2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aman yaaa doğum sonrasını hatırlatmada hayatım boyunca en fazla small beden giyen ben şu an kırk bedenlerdeyim doğum sonrası kilo veremezsem kesin psikolojim bozulur

doğum sonrası kendimizi salmak yok doktorumuzun da izniyle 40 mız çıktı mı spor ve sağlıklı beslenme ile üstesinden gelicez inşallah canım :) önemli olan sağlık hayırlısıyla bebişlerimiz de biz de sağlıklı olduk mu kiloları veririz burdan yine birbirimize danışarak motive ederek üstesinden gelirizzz

Aman yaaa doğum sonrasını hatırlatmada hayatım boyunca en fazla small beden giyen ben şu an kırk bedenlerdeyim doğum sonrası kilo veremezsem kesin psikolojim bozulur
veririz ya bu kilo ile nefes alamıyorum eve koşu bantı almaya niyetliyim bebeği boynuma bağlar koşarım :) yoksa hiç iyi halim yok benim

ayni sikayetleri yasamisiz ..gece 2 de uyudum

Valla bende sıkıya gelemeyen tiplerdenim.daracık şeyle evin içinde hemde lohusalıkta çok zor be.zaten insana afakan basıyor.sürekli terliyorsun alev fışkırıyor içinden.bir taraftan memende sürekli bir bebek aman düşününce bile boğuldum istemem korse morse:)

Doğum yaptığında şimdikinden az daha büyüyecek ağırlaşıcak süt dolduğu için.ama zamanla küçülüyor ve emzirme bitince baya eski haline yaklaşıyor ama ne yazık ki hiç bir zaman eskisi gibi olmuyor

ay sarkıyor falan değil mi :dddd

Benim ilk hamileliğimde kemik ağrılarım yoktu hiç bunda çok feci oluyorum.doktora söyledim.ikincide kalsiyum eksikliği daha çok olur dedi.ön kaburgalarım kalça ve pelvis kemiğim falan sızlıyor böyle resmen.magnezyumu günde ikiye çıkardı birde kalsiyum içiyorum.içim hiç rahat etmiyor bu kadar ilaçlada.

evet ağrılar arttı yani o kadar garip ki 32 bitti 33 ün ilk günü ağrılar değişti hatta karnım sanki bir hafta aynı haftanın sonunda bir gecede devleşiyor

aynen oyle diyorum bende mi bir tuhaflık var acaba yada ben mi nazlıyım diye yok ama bazen dayanamıyorum.

aynen oyle ben hamile görüntüme daha yeni alıştım son bir kaç haftadır göbeğimi kabullendim. gögüsler aldı başını gidiyor.Allah yardımcımız olsun.

ayni sikayetleri yasamisiz ..gece 2 de uyudum
yatakta oturarak uyudum nerdeyse. salçalı yağlı birşey görmek istemiyorum.

birde bebek horon tepmeye başladı artık vurdumu yer yerinden oynuyor acılar ard arda

İnşAllah veririz kiloları hayırlısıyla kolay olmayacak ama yürüyüş spor bir şekilde gidecek

Slm kizlar nasil gidyor 2 3 gundur yazamiyorum.. dun kontrole gittim bebis 1635kilo. gelisimi gayet iyiymis... durusu tersmis bu gorunusle sezeryan olur gibi gozukur..

Hahaaaa aynen yaaa bütün uzak doğu sporlarını yapıyor karnımın içinde
Evde yer olsa bende alacam ama maalesef artık bebişi kanguruya koyar yürürüm bol bol
bazen vurduğunda daha hızlı vur diye tepki veriyom güçlü olsun erkekleri dövsün kızım doğumdan sonra bakalım hayaller ve hayatlar ne durumda olacak :) inşallah fit bayanlar oluruz yeniden

Slm kizlar nasil gidyor 2 3 gundur yazamiyorum.. dun kontrole gittim bebis 1635kilo. gelisimi gayet iyiymis... durusu tersmis bu gorunusle sezeryan olur gibi gozukur..
selam :) sezeryan yada normal doğum için erken sayılmaz mı henüz hangisi olacağı konusunda.benimki sağ tarafıma gömülmüş kafasıyla duruyor aşşa iner diye umut ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…