2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba arkadaşlar kızım olacak inşallah isim sormak istiyorum size Zeren düşündük nasıl sizce fikirlere açığım

Ben kızımda 66 67 araliginda kapattim.dogumdan 15 gun sonra tüm kilolar gitti.hamile kaldigim kiloya döndüm.57 ile kalmistim sonra calismaya baslamistim 55 ile sabitledim:)

Şimdi 65 im herhalde yine 66 67 gibi kapatirim.abur cubur yiyince cayin yaninda aksam hemen kilom artiyor.ama uconn dedigi gibi emzirirken dehset gibi acıkıyor eli ayagi titriyor dikkatli olmak gerek:)

Bugun kontrole gittim .hersey iyi sukur...ama benim heryerim agriyor.yurumek zor is...buyuk ev temizligi yapilacak benim gucum yetmiyor.yardim beklemek cok zor.esime boya yapalim diyorum oralik olmuyor .herseyi maddiyata baglamalari cok sinir bozucu..mutlu etmeyi bilmiyorlar..
Hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza alip onlari heryerde anlatalim

merhabalar acaba bebeğinizin eşyalarını hangi marka deterjanla yıkadınız yada yıkayacaksınız?
Sıvı deterjan kullandım ben sabun olunca problem oluyormuş.
Merhaba arkadaşlar kızım olacak inşallah isim sormak istiyorum size Zeren düşündük nasıl sizce fikirlere açığım
Çok güzel bir isim Allah adıyla büyütsün

İştah benim her daim açık zaten ama en azından hamur işi tatlı yememek lazım. Bu kilonun üstüne lohusalıkta almamam lazım :)

Kanguru alalım bari bebişte hava almış olur ne güzel olur.
Normalde ben iştahsız ve zayıf bir insanımdır.ama hamileliklerimde başka birine dönüşüyorum.yemek yemek en büyük zevkim oluyor.bende kısıtlamıyorum açıkcası kendimi.veririm yavaş yavaş napıyım.

merhabalar acaba bebeğinizin eşyalarını hangi marka deterjanla yıkadınız yada yıkayacaksınız?
Bugün yıkadım daha bir kısmını.dalan roxy toz deterjan ile yıkadım.yumuşatıcı kullanmadım.ilk kızımdada bu deterjanı kullanmıştım memnundum.

Tiroid bende de var bende hemen zayıflarmıyım acaba

Hipertiroidi mi var sende de?benim doğum sonrası patlak verdi öncesinde yoktu.2 ayda 8 kilo birden verdim.neyseki ilaçla kontrol altına alındı zayıflamam durdu.2 yıla yakın tedavi gördüm .ilacı bıraktım ve hamile kaldım.çok şükür tekrarlamadı hastalığım.hala kontrol altındayım.

Ben suana kadar 14 kilo aldim.. doguma kadar kismet.. cok takinti etmedim bebek de kilo aliyorsa hic dert etme bosver.bir daha hic kilo aliyoruz diye sevinemeyiz

Evet ben bir
Evet bende de hipitriod var ben hamilelikten önce öğrendim bir düşük yaşadım sonrasında çıktı şuan normal seyrediyor bende baya ileri düzeydeydi senin durumun nasıl

Hosgeldin canim:) benimde 3 yasinda kizim var insallah buda oğlan:) kac haftaliksin?

cnım 31.3 günlügüm kızım erken dogmuştu bkalım oglan ne zaman dogacak. daha hiç bişey almadım inanırdım ama bu hafta sonu toplu bi şekilde alışverişe çıkmam lazım nedense bu hamileligimde hiç bişey yapasım gelmiyo ama artık almam lazım yooksa iyice agırlaşıp hiç bişey yapamam

Kizlar napiyorsunuz bisey fark ettim her et yedigimde (mangal seklinde) cok halsiz dusup agirlik veriyor sonra uzun sure istahim olmuyor... 1 ay once kayinvaldem mangal yapip cagirmisti baya yemistim 2 gun boyunca istahim olmadi zar zor yemek yedim sirf cocuk ac kalmasin diye bide cok halsiz hissettim kendimi... dun gece de ayni sey oldu 14 subat nedeniyle esim mangal yakti arkadaslar falan geldi bu defa yedigim et miktari azdi fakat ayni sey oldu.. bugun cok sersem olum... hatta kolutukta uyumusum sabah 10.30da kalktigim halde... Size de oluyor mu??? bu nedendir aceba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…