2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bayadır gözükmüyodun canım.. Kızın erkenci cıktı. Hayırlısıyla Allah kavuştursun

Bayadır gözükmüyodun canım.. Kızın erkenci cıktı. Hayırlısıyla Allah kavuştursun

Sorma canım çok hareketli yaa hiç mi uyumuyor ne.. Şimdi de başladı aşağıya kafasıyla itirmeye.. Hepimizin bebekleri hayırlısıyla aramıza katılsınlar inşallah , hep dua ediyorum..

Aynen sağlıklı olsun larda erken vakitli hiç fark etmez rabbim ömür nasip etsin yeter ki

deli_mavi_59 sen yat dinlen kızın birazcık daha beklesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allahtan doktor yakınmış

Canım hastane yakın da kendisi istanbulda oturuyormuş , artık istanbul yolu üzerinde mi o kadarını soramadım. Ben Tekirdağdayım. Acil bir durumda doktor hanım gelene kadar doğurmazsam iyi. Benim pek şansım yok bu doktor konusunda..

Bugün yine tahlil verdim protein falan çıkmadı doktır sonuçlar güzel iki hafta sonra gel dedi napmalıyım anlamıyorum.
Ne güzel işte canım demekki protein kaçağı falan yok endişelenme artkk 2hafta sonra tekrar gidecekmişsin zaten bana kalırsa tansiyonunu takip et..

Reactions: mnt

can8m cok cok gecmis olsun oncelikle. allahin izniyle yavrucugun biraz daha icerde uslu uslu duracaktir. neler atlattin buda gececektir.sagsalim kucagina alirsin insallah canim .

canim

Ne güzel işte canım demekki protein kaçağı falan yok endişelenme artkk 2hafta sonra tekrar gidecekmişsin zaten bana kalırsa tansiyonunu takip et..
Kafam karıştı bir gün var bir gün yok ya yarın yine varsa kafam rahatlamadı neden olmuş olabilir acaba tansiyon aletini yanımda taşıyacağım bebeğim için herşeyi yapmalıyım rabbim hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin çok zorlu bir süreç

can8m cok cok gecmis olsun oncelikle. allahin izniyle yavrucugun biraz daha icerde uslu uslu duracaktir. neler atlattin buda gececektir.sagsalim kucagina alirsin insallah canim .

canim

Sağol canım , Allah razı olsun.. Sen nasılsın , oğluşun nasıl , bir ara suyun sızmıştı az.. İnşaallah ikiniz de iyisinizdir.. Bu bebeler dışarı çıkmaya ne kadar meraklılar yahu :) Eee onlara da hak vermek lazım , annelerine bir an önce kavuşmak istiyorlar kıyamam :)

Geçmiş olsun canım 2 hafta önce bende 2 gün yattım hastanede cuma günü yine yattım açılmam yok şükür ama sancim çıkıyor sürekli nstde ve bebek aşağıda heran doğabilir dedi doktor çok dinlen yorma kendini riskli haftaları geçtik en azından ne kadar durursa kar bizim icin

Aynen canım Dr da aynısını dedi , ne kadar durursa bizim için kar.. Beklemedeyiz bakalım..

Amin.. doktorun güven vermediyse başka bir doktora da mı görünsen acaba için rahat ederdi enazından

Merhaba kızlar herkes iyidir inşallah epeydir giremedim. Bugün kontrol vardı 34+2 oldu kızım 2.470 gr olmuş. Çok ağırlaştım bel ağrısı kaburga ağrısı nefes darlığı ... çatlaklarım çok arttı maalesef fay hattı gibi görünüyor. Toplamda 10-11 kg kadar almışım. 15 gün sonra tekrar gittiğimde sezaryen gününü konuşucaz. Hazırlık olarak da sadece çikolata siparişi ve yıkanıp ütülenenlerin çantaya konması kaldı

Son haftalara girince hepimiz bir pinpirikli olduk hormonlarda etkiliyor galiba bebişler sağlıkla Doğusunda hayırlısı deli_mavi_59 evdeyken direk ara doktoru birşey olursa nöbetçi doktor felan olur en kötü hastanede stres yapma

Maşallah bebişe kocaman olmuş kızın hepimizde var birde bulantılar felan oluyor. Çalışmıyorsan bolbol dinlen

Maşallah bebişe kocaman olmuş kızın hepimizde var birde bulantılar felan oluyor. Çalışmıyorsan bolbol dinlen
32den sonra ayrıldım canım ama yine de pek dinlenemiyorum yaa. Öğlen oğlum okuldan geliyor dersleriyle ve onunla ilgilenirken akşam oluyor resmen. Sağlıkla doğsun da az kaldı artık dayanırız napalım :)

Amin.. doktorun güven vermediyse başka bir doktora da mı görünsen acaba için rahat ederdi enazından
Doktoruma güven duyuyorum ama sorun neydi anlık bişiymiydi çok tatmin olmadım tansiyonumun genel anlamda normal çıkması beni rahatlatıyor takip edeceğim inşaşalh bir bilsem nedendi tekrar olur mu

Ben de aynı 11 kg aldım şimdilik ama fena çatladım. Başlarda çok taktım kafama üzüldüm ama yapacak bişi yok ne yapalım çatladık artık :)

Doktoruma güven duyuyorum ama sorun neydi anlık bişiymiydi çok tatmin olmadım tansiyonumun genel anlamda normal çıkması beni rahatlatıyor takip edeceğim inşaşalh bir bilsem nedendi tekrar olur mu
Tansiyonun kaç çıkıyor peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…