2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
N Nasip_kismet günaydın bende gebeliğin ilk aylarında kum döktüm ağrı siddetinde hiç değişmeden devam ediyorsa böbreklerin olduğu yerde böbrektir canım Allah yardımcın olsun az kaldı
nisanyagmurumm gunaydın bu ay ağrı ayı galiba hepimizde kramplar ağrılar var

çekilen cilenin arkasında güzellik ve mutluluk saklanirmis .
Bebislerimiz e kavusmamiz az kaldı o yüzden bu ara bu sıkıntılar ...Biraz daha dayanalim sonrası selamet...

Gunaydin kizlar.aksam uyuyakalmistim.gece uyandim.uyku tutmadi.gece 2 yattim.1 saat sonra oksurur gibi oldum.kramp girdi.kalktim su ictim.cocuga baktim.dalmisim.ruya gordum
Tekrar uyandim.gece boyu macera.sabah esim kalkti.sonra cocuk okula.benim uyki hayal.simdi de uyu uyuyabilirsen.uyandim.mi benim isim bitiyor.disarida islerim de var.hayirlisi
Herkese mutlu tekmeli saglikli gunler. Dilerim.

Kaç gündür aklımdasın bir şey oldu sandım :)) yoksun bayadır. Bugün yazacaktım hatta sana ama baktım foto atmışsın rahatladım :)))
canım sorma geçen hafta çok kötü hastaydım üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum burnumdan boğazıma kadar iltihap ve yüksek ateş vardı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım 1 haftada zor atlattım hamileyken hasta olmak cidden çok zormuş 3 gece hiç uyuyamadım sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor ? dün kontrolüm vardı benimde nst ye bağladılar sanım normal çıktı haftaya tekrar bağlayacaklar... son zamanlar hastaneye giderken heyecan tavan yapıyor bende

Gecenin kaçı olmuş bende uyku yok kaburga kemiklerim ağırıyor bebek içeri sığmıyor herhalde ağrıdan uyuyamıyom nefes alamıyorum
nefes almak çok zor canım artık organlara baskı yapıyor dün bende sırt üstü yattım nst de 25 dk o kadar zorlandım ki özellikle sırt üstü yatınca nefes almak çok zorluyor

herkese hayırlı sabahlar. kızlar bişi sorcam doğuma yakın karın aşşa düşüyormuş midemiz ve diyaframımız rahatlıyormuş nefes almak yemek daha kolaylaşıyormuş
nefes almak çok zor canım artık organlara baskı yapıyor dün bende sırt üstü yattım nst de 25 dk o kadar zorlandım ki özellikle sırt üstü yatınca nefes almak çok zorluyor
doğuma yakın karın aşşa düşermiş o zaman kolay nefes alınır diyorlar. ben artık yatmak için pozisyon bulamıyorum

Benim aşağıda galiba yemek yerken bazen doymuyorum normal zamanda nefes almam vermem rahatladı ama uyurken kemiklerim ağrıyor hala bebişler iyice kemiklerinde hareketleri açıtmaya başlıyor

Benim aşağıda galiba yemek yerken bazen doymuyorum normal zamanda nefes almam vermem rahatladı ama uyurken kemiklerim ağrıyor hala bebişler iyice kemiklerinde hareketleri açıtmaya başlıyor
benim hala yukarda sanırım kaburga kemiklerim ağırmaya başladı karnım gerilmiş vaziyette birde şekli acayip genişliği yok gibi içerde sıkışmış omalı.iştahımda kaçıyor bu aylar beslenmeyede dikkat etmek gerekir napacam bilmiyom.dediğin gibi artık vurdumu başka bir acı oluyor

bende kabızlıktan çok çektim canım hatta bir gece o kadar kötü oldum ki sabah 4 e kadar tuvalette kaldım duphalac banada verdi doktorum ama 3 günden sonra fayda ediyor bende sadece 3 gün kullandım... yarım çay bardağı zeytinyağı içtim 4-5 tane kayısı üzerine de 1 bardak ılık su bağırsakları baya hareketlendiriyor.. probiyotik yoğurt ve kefir de bol bol tüketebilirsin et ve hamurişi yiyecekleri sindirmek epey zor oluyor

Geçmiş olsun ben de hastaydım geçenlerde 3 hafta sürdü öksürüğüm hırıltım ateşim olmadı çok şükür gerçekten zor

Ben de sabahları çok rahatım ama gece saatlerinde şiştikçe şişiyorum bir de üst bacağım ağrıyor doktora sordum damarlar genişliyor sebebi odur dedi ama bazen dayanılmaz oluyor

Reactions: mnt
Geçmiş olsun ben de hastaydım geçenlerde 3 hafta sürdü öksürüğüm hırıltım ateşim olmadı çok şükür gerçekten zor
teşekkür ederim canım bende öksürükte vardı zaten kaburgalarda ağrı oluyor bir de öksürdükçe o kadar acıyor ki Allah bütün hamile arkadaşları hastalıktan korusun

yarın ben geceleri derin uyku çekemiyorum zaten sağa sola dönmekten

Sırt üstü yatıp kalçanın altına küçük bir yastık yerleştirip ayaklarını yükseğe kaldırdığında bebek yukarı doğru çıkıyor geçen temizlik sonrası oldu bende sırt üstü dinlenince geçti

teşekkür ederim canım bende öksürükte vardı zaten kaburgalarda ağrı oluyor bir de öksürdükçe o kadar acıyor ki Allah bütün hamile arkadaşları hastalıktan korusun
Sağım solum bal pekmez ıhlamur zencefil oldu geçti çok şükür inşallah tekrar olmaz ama dikkat etmemiz lazım ben saçlarımı kurutmamıştım terleyip soğumamak lazım vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…