2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İyi akşamlar arkadaşlar. Bi sorum olacak son günlerde karnım inanılmaz sertleşiyor yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla kasılma oluyor. Böyle durumlarda bebeğinizi hissediyor musunuz ben hissetmiyorum ve korkuyorum

İyi akşamlar kızlar bişey soram bu lohusa şerbeti yapcam hastaneye ne zaman doğacağını bilmediğimiz için yapınca kaç gün dayanır bilen varmı bide kanguru Alcam ne alsam onerirsiniz 3 yaşında oğlum var doğuştan itibaren rahat kullanabileceğim bişey istiyorum çünkü yaza dekkelcek büyük parka falan gitmek isticek günlük birini elime birini koynuma alırım

Canim bebegini hissetmiyorsan acil doktora git kac saatdir hissetmiyorsun?

Canım çok geçmiş olsun, hayırlarla sağlıcakla gelsin inşallah gerektiği kadar durur da gelir. Bu arada progestanı kaçıncı haftaya kadar kullanıp bırakmıştın? Allah yardımcımız olsun. Güzel haberlerini bekleriz :)

Bayağı hissetmedim çok şükür sonunda hıçkırmaya başladı da rahatladım Can'ım ama karnım sertleşince hissetmiyorum normal mı bu

Dikkat et hareketlere etmese cikolata falan yiyip uzan bundan sonra sürekli kontroll etmemiz gerekiyormus canim :)Evet normal o sanirim ben sertlesince ayaga kalkip yüriyorum sorna oturdugumda gecmis oliyor zaten

Bayağı hissetmedim çok şükür sonunda hıçkırmaya başladı da rahatladım Can'ım ama karnım sertleşince hissetmiyorum normal mı bu
canım normal uyuyor olabilir genelde akşam ve karnin dolu olduğunda sertlesiyrsa korkma gülüm. bazen de stresli oldugunda sertlesir o yuzden rahat ol sakin ol. çok az zamanımız kalmış olabilir bu yüzden hepimiz heycanliyiz

GÜNAYDIN güzel nisan anneleri güzel haberlerinizi bekliyoruz gününüz çok güzel geçsin

Günaydın heyecanlı anneler ve yaramaz bebişler
Pinberem uzun zaman hissetmesen doktora git son zamanlar artık riskli uzan hissetmeye çalış environmentaleng yorma kendini bende bu hafta son haftaya salı çalışamaz raporumu alacağım evde dinlenecem sabah kalkmak çok zor oluyor

KAfanda soru işareti olacağına başka bir yerde tekrar tahlil yaptır istersen.

Senin kız da erkenci çıktı. BU haftalarda doğarlarsa sıkıntı olmaz neyseki. Sağlıcakla gelsinler inşallah.

KAfanda soru işareti olacağına başka bir yerde tekrar tahlil yaptır istersen.

Senin kız da erkenci çıktı. BU haftalarda doğarlarsa sıkıntı olmaz neyseki. Sağlıcakla gelsinler inşallah.
günaydın canım :) kendimi bol su içmeye verdim bakalım içim rahat etmezse devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum.bu sorunda bazı belirtiler olurmuş baş ağrısı mide bulanması falan bende bunlar yok tansiyonda normal çok şükür :)

Bence de boşuna strese girme. Tansiyonunda yüksek olsa korkulacak bir durum var ama öyle birşey yok. İdrarda bakteriden dolayı yanlış ölçüm yapılmış olabilir ya da bakteriler protein çıkışını tetiklemiş olabilir. İçin rahat olsun takma kafaya :)

Reactions: mnt
bebişin hareketleri takip etmem yeterli olacaktır ya cidden sitres ömürden ömür alıyor.Allahın izni ile şu bebişlere hayırlı bir şekilde kavuşalım :)

bebişin hareketleri takip etmem yeterli olacaktır ya cidden sitres ömürden ömür alıyor.Allahın izni ile şu bebişlere hayırlı bir şekilde kavuşalım :)
Az kaldı son zamanların keyfini çıkarmaya bak. Bu sıkıntıyı atlattın artık geride bırak düşünme. İnşallah sağ salim alcaz kucaklarımıza bebişlerimizi :)

Reactions: mnt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…