2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
yemek düzeni ve ne yediğin önemli evde dinlenip beslenmene dikkat edersen toparlanırsın kendine stres yapma

canım iki hafta önce aynısı benim başıma geldi hemde eşim yanımdayken sonra ona kızdım niye beni tutamadin diye sonra ağladım avucumun ici mosmor oldu daha yeni yeni ağrısı geçiyor. bebisim iyi şükür iki defa gittim o olayın üzerine doktora. sende korkma canım şimdi bebis ne durumda?

tatlım muz ve KAŞAR peyniri ye onlar çok kg aldırıyor

kızlar bu zamana kadar şükür pek ağrım sizim olmadı magnezyum falan da Kullanmadım ama dün ve bugün karnım kasiliyor çok olmasa da.

dün ev işi yaptık esimle bebisin odasını ayarladık temizledik çok yoruldum sanırım. bugün bol bol dinlendim daha iyiyim. akşamları midem cok eksiyor ,daha yemek yemeden .

Aynı şurup bana da verdi tadı cok kötü bu akşam ilk defa içtim başka çaremiz yok sanırım doğumdan sonra artabilir dedi dr

kabiz olan arkadaslar ceviz yeyin çok iyi geliyor. size bir fıkra anlatayım da biraz yüzünüz gülsün kızlar...

Adamın bir tanesi ishal olmuş kostur kostur Avm de WC aramış ve bulmuş nasıl mutlu ama tuvalet tek kisilikmis adam kapiyi çalmış bir taraftan bağırıyor :
Lütfen çabuk çıkar mısınız dayanamıyorum ishal oldum .
içeriden gelen cevap:
vay seni gidi şanslı köpek demek ishalsin ben ise kabizim

Bol bol yoğurt süt peynir tuketin o zaman bakın bakalım magnezyum a gerek kalıyor mu ?

İyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim ben kilo almamisim hiç bebisim 200 grma yakın almış kafası aşağı dönmüş ama kanala yerleşmemiş o kadar çok soru soruyorum ki kanala yerleşmemiş iyimi köyümü diye sormadm sizce iyimi

normal doğum dusunuyorsan tabi ki de iyi canım benim de öyle kafa aşağıda. inşallah 39 . 40. haftalarda da öyle olur da kolayca doğum yapabilirim

normal doğum dusunuyorsan tabi ki de iyi canım benim de öyle kafa aşağıda. inşallah 39 . 40. haftalarda da öyle olur da kolayca doğum yapabilirim
İnşallah canım benim erken doğum riskim var normal düşünüyorum ama tabi bebeğe bağlı bakalım bekliyor 34+3 olduk riskli dönemi geçtim en azindan

İnşallah canım benim erken doğum riskim var normal düşünüyorum ama tabi bebeğe bağlı bakalım bekliyor 34+3 olduk riskli dönemi geçtim en azindan
sevindim canım yorma kendini bol bol dinlen artık gelse de bebek iyi olur sağlık olarak merak etme tatlım. Ama yine de haftası dolsun isteriz tabi. normal doğum hem anne hem bebek için en sağlıklısı. inşallah bir sorun çıkmazda normal doğum yapabiliriz canim

Kizlar benim bugün sirtim cok agriyor ya oturdugum yerden kalkamiyorum resmen ayakda duruncada sanki biri üstümde oturmus okadar agrim ki duramiyorum resmen karnimi asaga yere dogru cekiliyorlar gibi hissediyorum sizdede varmi böyle bisey? Bide bugün bi kac kere vajinama bucak sapalamalar gibi oldu gecti

Gecenin kaçı olmuş bende uyku yok kaburga kemiklerim ağırıyor bebek içeri sığmıyor herhalde ağrıdan uyuyamıyom nefes alamıyorum

Günaydın diyim bari gece kalktım uykum kaçtı uyuyamadım. Bu saat oldu birde işe gideceğim üstüne sonra kafam çalışmıyor

Gunaydin guzel anneler. Agrisi olablar klubune beni de ekleyin lutfen. Gece uyuyamadim agridan bi de midem bulandi tam oldu
Dun kontrolum vardi cok sukur oglus iyi 2450 olmus 45 cm boyu
Gayet iyiydi hatta nstde durmadi kacti durmadan. Ama maalesef bobregim biraz daha buyumus. Umarim doguma kadar idare eder. Sqnirim dun geceki agrim dq bobrek agrisiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…