2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Slm kizlar nasil gidyor 2 3 gundur yazamiyorum.. dun kontrole gittim bebis 1635kilo. gelisimi gayet iyiymis... durusu tersmis bu gorunusle sezeryan olur gibi gozukur..

maşallah bebişine bi hafta önce benimde kontrolde ters duruyordu ve aynısını söyledi doktorum dönmezse sezeryana hazırla kendini dedi bakalım daha döner bence erken yanii ... ama sezeryandan da çok korkuyorum hayırlısı hakkımızda

selam :) sezeryan yada normal doğum için erken sayılmaz mı henüz hangisi olacağı konusunda.benimki sağ tarafıma gömülmüş kafasıyla duruyor aşşa iner diye umut ediyorum.
Doktor kesin demedi zaten bu sekilde devam ederse dedi.. kismet cnm zamani gelsin gorecegiz..

Sezeryandan korkma bence... suan o kadar ilerlediki eskisi gibi degil...hayirlisiyla dunyaya gelsinler saglikli bir sekilde de dogum sekli onemli degil..

:) bol yürüyüş diyorlar bende son bir ay bşlarım yürümeye diye düşünüyorum inşallah hayırlısı normal doğum olur kolayca hepimizin :)
Cnm ben yuruyemiyorum sorun oluyor kalcam agriyor midem yaniyor ve kasiklarma agri giriyor cok denedim olmuyor... eve gelince cok bitkin oluyorum... sen simdiden yuru son aya birakma..

Reactions: mnt
D
bazen vurduğunda daha hızlı vur diye tepki veriyom güçlü olsun erkekleri dövsün kızım doğumdan sonra bakalım hayaller ve hayatlar ne durumda olacak :) inşallah fit bayanlar oluruz yeniden
Dün akşam bir tekme attı eşim karşı koltuktan gördü inşAllah eski kilomuza döneriz hayırlsıyla

D

Dün akşam bir tekme attı eşim karşı koltuktan gördü inşAllah eski kilomuza döneriz hayırlsıyla
Ya şu kilo olayını bende çok takıyorum kafama. Acaba doğumdan sonra nasıl gözükücem şişlikler indikten sonra çok merak ediyorum. 40 ım çıktıktan sonra ben başlarım spora :))

Ya şu kilo olayını bende çok takıyorum kafama. Acaba doğumdan sonra nasıl gözükücem şişlikler indikten sonra çok merak ediyorum. 40 ım çıktıktan sonra ben başlarım spora :))
mecbur bebişlere bakacaz diye spora da yapmış oluruz. 42 bedenim su anda

Kızlar bebek emzirirkende iştah çok açılıyor.ilk aylar benim elim ayağım titriyordu az acıksam.haberiniz olsun.eğer bünyeniz hızlı çalışıyorsa şanslısınız.yok benim gibiyseniz hemen kilo vermeye heves etmeyin.

bende takıyorum ya 40mız çıkınca havalarda güsel olucak nasipse bahar ohh misss bol bol yürümek lazım :)

Kac kilo aldin sen?

İştah benim her daim açık zaten ama en azından hamur işi tatlı yememek lazım. Bu kilonun üstüne lohusalıkta almamam lazım :)

bende takıyorum ya 40mız çıkınca havalarda güsel olucak nasipse bahar ohh misss bol bol yürümek lazım :)

Kanguru alalım bari bebişte hava almış olur ne güzel olur.

hamişlikten önce hızlı bi metabolizmam vardı sonra ne olur bilemedim ki ya

İştah benim her daim açık zaten ama en azından hamur işi tatlı yememek lazım. Bu kilonun üstüne lohusalıkta almamam lazım :)

Kanguru alalım bari bebişte hava almış olur ne güzel olur.

ayy ne güsel olur o günlerde bi gelse hayırlısıyla nasıl heveslendimmm şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…