- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #33.381
bende çok istiyorum nasıl olursa olsun yanımda olsun :)kızlar spinal doğum yapacak olup eşini de ameliyathaneye yanına almak isteyen var mı aranızda.. ben cok istiyorum ama endişelerim de var
Aynen ön hazırlık onlar iyi olsunda gerisi boş annelik anne karnında başlar diye boşa demiyorlaro değil zaten bebeler doğunca uyumayacağız hazırlık çalışmaları oluyor bunlar
nasıl anneler olacağız acaba eksiklerimizle fazla yanlarımızla 1 ay kaldı kalmadı zaman çabuk geçiyor bir bakmışız kucağımızdalarAynen ön hazırlık onlar iyi olsunda gerisi boş annelik anne karnında başlar diye boşa demiyorlar
zaten hastalık mevsimi bizimde bağışıklığımız iyice düştü ben çalışmaya da devam ediyorum yorgunlukta üstüne eklenince hastalık kaçınılmaz oldu... saç olayı çok önemli canım banyodan sonra kurutmayı ihmal etmeSağım solum bal pekmez ıhlamur zencefil oldu geçti çok şükür inşallah tekrar olmaz ama dikkat etmemiz lazım ben saçlarımı kurutmamıştım terleyip soğumamak lazım vs vs
zeytinyağını içerken bende çok zorlandım inan midem kalktı ama o kadar ağrım vardı ki faydası olur diye mecburen tıkadım burnumu içtim ve cidden bağırsakları hareketlendirdi kefir her akşam 1 bardak içiyorum probiyotik yoğurdu da o süreçte her sabah yedim şuan çok şükür iyiyimzeytin yağı aklıma geldi aslında ama içebilir miyim biledim canım kayısı incir vs tüketiyorum ama kefir ve probiyotik yoğurt iyi fikir bugün onlardan da alayım marketten faydası olur inşallah .
N Nasip_kismet günaydın bende gebeliğin ilk aylarında kum döktüm ağrı siddetinde hiç değişmeden devam ediyorsa böbreklerin olduğu yerde böbrektir canım Allah yardımcın olsun az kaldı
@Humanist01 gunaydın bu ay ağrı ayı galiba hepimizde kramplar ağrılar var
Dun bende 3 tu hala uyuyamamistim ne zman uyudum bilmiyorumGece uyuyan biri varmı merak ettim herkes dökülüyor resmen yaaa
Geçmiş olsun canım... Ne kadar büyümüş böbreğin üroloğamı gittin bende 6 aylıkkken gitmiştim 2 mm büyüme var ilerlerse tel takarız demişti ama ben hergün ağrıdan duramıyorum bi dahada gitmedim korkudan zaten tel takılınca onunda riskleri var kanama yapıyo erken Doğum riski vs. Bende araştırdım ne gerekse zaten evhamlıyımmaalesef internette arastirma yapma hatasinda bulundum. Benim kadar buyumelerde tel takiliyormus. Takilinca idrarda yanma, kanli idrar, erken dogum olabiliyormus. Takilmazsa da bobrek buuumeye devam ederse kalici hasar oluyormus
Maalesef o tel de anestezi olmadan takiliyormus. Anlayacagin korkuyorum biraz. 36ya kadar dayansaydi bobregim, bebegim agrilarim hepsi
Canım çok geçmiş olsun, hayırlarla sağlıcakla gelsin inşallah gerektiği kadar durur da gelir. Bu arada progestanı kaçıncı haftaya kadar kullanıp bırakmıştın? Allah yardımcımız olsun. Güzel haberlerini bekleriz :)
Hasta olanlara rabbim sifa versin.bol bol dinlenin eger calisiyorsanizda izin alın derim arkdaslar.az kaldi insallah.bende kuvvetli nezle oldm ateş cikmadi ama diger tum olumsuzklari yasadim geciyo mu geciyo ilacsiz şükür ama bol dinlenme ilik icecekler portakal mndalina suyu ozellikle tavuk suyuna corba bildiginz guzel bi yer varsa yada kendiz yapin.kelle paca icebiliyorsaniz.corbalar baya rahatlatiyor.
Doğum lohusalık bir yana bende düşünüyorum nasıl anne olacam diye inşAllah sabırlı anlayışlı anneler olabiliriz hepimiznasıl anneler olacağız acaba eksiklerimizle fazla yanlarımızla 1 ay kaldı kalmadı zaman çabuk geçiyor bir bakmışız kucağımızdalar
inşallah çocuk yetiştirmek cihat etmek gibi büyük bir iş.Doğum lohusalık bir yana bende düşünüyorum nasıl anne olacam diye inşAllah sabırlı anlayışlı anneler olabiliriz hepimiz
Geçmiş olsun canım progestanın erken doğumu önleyici özelliği var diye biliyorum ondan vermiş olabilir doktorTeşekkür ederim canım. Progestanı ilk üç ay yada dört ay kullanmıştım kanamalarım olurken. Şimdi doktor yine başlattı ne gerek varsaArtık riskli dönemleri geçtik ama vardır yine de doktorun bir bildiği..
allahım yardımcın olsun canım.. benim de ananem ağır hasta inş o dönemde ölmez diye dua ediyorum kimseye muhtaç olmak istemiyorum hayırlısı olsun herşeyin inşO ağrılar ve uykusuzluk bende de var çok fena.3 saatlik uykuyla duruyorum bugün.ama benim daha farklı sıkıntılarım var.daha önce annem 10 gün anca duracak demiştim burda.şimdi büyük ihtimal doğumuma gelemeyecek.engelli bir kardeşim var ve bu aralar çok kötü durumda.ne onu bırakabilir babama ne yanında getirebilir.ağır psikolojik ilaçlar kullanıyor.doktor 7-8 haftaya anca toparlar demiş.kız kardeşim 3 günlük izin alabilecekmiş.zaten evdeki kızımla ilgilenecek anca.yemek yapmayı bile bilmez.ben sezeryan olucam.hastanede yanımda eşim kalacak mecbur.altından kalkabilecek mi acaba.o dikişlerle ben nasıl başa çıkıcam ilk günlerde.şuanda normal doğum yapabilmeyi o kadar isterdimki anlatamam.doğurup ertesi gün evimin işini gücünü bile yapardım herhalde.dua edin kızlar allah bir kolaylık versin.
Bende hemen hemen aynı durumdayım Can'ım ama hiç endişe etme kızınla 3 gün ilgilensin kardeşin eşin yardımcıysa sıkıntı olmaz. Bende ilkte yalnız kaldım ani oldu doğumum ama Allah öyle Bi yardım ediyor ki eşim yanımdaydın ve ben ameliyatlıydım sabaha kadar bebeğin altını aldı baktı 3 günde yavaş yavaş yürüyebiliyorsun. Sen sıkıntı edip bebişi üzme zaten kızına da yansır stresli olursan. Benim kızımın yanına bile biri gelebilecek mi belli değil.O ağrılar ve uykusuzluk bende de var çok fena.3 saatlik uykuyla duruyorum bugün.ama benim daha farklı sıkıntılarım var.daha önce annem 10 gün anca duracak demiştim burda.şimdi büyük ihtimal doğumuma gelemeyecek.engelli bir kardeşim var ve bu aralar çok kötü durumda.ne onu bırakabilir babama ne yanında getirebilir.ağır psikolojik ilaçlar kullanıyor.doktor 7-8 haftaya anca toparlar demiş.kız kardeşim 3 günlük izin alabilecekmiş.zaten evdeki kızımla ilgilenecek anca.yemek yapmayı bile bilmez.ben sezeryan olucam.hastanede yanımda eşim kalacak mecbur.altından kalkabilecek mi acaba.o dikişlerle ben nasıl başa çıkıcam ilk günlerde.şuanda normal doğum yapabilmeyi o kadar isterdimki anlatamam.doğurup ertesi gün evimin işini gücünü bile yapardım herhalde.dua edin kızlar allah bir kolaylık versin.
Geçmiş olsun canım progestanın erken doğumu önleyici özelliği var diye biliyorum ondan vermiş olabilir doktor
Günaydın kızlar. Ben de uyuyamayanlardanim. Belim ağrıyor,nasıl yatacagimi bilemiyorum. Benim bebek hala makat duruşta , döner mı acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?