2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın anneler uyuya bildiyseniz tabi
simarik83 sana ve paşamızada günaydın
bende 3 gibi kalkıyorum ama dün gece midem çok kötüydü midemin bulantısı ile kalktım. ve yatamadım baya ağzımda ve midemde o hisle
birde benim bel ve rahim kemiklerim baya ağrıyor akşamları özellikle yatınca kalkamıyorum

Kızlar Günaydın ,
Martın kaçında izne ayrılıyorsunuz. Benim 24 Mart olarak gözüküyor. Tabi o güne kadar doğurmazsam. Normalde 32 haftalık olmam gerekiyor yarın .Ama dr geç döllenme diye bir hafta geriye attı. Yani 31+3 'üm şuan .......Ay çok mutsuzum yaa. 1 ay daha nasıl işe gideceğim.

günaydın bende 20 martta ayrılacam öyle gözüküyor ama bir hafta daha erken bırakırım büyük ihtimal :) sende mutsuz etme kendini zaman öyle bir geçiyorki ilk hamile olduğunu öğrendiğinden bu güne düşün kaç ay geçirdin :) geç döllenmeyi başta hesaba katsaydı ya şimdi mi konu oldu ki benimde geç döllenme ama hep ultrasona göre söyledi haftamı :)

günaydın benimde kasıkta ve çatal kemiklerinde ağrı var belim ayakta kalırsam ağırıyor magnezyum ağrılara iyi geliyor bende kullanıyormusun sende :)

günaydın benim de 22 mart görünüyor ama dayanabilir miyim bilmiyorum.. işyerine gelmek eziyet oldu masa başından kalkmıyorum ama akşama kadar yine de kötü oluyorum.. eve gittikten sonra da iyice ağırlaşıyorum hayırlısı dayanabildiğimiz kadar dayanalım

Bende geçmez diyorum sonra arkama bakıyorum anaaaaaaa 32 hafta geçmiş 5 haftanın lafı olmaz güzel anneler :) çok heyecanlı artık o yüzden zman geçmiyor :)

günaydın canım bende emzirme atleti ve sütyeni aldım bir ay önce heryeri iyiydi gögüs altına lastik koymuşlar bir sıktı anlatamam hemen gittim daha büyük aldım

İlkinde ben dikişlerim acır korkusuna almadım.göbek falan kalmadı hiç.tabi bu dediğim 2 yıl sonrası için geçerli:)taksaydım daha mı iyi olurdu bilemiyorum.
korsenin de çeşitleri var kızlar mideli bayan korse iyi diyen var bir de kopçalı olanlar var hangisi olacak ona karar veremiyorum ben yazmıştım kiiiiiii...... biraz araştırma sonucu;

Korse kullanmanın normal doğumdan veya sezaryenden sonra karnın düzelmesinde, göbeğin erimesinde faydası olması beklenmez. Çünkü problem gebelik sırasında alınan kilolara bağlı karın bölgesinde göbekte yağ birikmesi ve karın kaslarının kuvvetini kaybetmesidir. Bu iki problemin çözümü doğru karın kası egzersizleri yapmaktır, bu sayede eskisinden daha iyi bir karın şekline sahip olunabilir. Korse kullanmanın gebelikte alınan kiloları ve karın bölgesinde biriken yağları eritmesi imkansızdır, buna zayıflatıcı korse adıyla satılanlar dahildir. Hamilelik süresünce aşırı esneyen ve kuvvetini kaybeden karın kaslarını korse kullanımı güçlendiremez. Korse kullanırken karın ve göbek şeklinde farkedilen değişiklik doğumdan sonra verilen kilolardan kaynaklanmaktadır, korsenin kendisinden değil. Karın bölgesinde kalıcı düzelme isteyen annenin düzenli egzersiz ve doğru beslenme uygulaması en sağlıklı çözümdür, bunlar yapılmadığı sürece uygulanan diğer yöntemler kalıcı fayda sağlamaz.

Korselerin çok sıkı ve uzun süreli kullanılmasının bel sağlığı açısından zararlı olabileceği bildirilmektedir. Bel etrafındaki kaslarda güçsüzleşme ve kas tutulmalarına, bel ağrılarına neden olabilir. Bu nedenle asla doktora danışılmadan kullanılmamalıdır ve kullanılacaksa bile gündüz bir kaç saati geçmemelidir, gece çıkarılmalıdır. Çok sıkı olmamalıdır ve pamuklu olanlar tercih edilmelidir. Herhangi bir bel fıtığı, omurga vb. problemi olanlar kesinlikle ortopedi veya beyin cerrahisi uzmanına danışmadan korse kullanmamalıdır.

buldum..

Son düzenleme:

Sen benden de dertliymişsin. Mide bulantın niye oldu acaba? Fazla yediysen akşam belki ondan da olabilir. Dün akşam benimde sağ kalçamda ağrı vardı ama sabah geçmişti. Kemik ağrıları normal artık bu zamanlarda :)

Benim 15 Martta 37. hafta bitiyor ve ev hanımlığına başlıyorum :))

günaydın canım bende emzirme atleti ve sütyeni aldım bir ay önce heryeri iyiydi gögüs altına lastik koymuşlar bir sıktı anlatamam hemen gittim daha büyük aldım

Normalde 80 bedenin en küçük kapı oluyordu bana. Hamilelik boyunca lcw den yarım sütyenlerden almıştım 40-42 beden onları kullanıyorum. Sütyen bedenim kaç oldu bilmiyorum. 90 sipariş verdim ama bakalım rahat edemezsem 95 falan denerim :)) Anaaammm hiç aklıma gelmezdi 90 beden sütyen alacağım :)))

Reactions: mnt
vucudumuz yeniden şekil alıyor bedenler baya değişti merak ediyorum doğumdan sonra alışverişlerde kaç bedeb kıyafetlere bakacağım diye.ya ben sütyende yüzlere geldim bunlar doğumdan sonra küçülür böyle kalmaz değil mi ben hiç sevmiyorum da

Hemen küçülmez daha emzirme dönemi var. Aslında ben memnunum bu halinden ama şimdi göbekte var diye orantılı duruyor. Göbek küçülünce göğüsler kocaman kalırsa gözüme batar sanırım o zaman :))

günaydın benimde kasıkta ve çatal kemiklerinde ağrı var belim ayakta kalırsam ağırıyor magnezyum ağrılara iyi geliyor bende kullanıyormusun sende :)
bende kullanıyorum dün doktorum bunların hepsinin normal olduğunu artık ağrılarının artacağını felan soyledi. magnezyum kullanıyordum bırakmıştım yine başlıyayım ben en iyisi.

benimde 21 mart dayanabilir miyim bilmiyorum. gelebildiğimiz kadar devam geldiğim günleri sonradan gelmicem diye kendimi motive ediyorum.

ay doğru oda var neyse sütler kaçmasın gelsin de küçülmesede olur

evet ağrılar arttı yani o kadar garip ki 32 bitti 33 ün ilk günü ağrılar değişti hatta karnım sanki bir hafta aynı haftanın sonunda bir gecede devleşiyor

evet ağrılar arttı yani o kadar garip ki 32 bitti 33 ün ilk günü ağrılar değişti hatta karnım sanki bir hafta aynı haftanın sonunda bir gecede devleşiyor
Gunaydinnnn:)
Aynen oyle benimde kucuk saniyordum genelde siyah giyiyorum karnim cook belli olmasin diye dun yesil bir kiyafet giymis devasa bisi olmusum şok oldum koca gobekle.sanki bu hafta benimde birden büyüdü kardeslerim de farketti bebek büyümüs diye:)

maşallah tüm bebişlere büyüsün koca bebiş olsunlar inşallah :)

31+1 benimde 28 martta doluyor 37. hafta ama o kadar dayanabilir miyim hiç bilmiyorum bakalım dayanabildiğimiz yere kadar hayırlısıyla

Günaydın aynen dediğin gibi karın ağrısı bende derman oluyor bizim wc sanatımız standart saat beşte ayaktayım sonra uyuyamıyorum yediye kadar ondan sonra bir kalkıyor saat on buçuk on bir

Son düzenleme:
Aman yaaa doğum sonrasını hatırlatmada hayatım boyunca en fazla small beden giyen ben şu an kırk bedenlerdeyim doğum sonrası kilo veremezsem kesin psikolojim bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…