2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben de ara ara kullanmıştım balık yağını sonra sık sık balık yemeye başlayınca bırakmıştım. Haftada 2 alsam yeter sanırım. Benim yaklaşık 1 ay önceydi sanırım göğüs uçlarım kurur gibi oldu 2-3 gün lansinoh kullandım geçti sonra devam etmedim. Şimdi bir kuruluk yok gibi duruyor kontrol ediyorum devamlı. 36-37. haftalarda başlamak gerekiyormuş aslında başlamamız lazım düzenli kullanmaya.

tansiyonum normal diye korkmama gerek yok diye düşünüyorum hem protein kaçağı olsa ikinci tahlildede protein çıkardı değil mi bir anda silinmezdi :) bu arada ilgin için çok saol :)
Preeklampsinin en belirgin özelliği yüksek tansiyon aşırı kilo alma şişlik sende öyle bir durum yok tahlilinde temiz rahatlama bence artık.. nedemek sende sağol:)

Reactions: mnt
neslim33 zeytinyağı iyi geliyor mu benim kuruluk yokta tam ucunun önü kaşınıyor akşam krem alayım ben deneyim bari

sagol canim benim oglusta aceleci su sizintim suanlik yok ama yalanci sancilar vurduruyo arada :) aynen onlarda sabirsiz bizim gibi. sikilmaya sıkılmaya basladilar artik icerde.

İlk hamileliğimde olmayan ağrılarım var bunda ya.bir haftadır falan vajinama böyle anlık 2-3 sn süren bir kramp giriyor.ama çok feci acıyor o an canım.bir iki sefer belimede oldu.bu neyin belirtisi acaba?sizdede var mı kızlar?

Bi dertte benden kabızlık yaşıyorum napmam lazım yaa neyapmam lazım dr şurup verdi ama içmek istemiyorum bide nurtopu gibi bi hemoroidim oldu

Preeklampsinin en belirgin özelliği yüksek tansiyon aşırı kilo alma şişlik sende öyle bir durum yok tahlilinde temiz rahatlama bence artık.. nedemek sende sağol:)
bugün kafam daha rahat çok şükür :) inşallah böyle gerilimler yaşamayız hiç birimiz :)

Bi dertte benden kabızlık yaşıyorum napmam lazım yaa neyapmam lazım dr şurup verdi ama içmek istemiyorum bide nurtopu gibi bi hemoroidim oldu

aynı sorun bende de var malesef canım kabız ve hemoroid doktorum proctolog krem verdi ... hergün meyve yemeye çalışıyorum sulu yemek vs ama yine de yok banada duphalac die bi şurup verdi ancak kullanmak istemiyorum.. bi çözüm yolu bulursan bana da söyle lütfen

Herkese iyi akşamlar uzun süredir takip ediyorum. Öncelikle doğum yapanlarin bebekleri hayırlı ve sağlıklı olsun işallah. 23 haftada yazmıştım bebeğim 10 gün gerideyik. Sonra toparlamistik. Valla 2 hafta önce iyiydi. Bugun kilosu düşük çıktı biraz 2 kilo 34+3 günlüğüm. Biraz canım sıkıldı doğrusu hala çalışıyorum. Haftaya tekrar bakıcam olmazsa izne çıkıcam. Yoğun çalışma ve sanırım son 1 haftadaki Düzensiz beslenme çok etkiledi yavrumu. İşallah normale döner kuzucum. Tekrardan herkese iyi akşamlar ve iyi hamilelikler

insanin istahi gelmiyor zaten mide yanmasi hazimsizlik ama bebis icin dengeli yemek zorundayiz.artik sen ne yersen onu aliyor bebis annesi.yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…