- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #33.241
Aynen bizde de aynı durum varCanım ben şuan itibariyle 17 kg almış bulunuyorum. Bebeğim ise kg olarak geriden geliyor. 2 hafta önce 1670 gr dı .
Anladım canım bende öyle yapımcanım ben bebeğin eşyalarını ve kıyafetlerini bebek çantasına koydum kendime ayrı çanta hazırladım ikisi de doldu zaten sende ayrı ayrı yap daha rahat edersin benim çantalar küçük zaten anca doldu tatlım
11 e 7 falan çıkıyor genelde bugun 12 8 olmuştuTansiyonun kaç çıkıyor peki
İyi akşamlar arkadaşlar. Bi sorum olacak son günlerde karnım inanılmaz sertleşiyor yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla kasılma oluyor. Böyle durumlarda bebeğinizi hissediyor musunuz ben hissetmiyorum ve korkuyorum
Bayağı hissetmedim çok şükür sonunda hıçkırmaya başladı da rahatladım Can'ım ama karnım sertleşince hissetmiyorum normal mı buCanim bebegini hissetmiyorsan acil doktora git kac saatdir hissetmiyorsun?
Canım çok geçmiş olsun, hayırlarla sağlıcakla gelsin inşallah gerektiği kadar durur da gelir. Bu arada progestanı kaçıncı haftaya kadar kullanıp bırakmıştın? Allah yardımcımız olsun. Güzel haberlerini bekleriz :)Uzun bir aradan sonra bütün annelere merhaba...
Bayadır giremedim hastalıklar , sıkıntılar , üzüntüler derken.. Şükür bu günlere gelebildik..
Bu sabah 5 te nişanım geldi kızlar. 7 ye kadar evde bekledim sancım vs olacak mı diye. Baya kasılmalarım oldu. 7 de düştük yola , yürüyerek kasıla kasıla gittik hastaneye. Hastane evime 5 dk diye taksi falan da çağırmadık aracımız yok. Hiç korku da gelmedi içime suyum falan gelicek diye. O an Allah insanın içine gerçekten o gücü veriyor korku falan düşünmüyor.
Neyse ebe nst ye soktu , bu arada ilk kez nst ye girmiş oldum. Biraz sancıların var dedi. Alttan bakmak istedi açılmam falan var mı diye , kabul etmedim doktorumla görüşmek istiyorum dedim. İndim aşağı doktorumun gelmesini bekledim. Ebeler zaten gerekli bilgiyi doktorumla görüştüler. Zaten bir kaç gündür şiddetli ardarda kasılmalar yaşıyordum ağrılı. Normaldir diye düşünüyordum ben. Belim ve kasıklarım da tatlı tatlı sancıyordu. Meğersem benim kız yerleştirmiş kafasını aşağı , yoluna girmiş. Ki Dr bana erken doğum riskimin olmadığını her seferinde söylüyordu. Bu doğum işi kapalı bir kutu gerçekten , her an ne olacağı hiç belli olmuyor. Kafasını baya bir aşağı yerleştirmiş Dr rahim ağzı uzunluğunu bile ölçemedi ultrasonla mecbur aşağıdan muayene etti uzun uzun. Şükür ki açılmam yok , rahim ağzı 4.2 dedi ama yumuşama başlamış. Yani doğumun yakın dedi. Bir on gün kadar içeride tutabilirsek bizim için kardır dedi. 35+0 ım bu arada. Ciğer geliştirici iğne oldum yarın 2. dozu da vurulucam. Progestana başladık yine. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik , hayırlısıyla da kavuşmak hepimize nasip olur inşallah. Kızım 2880 gram olmuşBu sabah bize bir sürpriz yapmaya yeltendi ama vazgeçti sanırım. Kanamam yada suyum gelirse acil sezeryana alırım dedi. Ben sezeryan düşünüyorum çünkü. Şimdilik istirahat halindeyim. 24 Mart tarihini vermişti doktor bakalım bir on gün bile içerde kalırsa ne ala.. Sağlıkla kavuşalım da erken geç farketmez. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Bayağı hissetmedim çok şükür sonunda hıçkırmaya başladı da rahatladım Can'ım ama karnım sertleşince hissetmiyorum normal mı bu
Gayet normal aslında..11 e 7 falan çıkıyor genelde bugun 12 8 olmuştu
canım normal uyuyor olabilir genelde akşam ve karnin dolu olduğunda sertlesiyrsa korkma gülüm. bazen de stresli oldugunda sertlesir o yuzden rahat ol sakin ol. çok az zamanımız kalmış olabilir bu yüzden hepimiz heycanliyizBayağı hissetmedim çok şükür sonunda hıçkırmaya başladı da rahatladım Can'ım ama karnım sertleşince hissetmiyorum normal mı bu
günaydın canım... dün akşam işten dönüşüm pertti bel sancısı beni perişan etti...erkenden yattım şimdi işteyim yine daha iyiyim sanki sen nasılsınNasılsın canım...Ben evdeyim idare ediyorum işte belim kopmak üzere ama ısrarla gitmiyorum.
Bugünki tahlilde protein çıkmadı negatifti sonuçlar iyi dedi iki hafta sonra gel dedi ben güvenmelimiyim nasıl oldu bir gün önce vardı bir gün yok yarın yapsam çıkar mı gene kafam karıştı moralim bozuk
Uzun bir aradan sonra bütün annelere merhaba...
Bayadır giremedim hastalıklar , sıkıntılar , üzüntüler derken.. Şükür bu günlere gelebildik..
Bu sabah 5 te nişanım geldi kızlar. 7 ye kadar evde bekledim sancım vs olacak mı diye. Baya kasılmalarım oldu. 7 de düştük yola , yürüyerek kasıla kasıla gittik hastaneye. Hastane evime 5 dk diye taksi falan da çağırmadık aracımız yok. Hiç korku da gelmedi içime suyum falan gelicek diye. O an Allah insanın içine gerçekten o gücü veriyor korku falan düşünmüyor.
Neyse ebe nst ye soktu , bu arada ilk kez nst ye girmiş oldum. Biraz sancıların var dedi. Alttan bakmak istedi açılmam falan var mı diye , kabul etmedim doktorumla görüşmek istiyorum dedim. İndim aşağı doktorumun gelmesini bekledim. Ebeler zaten gerekli bilgiyi doktorumla görüştüler. Zaten bir kaç gündür şiddetli ardarda kasılmalar yaşıyordum ağrılı. Normaldir diye düşünüyordum ben. Belim ve kasıklarım da tatlı tatlı sancıyordu. Meğersem benim kız yerleştirmiş kafasını aşağı , yoluna girmiş. Ki Dr bana erken doğum riskimin olmadığını her seferinde söylüyordu. Bu doğum işi kapalı bir kutu gerçekten , her an ne olacağı hiç belli olmuyor. Kafasını baya bir aşağı yerleştirmiş Dr rahim ağzı uzunluğunu bile ölçemedi ultrasonla mecbur aşağıdan muayene etti uzun uzun. Şükür ki açılmam yok , rahim ağzı 4.2 dedi ama yumuşama başlamış. Yani doğumun yakın dedi. Bir on gün kadar içeride tutabilirsek bizim için kardır dedi. 35+0 ım bu arada. Ciğer geliştirici iğne oldum yarın 2. dozu da vurulucam. Progestana başladık yine. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik , hayırlısıyla da kavuşmak hepimize nasip olur inşallah. Kızım 2880 gram olmuşBu sabah bize bir sürpriz yapmaya yeltendi ama vazgeçti sanırım. Kanamam yada suyum gelirse acil sezeryana alırım dedi. Ben sezeryan düşünüyorum çünkü. Şimdilik istirahat halindeyim. 24 Mart tarihini vermişti doktor bakalım bir on gün bile içerde kalırsa ne ala.. Sağlıkla kavuşalım da erken geç farketmez. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
tansiyonum normal diye korkmama gerek yok diye düşünüyorum hem protein kaçağı olsa ikinci tahlildede protein çıkardı değil mi bir anda silinmezdi :) bu arada ilgin için çok saol :)Gayet normal aslında..
günaydın canım :) kendimi bol su içmeye verdim bakalım içim rahat etmezse devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum.bu sorunda bazı belirtiler olurmuş baş ağrısı mide bulanması falan bende bunlar yok tansiyonda normal çok şükür :)KAfanda soru işareti olacağına başka bir yerde tekrar tahlil yaptır istersen.
Senin kız da erkenci çıktı. BU haftalarda doğarlarsa sıkıntı olmaz neyseki. Sağlıcakla gelsinler inşallah.
Bence de boşuna strese girme. Tansiyonunda yüksek olsa korkulacak bir durum var ama öyle birşey yok. İdrarda bakteriden dolayı yanlış ölçüm yapılmış olabilir ya da bakteriler protein çıkışını tetiklemiş olabilir. İçin rahat olsun takma kafaya :)günaydın canım :) kendimi bol su içmeye verdim bakalım içim rahat etmezse devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum.bu sorunda bazı belirtiler olurmuş baş ağrısı mide bulanması falan bende bunlar yok tansiyonda normal çok şükür :)
bebişin hareketleri takip etmem yeterli olacaktır ya cidden sitres ömürden ömür alıyor.Allahın izni ile şu bebişlere hayırlı bir şekilde kavuşalım :)Bence de boşuna strese girme. Tansiyonunda yüksek olsa korkulacak bir durum var ama öyle birşey yok. İdrarda bakteriden dolayı yanlış ölçüm yapılmış olabilir ya da bakteriler protein çıkışını tetiklemiş olabilir. İçin rahat olsun takma kafaya :)
Az kaldı son zamanların keyfini çıkarmaya bak. Bu sıkıntıyı atlattın artık geride bırak düşünme. İnşallah sağ salim alcaz kucaklarımıza bebişlerimizi :)bebişin hareketleri takip etmem yeterli olacaktır ya cidden sitres ömürden ömür alıyor.Allahın izni ile şu bebişlere hayırlı bir şekilde kavuşalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?