- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #33.401
Günaydın kızlar. Ben de uyuyamayanlardanim. Belim ağrıyor,nasıl yatacagimi bilemiyorum. Benim bebek hala makat duruşta , döner mı acaba ??
canım sorma geçen hafta çok kötü hastaydım üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum burnumdan boğazıma kadar iltihap ve yüksek ateş vardı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım 1 haftada zor atlattım hamileyken hasta olmak cidden çok zormuş 3 gece hiç uyuyamadım sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor ? dün kontrolüm vardı benimde nst ye bağladılar sanım normal çıktı haftaya tekrar bağlayacaklar... son zamanlar hastaneye giderken heyecan tavan yapıyor bende
Günaydın kızlar. Ben de uyuyamayanlardanim. Belim ağrıyor,nasıl yatacagimi bilemiyorum. Benim bebek hala makat duruşta , döner mı acaba ??
yürüyerek döner kızlar bol bol hareket bir de işin kötü tarafı ağrım var diyorsunuz . kendinizi ne zaman iyi hissedersiniz o zaman yürüyün en az 2 saat . bebeği aşağı donen lere bile yarım saat yürüyün diyor doktor. inşallah dönerbenim de hala dönmedi canım dr bol bol yürü dedi elimden geldiğince iş çıkışları yürümeye çalışıyorum ama yok dönmüyor işte
sanirim doktorum urologa yonlendircek canimGeçmiş olsun canım... Ne kadar büyümüş böbreğin üroloğamı gittin bende 6 aylıkkken gitmiştim 2 mm büyüme var ilerlerse tel takarız demişti ama ben hergün ağrıdan duramıyorum bi dahada gitmedim korkudan zaten tel takılınca onunda riskleri var kanama yapıyo erken Doğum riski vs. Bende araştırdım ne gerekse zaten evhamlıyımama duracak gibide değilim sancıyı çekiyorumda kalıcı hasar kalırsa diye çok korkuyorum....
acaba karnın aşağı inmesi öyle bir durum mu inş bende de olur o rahatlamauconn çok geçmiş olsun Allah sabır versin sende kendine dikkat et
environmentaleng bir ara öyleydim ben nefes nefese kalıyordum konuşurken bile nefesim kalmıyordu. Sonra bir böyle sanki bir anda karnımda enteresan bir hareket hissettim. Sonrasında rahatlama başladı yemem içmem nefes almam değişti yaklaşık bir hafta oldu galiba
ayyy evet ya bu hafta felc oldum resmen en kötü dönem gibiMerhaba kızlar,
Sabah kalktık kahvaltı yaptık eşimle tam üstümü giyineceğim bir mide bulantısı başladı, içim çekildi bayılacak gibi oldum zor attım kendimi yatağa. İşe gitmedim yattım dinlendim kendime geldim neyse ki şimdi geldim işe. Bayılcam diye korktum sabah sabah.
Bu hafta çok fazla ağırlaştığımı hissediyorum. Çok fazla wc ye çıkmaya başladım. Evde yürürken bile zorlanıyorum. Ayağa kalktığım anada vajinama bir baskı oluyor ve iğne batıyormuş gibi oluyor. Şu son 3-4 hafta çabuk geçsin ya...
Merhaba kızlar,
Sabah kalktık kahvaltı yaptık eşimle tam üstümü giyineceğim bir mide bulantısı başladı, içim çekildi bayılacak gibi oldum zor attım kendimi yatağa. İşe gitmedim yattım dinlendim kendime geldim neyse ki şimdi geldim işe. Bayılcam diye korktum sabah sabah.
Bu hafta çok fazla ağırlaştığımı hissediyorum. Çok fazla wc ye çıkmaya başladım. Evde yürürken bile zorlanıyorum. Ayağa kalktığım anada vajinama bir baskı oluyor ve iğne batıyormuş gibi oluyor. Şu son 3-4 hafta çabuk geçsin ya...
o vajinaya iğne batma olayı bende de çok sık oluyor onun sebebi ne acaba doktoruma da sormadım ciddi acıtıyor.. tuvalet olayını hiç sorma zaten yarım saatte bir tuvaletteyim... yürürken ördek gibi gidiyorum :) mide bulantısına soda iyi geliyor canım denemeni tavsiye ederimMerhaba kızlar,
hadi ya süper :) benim hiç belirti yok henüzKızlar sütü gelen var mı ? Benim sağ göğsümden gelmeye başladı sarı sarı az az. Soldan gelmedi henüz. Ama göğüslerim bayağı ağrıyor 4-5 gündür , şişmeye başladılar
Amin canım.allah anneannenede sağlık versin.allahım yardımcın olsun canım.. benim de ananem ağır hasta inş o dönemde ölmez diye dua ediyorum kimseye muhtaç olmak istemiyorum hayırlısı olsun herşeyin inş
Kızlar sütü gelen var mı ? Benim sağ göğsümden gelmeye başladı sarı sarı az az. Soldan gelmedi henüz. Ama göğüslerim bayağı ağrıyor 4-5 gündür , şişmeye başladılar
hadi ya süper :) benim hiç belirti yok henüz
Ya sende mi aynı durumdasınA
Bende hemen hemen aynı durumdayım Can'ım ama hiç endişe etme kızınla 3 gün ilgilensin kardeşin eşin yardımcıysa sıkıntı olmaz. Bende ilkte yalnız kaldım ani oldu doğumum ama Allah öyle Bi yardım ediyor ki eşim yanımdaydın ve ben ameliyatlıydım sabaha kadar bebeğin altını aldı baktı 3 günde yavaş yavaş yürüyebiliyorsun. Sen sıkıntı edip bebişi üzme zaten kızına da yansır stresli olursan. Benim kızımın yanına bile biri gelebilecek mi belli değil.
Teşekkür ederim canım.amin.uconn çok geçmiş olsun Allah sabır versin sende kendine dikkat et
environmentaleng bir ara öyleydim ben nefes nefese kalıyordum konuşurken bile nefesim kalmıyordu. Sonra bir böyle sanki bir anda karnımda enteresan bir hareket hissettim. Sonrasında rahatlama başladı yemem içmem nefes almam değişti yaklaşık bir hafta oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?