantsya gden damarda brz daralma var.yani 3Haftadr bekletti insallah Rabbim brz dha vakit verir hayirlisyla almayi nasip eder
Canım Allah yar ve yardımcın olsun. İnşallah sağlıcakla alacaksın Bebişini kucağına, akıllı onlar ne Zaman geleceklerini bilirler annesi inşallah

ben kontrole 10 gün sonra gidcem dogum yapmak istediğim hastaneye gideceğim ilk defa. bu zamana kadar hep evin yakınındaki hastanelerine kontrole gittim. on yargılı davranmak istemem doğum zamanı hastaneye karşı. o yüzden her şeyi soracam doktora

Bende sırf Türk Malı diye Evybaby aldım bşr paket kremli kullananlarda olumlu yorum yapmış umarım pişik yapmaz

Günaydın nisan ayının güzel annişleri ve bir o kadar tatlı minikleriiii

Gece uyku esnasında dönerken artık karnım ağrımaya başladı. Sizlerde var mı bilmiyorum ama bu bendeki yeni gelişme Wc ye kalkma saatim hala aynı. Saat kurmuşum gibi 02:30-03:00 arası kalkıyorum.

Bez muhabbeti yapmışsınız ben de çok fazla düşünüp araştırdıktan sonra prima premium care aldım 1 paket 54'lü. Kendime büyük boy depend aldım 9 tane var içinde. Ayrıca 1 pakette babypooh un önerdiği orkid maxi den aldım. Ebebekte tek kullanımlık lohusa külotları inceledim. Yorumlarda bazıları çok memnun bazıları da çok ince vs diyip memnun kalmamış. O yüzden kararsız kaldım kullanan var mı daha önce? Ebebekten dün 1 tane emzirme sütyeni sipariş verdim kaplı olanlardan. Tahmini bir beden sipariş ettim eğer beden uyarsa 1-2 tane daha sipariş edicem. Korse konusunda da çok kararsızım. Büyük ihtimalle sezaryen olucam ilk 10-15 gün kullanılmaz bence çünkü dikişler ancak kaynayacak, orayı sıkıştırmamak lazım. Sonrasında da kullanırmıyım bilmiyorum ben sıkıntılı insanım valla Amaaaan göbek kalırsa da estetik olur gerdiririz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…