- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #31.961
günaydın bende 20 martta ayrılacam öyle gözüküyor ama bir hafta daha erken bırakırım büyük ihtimal :) sende mutsuz etme kendini zaman öyle bir geçiyorki ilk hamile olduğunu öğrendiğinden bu güne düşün kaç ay geçirdin :) geç döllenmeyi başta hesaba katsaydı ya şimdi mi konu oldu ki benimde geç döllenme ama hep ultrasona göre söyledi haftamı :)Kızlar Günaydın ,
Martın kaçında izne ayrılıyorsunuz. Benim 24 Mart olarak gözüküyor. Tabi o güne kadar doğurmazsam. Normalde 32 haftalık olmam gerekiyor yarın .Ama dr geç döllenme diye bir hafta geriye attı. Yani 31+3 'üm şuan .......Ay çok mutsuzum yaa. 1 ay daha nasıl işe gideceğim.
günaydın benimde kasıkta ve çatal kemiklerinde ağrı var belim ayakta kalırsam ağırıyor magnezyum ağrılara iyi geliyor bende kullanıyormusun sende :)Günaydın anneler uyuya bildiyseniz tabi
simarik83 sana ve paşamızada günaydın
bende 3 gibi kalkıyorum ama dün gece midem çok kötüydü midemin bulantısı ile kalktım. ve yatamadım baya ağzımda ve midemde o hisle
birde benim bel ve rahim kemiklerim baya ağrıyor akşamları özellikle yatınca kalkamıyorum
günaydın benim de 22 mart görünüyor ama dayanabilir miyim bilmiyorum.. işyerine gelmek eziyet oldu masa başından kalkmıyorum ama akşama kadar yine de kötü oluyorum.. eve gittikten sonra da iyice ağırlaşıyorum hayırlısı dayanabildiğimiz kadar dayanalımKızlar Günaydın ,
Martın kaçında izne ayrılıyorsunuz. Benim 24 Mart olarak gözüküyor. Tabi o güne kadar doğurmazsam. Normalde 32 haftalık olmam gerekiyor yarın .Ama dr geç döllenme diye bir hafta geriye attı. Yani 31+3 'üm şuan .......Ay çok mutsuzum yaa. 1 ay daha nasıl işe gideceğim.
Bende geçmez diyorum sonra arkama bakıyorum anaaaaaaa 32 hafta geçmiş 5 haftanın lafı olmaz güzel anneler :) çok heyecanlı artık o yüzden zman geçmiyor :)günaydın benim de 22 mart görünüyor ama dayanabilir miyim bilmiyorum.. işyerine gelmek eziyet oldu masa başından kalkmıyorum ama akşama kadar yine de kötü oluyorum.. eve gittikten sonra da iyice ağırlaşıyorum hayırlısı dayanabildiğimiz kadar dayanalım
günaydın canım bende emzirme atleti ve sütyeni aldım bir ay önce heryeri iyiydi gögüs altına lastik koymuşlar bir sıktı anlatamam hemen gittim daha büyük aldımGünaydın nisan ayının güzel annişleri ve bir o kadar tatlı minikleriiii
Gece uyku esnasında dönerken artık karnım ağrımaya başladı. Sizlerde var mı bilmiyorum ama bu bendeki yeni gelişmeWc ye kalkma saatim hala aynı. Saat kurmuşum gibi 02:30-03:00 arası kalkıyorum.
Bez muhabbeti yapmışsınız ben de çok fazla düşünüp araştırdıktan sonra prima premium care aldım 1 paket 54'lü. Kendime büyük boy depend aldım 9 tane var içinde. Ayrıca 1 pakettebabypooh un önerdiği orkid maxi den aldım. Ebebekte tek kullanımlık lohusa külotları inceledim. Yorumlarda bazıları çok memnun bazıları da çok ince vs diyip memnun kalmamış. O yüzden kararsız kaldım kullanan var mı daha önce? Ebebekten dün 1 tane emzirme sütyeni sipariş verdim kaplı olanlardan. Tahmini bir beden sipariş ettim eğer beden uyarsa 1-2 tane daha sipariş edicem. Korse konusunda da çok kararsızım. Büyük ihtimalle sezaryen olucam ilk 10-15 gün kullanılmaz bence çünkü dikişler ancak kaynayacak, orayı sıkıştırmamak lazım. Sonrasında da kullanırmıyım bilmiyorum ben sıkıntılı insanım valla Amaaaan göbek kalırsa da estetik olur gerdiririz napalım
korsenin de çeşitleri var kızlar mideli bayan korse iyi diyen var bir de kopçalı olanlar var hangisi olacak ona karar veremiyorum ben yazmıştım kiiiiiii...... biraz araştırma sonucu;İlkinde ben dikişlerim acır korkusuna almadım.göbek falan kalmadı hiç.tabi bu dediğim 2 yıl sonrası için geçerli:)taksaydım daha mı iyi olurdu bilemiyorum.
Günaydın anneler uyuya bildiyseniz tabi
simarik83 sana ve paşamızada günaydın
bende 3 gibi kalkıyorum ama dün gece midem çok kötüydü midemin bulantısı ile kalktım. ve yatamadım baya ağzımda ve midemde o hisle
birde benim bel ve rahim kemiklerim baya ağrıyor akşamları özellikle yatınca kalkamıyorum
Kızlar Günaydın ,
günaydın canım bende emzirme atleti ve sütyeni aldım bir ay önce heryeri iyiydi gögüs altına lastik koymuşlar bir sıktı anlatamam hemen gittim daha büyük aldım
Sen benden de dertliymişsin. Mide bulantın niye oldu acaba? Fazla yediysen akşam belki ondan da olabilir. Dün akşam benimde sağ kalçamda ağrı vardı ama sabah geçmişti. Kemik ağrıları normal artık bu zamanlarda :)
Benim 15 Martta 37. hafta bitiyor ve ev hanımlığına başlıyorum :))
Normalde 80 bedenin en küçük kapı oluyordu bana. Hamilelik boyunca lcw den yarım sütyenlerden almıştım 40-42 beden onları kullanıyorum. Sütyen bedenim kaç oldu bilmiyorum. 90 sipariş verdim ama bakalım rahat edemezsem 95 falan denerim :)) Anaaammm hiç aklıma gelmezdi 90 beden sütyen alacağım :)))
Hemen küçülmez daha emzirme dönemi var. Aslında ben memnunum bu halinden ama şimdi göbekte var diye orantılı duruyor. Göbek küçülünce göğüsler kocaman kalırsa gözüme batar sanırım o zaman :))vucudumuz yeniden şekil alıyor bedenler baya değişti merak ediyorum doğumdan sonra alışverişlerde kaç bedeb kıyafetlere bakacağım diye.ya ben sütyende yüzlere geldim bunlar doğumdan sonra küçülür böyle kalmaz değil mi ben hiç sevmiyorum da
bende kullanıyorum dün doktorum bunların hepsinin normal olduğunu artık ağrılarının artacağını felan soyledi. magnezyum kullanıyordum bırakmıştım yine başlıyayım ben en iyisi.günaydın benimde kasıkta ve çatal kemiklerinde ağrı var belim ayakta kalırsam ağırıyor magnezyum ağrılara iyi geliyor bende kullanıyormusun sende :)
benimde 21 mart dayanabilir miyim bilmiyorum. gelebildiğimiz kadar devam geldiğim günleri sonradan gelmicem diye kendimi motive ediyorum.günaydın benim de 22 mart görünüyor ama dayanabilir miyim bilmiyorum.. işyerine gelmek eziyet oldu masa başından kalkmıyorum ama akşama kadar yine de kötü oluyorum.. eve gittikten sonra da iyice ağırlaşıyorum hayırlısı dayanabildiğimiz kadar dayanalım
ay doğru oda var neyse sütler kaçmasın gelsin de küçülmesede olurHemen küçülmez daha emzirme dönemi var. Aslında ben memnunum bu halinden ama şimdi göbekte var diye orantılı duruyor. Göbek küçülünce göğüsler kocaman kalırsa gözüme batar sanırım o zaman :))
evet ağrılar arttı yani o kadar garip ki 32 bitti 33 ün ilk günü ağrılar değişti hatta karnım sanki bir hafta aynı haftanın sonunda bir gecede devleşiyorbende kullanıyorum dün doktorum bunların hepsinin normal olduğunu artık ağrılarının artacağını felan soyledi. magnezyum kullanıyordum bırakmıştım yine başlıyayım ben en iyisi.
benimde 21 mart dayanabilir miyim bilmiyorum. gelebildiğimiz kadar devam geldiğim günleri sonradan gelmicem diye kendimi motive ediyorum.
Gunaydinnnn:)evet ağrılar arttı yani o kadar garip ki 32 bitti 33 ün ilk günü ağrılar değişti hatta karnım sanki bir hafta aynı haftanın sonunda bir gecede devleşiyor
maşallah tüm bebişlere büyüsün koca bebiş olsunlar inşallah :)Gunaydinnnn:)
Aynen oyle benimde kucuk saniyordum genelde siyah giyiyorum karnim cook belli olmasin diye dun yesil bir kiyafet giymis devasa bisi olmusum şok oldum koca gobekle.sanki bu hafta benimde birden büyüdü kardeslerim de farketti bebek büyümüs diye:)
Hayırlı olsun minnoşunun odası.sağlıkla büyüsün içinde inşallah
Kızlar Günaydın ,
Günaydın aynen dediğin gibi karın ağrısı bende derman oluyor bizim wc sanatımız standart saat beşte ayaktayım sonra uyuyamıyorum yediye kadar ondan sonra bir kalkıyor saat on buçuk on birGünaydın nisan ayının güzel annişleri ve bir o kadar tatlı minikleriiii
Gece uyku esnasında dönerken artık karnım ağrımaya başladı. Sizlerde var mı bilmiyorum ama bu bendeki yeni gelişmeWc ye kalkma saatim hala aynı. Saat kurmuşum gibi 02:30-03:00 arası kalkıyorum.
Bez muhabbeti yapmışsınız ben de çok fazla düşünüp araştırdıktan sonra prima premium care aldım 1 paket 54'lü. Kendime büyük boy depend aldım 9 tane var içinde. Ayrıca 1 pakettebabypooh un önerdiği orkid maxi den aldım. Ebebekte tek kullanımlık lohusa külotları inceledim. Yorumlarda bazıları çok memnun bazıları da çok ince vs diyip memnun kalmamış. O yüzden kararsız kaldım kullanan var mı daha önce? Ebebekten dün 1 tane emzirme sütyeni sipariş verdim kaplı olanlardan. Tahmini bir beden sipariş ettim eğer beden uyarsa 1-2 tane daha sipariş edicem. Korse konusunda da çok kararsızım. Büyük ihtimalle sezaryen olucam ilk 10-15 gün kullanılmaz bence çünkü dikişler ancak kaynayacak, orayı sıkıştırmamak lazım. Sonrasında da kullanırmıyım bilmiyorum ben sıkıntılı insanım valla Amaaaan göbek kalırsa da estetik olur gerdiririz napalım
Aman yaaa doğum sonrasını hatırlatmadavucudumuz yeniden şekil alıyor bedenler baya değişti merak ediyorum doğumdan sonra alışverişlerde kaç bedeb kıyafetlere bakacağım diye.ya ben sütyende yüzlere geldim bunlar doğumdan sonra küçülür böyle kalmaz değil mi ben hiç sevmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?