2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
mnt inşallah küçülür ayaklar yoksa sıkıntı zaten büyük duruyor
Bende kalsiyum vitamin ve kan ilaçını kullanıyorum ilaç manyağı oldum.

ay inşallah küçülür o kadar ayakkabıyı çöpemi atacağım ben kan ilacını aksattım baya sadece magnezyum içiyom. ama bana tek dozluk antibiyotik verdi iki kez ilaçtan sonra ruhumu teslim edeceğim sandım günlerce etkisini atamıyorum ama bebeğim iyi olsun napalım katlanacağız.

Ben de ilaç manyağıyım maalesef. Demir, magnezyum, kalsiyum ve vitamin hapı içiyorum Hatta bu hafta balık yağı da iç dedi ama içmiyorum. Belki haftada 2 kere falan içerim.

günaydın canım... dün akşam işten dönüşüm pertti bel sancısı beni perişan etti...erkenden yattım şimdi işteyim yine daha iyiyim sanki sen nasılsın
Bende ne yattım ne uyudum dün eşim biraz sırtıma masaj yaptı idare ettim şükür şimdide iyyim bakalım böyle böyle son zamanlarımız geçecek sanırım...

Günaydınnnn:)
Pinberem canim bence magnezyumdan kaynaklaniyor olabilir.ben hergun icmeye gayret ediyorum.birkac kere denedim faydasi var mi gercekten diye 3 4 gün icmedim o gunlerde kasilma cook oldu.simdi aksatmiyorum.yine kasılıyor ama o kadarda olucak artik:)

Günaydınn kızlarrr , dün evde ayağım halıya takıldı yere kapaklandımm karnımın üstüne düştümmm korkudan çok ağladımm yaa kontrolüm pazartesiydi bugune çektimm inşallah çocuum iyidir o halılara çok dikkat edinnn

iyidir Allahın izni ile çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur. Haber ver bize de

içini ferah tut inşaallah birşey yoktur aynı korkuyu geçen hafta yaşadım çok geçmiş olsun bizi haberdar et lütfen

romromela çok geçmiş olsun bebiş hareket ediyor mu
simarik83 balık yağı haptan yazmıyorum başlardan beri haftada bir iki alıyorum zaten. Normalde kullanmam öyle ilaç felan
Dün akşam benim gögüs uçlarım çok kaşıntı oldu kaşımamakta çalıştım ama inşalllah sıkıntı olmaz göğüs kremi kullanmaya başlayan var mı

Ben gögüslerime zeytinyağı sürüyorum kreme başlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…