2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Dikkat et hareketlere etmese cikolata falan yiyip uzan bundan sonra sürekli kontroll etmemiz gerekiyormus canim :)Evet normal o sanirim ben sertlesince ayaga kalkip yüriyorum sorna oturdugumda gecmis oliyor zaten

İçim rahat etmiyor çok nadir hissediyorum hareketlerini bugün doktora gidecem içim rahat etsin

kendim için bavul bebek için çanta hazırladım daha kolay olur diye

Arkadaşlar hepiniz magnezyum içiyor musunuz ben Bi taç gündür içmiyorum o yüzden mi bu kadar kasılma arttı acaba

Arkadaşlar hepiniz magnezyum içiyor musunuz ben Bi taç gündür içmiyorum o yüzden mi bu kadar kasılma arttı acaba
ben içiyom çok iyi geldiğini düşünüyorum içmemeye cesaret edemiyom ağrı olur diye gerçi artık ağrısız gün var mı

Ben 2 aydır içiyorum 1. ay günde 1 içtim 2. ay günde 2 ye çıkardı doktorum. Mutlaka içmemi aksatmamamı söyledi ödem ve kasılmalarını azaltır dedi.

ben içiyom çok iyi geldiğini düşünüyorum içmemeye cesaret edemiyom ağrı olur diye gerçi artık ağrısız gün var mı
Aynen yok maalesef çok midemi bulandırıyor diye içmiyordum hemen içeyim

Reactions: mnt
Ben 2 aydır içiyorum 1. ay günde 1 içtim 2. ay günde 2 ye çıkardı doktorum. Mutlaka içmemi aksatmamamı söyledi ödem ve kasılmalarını azaltır dedi.
Bana da geçen hafta düşme tehlikesi atlatınca ikiye çıkardı ağrılarımı azaltsın diye ama içmekten nefret ediyorum midem bulanıyor

@deli_mavi_59 çok geçmiş olsn inşallah durur yerinde bebiş zamanı gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…