2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar karnımızın aşağıya indiğini nasıl anlıyoruz
bir de ben artık yürüyemiyorum çok fazla soluk soluğa kalıyorum ve karnımın altı çok acıyor zaten kaplumbağa gibi oldum iyice sizler yürüyüş yapabiliyor musunuz

Günaydın kızlar. Ben de uyuyamayanlardanim. Belim ağrıyor,nasıl yatacagimi bilemiyorum. Benim bebek hala makat duruşta , döner mı acaba ??

benim de hala dönmedi canım dr bol bol yürü dedi elimden geldiğince iş çıkışları yürümeye çalışıyorum ama yok dönmüyor işte

uconn çok geçmiş olsun Allah sabır versin sende kendine dikkat et
environmentaleng bir ara öyleydim ben nefes nefese kalıyordum konuşurken bile nefesim kalmıyordu. Sonra bir böyle sanki bir anda karnımda enteresan bir hareket hissettim. Sonrasında rahatlama başladı yemem içmem nefes almam değişti yaklaşık bir hafta oldu galiba

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine aman az kaldı artık :)

Günaydın kızlar. Ben de uyuyamayanlardanim. Belim ağrıyor,nasıl yatacagimi bilemiyorum. Benim bebek hala makat duruşta , döner mı acaba ??

benim de hala dönmedi canım dr bol bol yürü dedi elimden geldiğince iş çıkışları yürümeye çalışıyorum ama yok dönmüyor işte
yürüyerek döner kızlar bol bol hareket bir de işin kötü tarafı ağrım var diyorsunuz . kendinizi ne zaman iyi hissedersiniz o zaman yürüyün en az 2 saat . bebeği aşağı donen lere bile yarım saat yürüyün diyor doktor. inşallah döner

Merhaba kızlar,

Sabah kalktık kahvaltı yaptık eşimle tam üstümü giyineceğim bir mide bulantısı başladı, içim çekildi bayılacak gibi oldum zor attım kendimi yatağa. İşe gitmedim yattım dinlendim kendime geldim neyse ki şimdi geldim işe. Bayılcam diye korktum sabah sabah.
Bu hafta çok fazla ağırlaştığımı hissediyorum. Çok fazla wc ye çıkmaya başladım. Evde yürürken bile zorlanıyorum. Ayağa kalktığım anada vajinama bir baskı oluyor ve iğne batıyormuş gibi oluyor. Şu son 3-4 hafta çabuk geçsin ya...

sanirim doktorum urologa yonlendircek canim
Dun bizzat aradi doktorum ama ulasamadi. Konusup bana haber verecek. Sag bobregim 32mm olmus yani tel takilma siniri maalesef Allahyardimcimiz olsun canim gercekten cok zor bi dutum.

Kendimi hurdaya çıkmış gibi hissediyorum artık hem fiziken hem ruhen. Yürümek kendi işini kendin görmek ne kadar büyük nimetmiş. Her yerim ağrıyor. Sırtım belim kasıklarım karnımın yanları.. Kasılmalar desen o biçim ardarda kasılıyorum , özellikle gece.. Magnezyum içmeme rağmen çok fazla kasılma yaşıyorum. Annem sürekli yanımda olmak istiyor , eşimin işi gündüz 2 gece 1 - 2 olduğu için. Hem kendi evine hem bana bakıyor. Dedem yanında olmasa bu kadar fazla yorulmaz. Dedem 95 yaşında bakıma muhtaç. Orada ayrı yemek yapıyor ben de ayrı. İşine de gidemiyor dükkan kapalı kaldı. Az kaldı diyerek sabretmeye çalışıyoruz. Artık yemeğimi de yapamıyorum. Yemeği geçtim banyo bile eziyet oldu. 1 hafta öncesine kadar böyle değildim , yapıyordum kendi yemeğimi. Şimdi içime bir de erken doğum korkusu yerleşti , panik atak zaten var arada yokluyor. Doğumdan sonra annem bizi yanına alıcak bir ay kırk gün. Küçük beşiğimiz bile kuruldu orada. Bilmiyorum nasıl olacak anne evi de olsa insanın kendi evi gibi olur mu. Hepimiz zorlu sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. Rabbim hepimizi feraha ulaştırsın inşallah..

acaba karnın aşağı inmesi öyle bir durum mu inş bende de olur o rahatlama

ayyy evet ya bu hafta felc oldum resmen en kötü dönem gibi

Geçmiş olsun canım. Bahsettiğin olay bana çok oluyor. Midem bulanıyor bayılacak gibi oluyorum titreme geliyor ellerime. Kan şekerim düşüyor o anda. Tok olsam da oluyor aç olsam da. Zeytin ekmek yiyerek buldum çözümü. Hem tansiyonum hem kan şekerim normale dönüyor. Belki seninki de aynı durumdur.
Vajinaya baskı iğne batması bende de başladı 4-5 gündür. Benim bebiş kafasını aşağıya dayamış ondanmış. Doktor fazla ayakta kalma yorulma dedi bana , dışarı çıksan da yanında biri olsun hep dedi.

o vajinaya iğne batma olayı bende de çok sık oluyor onun sebebi ne acaba doktoruma da sormadım ciddi acıtıyor.. tuvalet olayını hiç sorma zaten yarım saatte bir tuvaletteyim... yürürken ördek gibi gidiyorum :) mide bulantısına soda iyi geliyor canım denemeni tavsiye ederim

zezeozge environmentaleng karnin asagiya düsmesi olabilir.Ama ilk hamilelikse anlamayamabilirsiniz.oturdugunuzda gogus altinizdan 3 4 parmak bosalmis gibi olursunuz arkadaslar.daha rahat nefes alirsiniz mideniz sıkısmaz.benim de kizimda doguma 10 gün kala oyle hissetmistim.
Simdi ben hala temkinli yatiyorum 36 ya kadar bidr progestn kullaniyorum.erken dogum olabilir dedigi hafta yururken acayip asagi dogru baski hissetmistim cekistiriyo gibi.bu seferde bebisim geri kacti galibakaburgama cikti tekmeliyo tekmesinn kuvvetinden otururken geri gidiyorum

Kızlar sütü gelen var mı ? Benim sağ göğsümden gelmeye başladı sarı sarı az az. Soldan gelmedi henüz. Ama göğüslerim bayağı ağrıyor 4-5 gündür , şişmeye başladılar

hadi ya süper :) benim hiç belirti yok henüz

Benim göğüslerim hiç büyümedi bu zamana kadar. 4-5 gündür farklılaşmaya başladılar. Sürekli atletim batıyor sarı sarı geliyor sağ göğsümden. Emzirme sütyeni alcam alamıyorum da ne olacakları belli değil , şişeceğe benziyorlar bu gidişle

Ya sende mi aynı durumdasınallah seninde yardımcın olsun.hamilelik hormonlarından mı nedir kendimi çok kötü çok yalnız kimsesiz gibi hissediyorum.gözüm durmadan yaşlı.şu lohusalığıda sağ salim atlatsak hayırlısıyla dahada çocuk mocuk istemiyorum.

Teşekkür ederim canım.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…