2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gecenin kaçı olmuş bende uyku yok kaburga kemiklerim ağırıyor bebek içeri sığmıyor herhalde ağrıdan uyuyamıyom nefes alamıyorum
Günaydın diyim bari gece kalktım uykum kaçtı uyuyamadım. Bu saat oldu birde işe gideceğim üstüne sonra kafam çalışmıyor
ağrılı arkadaşlar ben de sizdenim demekki bu aralar normal . bu arada kocaman GÜNAYDIN ...
Ağrılar sızılar uyuyamamalar az kaldı çok şükür son zamanlarımız benim de incee ince üst bacağım ağrıyor geceleri biliyorum artık sırt üstü yatıp uzanmam lazım ama 5 hafta çalışmam lazım daha pazartesi gidip çalışabilir raporu alıcam evde olsam daha kötü yemek çamaşır bulaşık temizlik derken yorgunluktan ziyade üşütüp hasta oluyorum ne yapsam bilmiyorum

zeytin yağı aklıma geldi aslında ama içebilir miyim biledim canım kayısı incir vs tüketiyorum ama kefir ve probiyotik yoğurt iyi fikir bugün onlardan da alayım marketten faydası olur inşallah .

Uykusuz gecenin sabahından günaydın anneler dün bütün gece uyumadım sürekli belim ağrıdı sağlık ocağına gittim dün sanırsınız tüm şehri gezdim öyle bir yorgunluk vardı sanırım ondan oldu ağrı birde kızçem sağolsun sağa sola hiç durmadı o oynadıkçe uyandım gelecek günlere hazırlıyor beni galiba

Kızlar ya sırt ağrıları beni çok zorlamaya başladı. Sağa dönüyorum sola dönüyorum yine ağrıyo otururkende ağrıyo. Hatta şuan bile fena. Sizdede böylemi neler yapıyorsunuz bu duruma

ay 5 hafta dedin de en başta ben dedim ayrılsam mı geçmez bu beş hafta diye ama ayrılmadım son iki haftam kaldı inşallah oda hayırlı bir şekilde geçer :)

Günaydın kızlar. Ben de uyuyamayanlardanim. Belim ağrıyor,nasıl yatacagimi bilemiyorum. Benim bebek hala makat duruşta , döner mı acaba ??

Ben de sabahları çok rahatım ama gece saatlerinde şiştikçe şişiyorum bir de üst bacağım ağrıyor doktora sordum damarlar genişliyor sebebi odur dedi ama bazen dayanılmaz oluyor
benim gögüslerde çok acıyor birde karnıma bir anda dayanılmaz bir sancı vuruyor çok sürmüyor hergün olmuyor ama olduğu an donup kalıyorum vay be neler çekiyoz

Günaydın kızlarr bende uyuyamayanlardanım ama başağrısından kabus gibi bir gece geçirdim gerçi dün öğlenden beri ağrıyo ama gece mahvoldum yaa
Bende dün gece baş ve göz ağrısından çıldırdım resmen. Gözlerimi oyup kurtulmak istedim o denli şiddetliydi ağrı macburen ilaç içtim şimdi de ufaktan vuruyor çok korkuyorum artacak diye
gunaydınlar,
ama okudugum kadarıyla herkes dokuluyor, bende dahil :) kasıklarıma agrı giriyor yurumekte zorlanıyorum
ben haftalardır kasık ağrısı çekiyorum geçen hafta şiddetlendi düşmeden dolayı ama geçmiyo hep var çok bunaltıyor insanı çok oturmak ağrı yapıyor ayakta durmak ağrı yapıyor ne yapacağımı şaşırdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…