- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #33.421
Benimki baya erken gelmisdi canim sanirim oldu 1 ay 3-4 defa fark ettim üstümün islandigini :)
Benimkide tam tersine kücüldüKızlar sütü gelen var mı ? Benim sağ göğsümden gelmeye başladı sarı sarı az az. Soldan gelmedi henüz. Ama göğüslerim bayağı ağrıyor 4-5 gündür , şişmeye başladılar
Benimkide tam tersine kücüldübende bi terslik var galiba neyseki daha oncede boyle olmustu.normal yapmama.ragmen biraz gec gelmisti sütüm.annem diyodu geliyo mu annecim diye benimkiler ölü balik gibi sönüktü.annem valla anlamadim geliyosa nasil geliyo anlamyiorumki demistim.sonra geldigi gün anladim sabah bi kalktim taş gibi olmuslar ve ustum sırılsıklam o zman anladim.erken gelenlere sevinirim o yüzden masallah ne güzel.
Galiba birde dinlenmenin onemi büyük 3.gün kendime gelip rahat uyumustum.ilk dogdugu gün mutluluktan uyayamadim.2.gun kosusturmadan eve geldik kendim kalktim işlendim.insallah bu sefer daha cabuk gelir.kendilerine burdan mesaj yolluyorum o sütler hemen gelicek
Rabbim kolaylastirir insallah icini ferah tut.bende bu yatma dönemimde napcam diye cok sıkılmıstım.anneme gidemem kendi rahatsizliklari var dogumda bile süphelerim var en fazla 1 hafta kalabilrim yaninda dizlerinden cok rahatsiz gönlü istiyor yazik ama.ben kiyamiyorum.evimde kaldim kv 1 kere geldi 2 saat durdu gitti.3 haftadir eşim yapiyor yemek bulasik süpurge.cok beklemezdim kendisinden ama ayni benim titizligimle yapiyor etrafi topluyor kizimi yikadi tuvalete kaldiriyo goturuyor falan.icinden ben cikti resmen eşimin:) insallah yardimci olur üzülme.O ağrılar ve uykusuzluk bende de var çok fena.3 saatlik uykuyla duruyorum bugün.ama benim daha farklı sıkıntılarım var.daha önce annem 10 gün anca duracak demiştim burda.şimdi büyük ihtimal doğumuma gelemeyecek.engelli bir kardeşim var ve bu aralar çok kötü durumda.ne onu bırakabilir babama ne yanında getirebilir.ağır psikolojik ilaçlar kullanıyor.doktor 7-8 haftaya anca toparlar demiş.kız kardeşim 3 günlük izin alabilecekmiş.zaten evdeki kızımla ilgilenecek anca.yemek yapmayı bile bilmez.ben sezeryan olucam.hastanede yanımda eşim kalacak mecbur.altından kalkabilecek mi acaba.o dikişlerle ben nasıl başa çıkıcam ilk günlerde.şuanda normal doğum yapabilmeyi o kadar isterdimki anlatamam.doğurup ertesi gün evimin işini gücünü bile yapardım herhalde.dua edin kızlar allah bir kolaylık versin.
son ay alıştırma ayı diye galiba hepimiz aynıyızGece uyuyan biri varmı merak ettim herkes dökülüyor resmen yaaa
bende ilk bebeğim herşey acemilik yani hayırlısıyla atlatsakacaba karnın aşağı inmesi öyle bir durum mu inş bende de olur o rahatlama
Kızlar sütü gelen var mı ? Benim sağ göğsümden gelmeye başladı sarı sarı az az. Soldan gelmedi henüz. Ama göğüslerim bayağı ağrıyor 4-5 gündür , şişmeye başladılar
benim daha önce beyaz sıvı geliyordu baya değiştiler yaa kahverengi baya koyulaştı ve etrafı an sseroildi resmen göğüslerim tamamen değişti nerdeyse son zamanlarsa bakınca ucunda beyaz kurumuş şekilde oluyor galiba sütten onlarda inşallah hepimizin bolbol sütü olurBenim göğüslerim hiç büyümedi bu zamana kadar. 4-5 gündür farklılaşmaya başladılar. Sürekli atletim batıyor sarı sarı geliyor sağ göğsümden. Emzirme sütyeni alcam alamıyorum da ne olacakları belli değil , şişeceğe benziyorlar bu gidişle
:) ilk günlerde lazim oluyor genelde canim sonra duzene girdikce arada kullaniliyor pompa.ilk zamanlar bebek sarılıktan uyudugu icin kalkip icemiyo cok ama sütlerde bomba gibi geliyo sagmazsan Allah korusun mastit olunuyor.bende ilk almamistim sonra tirle diyorlar el pompasi eşim gidip onu aldi geldi ama hic bi işe yaramadi sütler akti gitti elin kopuyor zaten cekmeye gücü yetmedi.benim tecrubem boyle oldu:)O yüzden kendime göğüs pompası bile almadım daha , elimde patlamasın diyeNe olacağını bilmiyorum ki. İnşallah bol bol sütlerimiz gelir de yavrularımızı güzelce emziririz
ayyy evet ya bu hafta felc oldum resmen en kötü dönem gibi
Geçmiş olsun canım. Bahsettiğin olay bana çok oluyor. Midem bulanıyor bayılacak gibi oluyorum titreme geliyor ellerime. Kan şekerim düşüyor o anda. Tok olsam da oluyor aç olsam da. Zeytin ekmek yiyerek buldum çözümü. Hem tansiyonum hem kan şekerim normale dönüyor. Belki seninki de aynı durumdur.
Vajinaya baskı iğne batması bende de başladı 4-5 gündür. Benim bebiş kafasını aşağıya dayamış ondanmış. Doktor fazla ayakta kalma yorulma dedi bana , dışarı çıksan da yanında biri olsun hep dedi.
o vajinaya iğne batma olayı bende de çok sık oluyor onun sebebi ne acaba doktoruma da sormadım ciddi acıtıyor.. tuvalet olayını hiç sorma zaten yarım saatte bir tuvaletteyim... yürürken ördek gibi gidiyorum :) mide bulantısına soda iyi geliyor canım denemeni tavsiye ederim
:) ilk günlerde lazim oluyor genelde canim sonra duzene girdikce arada kullaniliyor pompa.ilk zamanlar bebek sarılıktan uyudugu icin kalkip icemiyo cok ama sütlerde bomba gibi geliyo sagmazsan Allah korusun mastit olunuyor.bende ilk almamistim sonra tirle diyorlar el pompasi eşim gidip onu aldi geldi ama hic bi işe yaramadi sütler akti gitti elin kopuyor zaten cekmeye gücü yetmedi.benim tecrubem boyle oldu:)
Maşallah eşine.allah bir taraftan alınca bir taraftan veriyor demekki.sağolsun benim eşimde bana çok yardımcıdır.neyseki 10 günlük babalık izni olacak.sonrasındada bu yıl sabahçı allahtan.sabah çalışıyor öğleden sonra evde.o olmasa ben yanarım zaten.birde şu sezeryan işi olmasaydı iyiydi ya allah bir yolunu gösterecek inşallah.Rabbim kolaylastirir insallah icini ferah tut.bende bu yatma dönemimde napcam diye cok sıkılmıstım.anneme gidemem kendi rahatsizliklari var dogumda bile süphelerim var en fazla 1 hafta kalabilrim yaninda dizlerinden cok rahatsiz gönlü istiyor yazik ama.ben kiyamiyorum.evimde kaldim kv 1 kere geldi 2 saat durdu gitti.3 haftadir eşim yapiyor yemek bulasik süpurge.cok beklemezdim kendisinden ama ayni benim titizligimle yapiyor etrafi topluyor kizimi yikadi tuvalete kaldiriyo goturuyor falan.icinden ben cikti resmen eşimin:) insallah yardimci olur üzülme.
deli_mavi_59 ya benimkiler bide son bir iki haftadir acayip yumusak ama uclari tas gibi anlamadim gitti süt gerimi kesildi sikmamakda gerek gögüsünü o ilk gelen süt bebege cok faydaliymis
Bende çok ağladım aynı şeyleri hissettim hissediyorum da ama çocuklar için güçlü olmak zorundayız Allah'ın izniyle geliriz üstesindenYa sende mi aynı durumdasınallah seninde yardımcın olsun.hamilelik hormonlarından mı nedir kendimi çok kötü çok yalnız kimsesiz gibi hissediyorum.gözüm durmadan yaşlı.şu lohusalığıda sağ salim atlatsak hayırlısıyla dahada çocuk mocuk istemiyorum.
Allah sabır versin. Söylicek hiçbirşey bulamıyor insan tabikide okurum mekanı cennet olsunHayırlı günler arkadaşlar
Herkes artık son günlere geldi ağrılar sancılar bulantılar eminim çok zorluyordur. Ama rabbim ömür versin gerisi hiç önemli değil emin olun.
71 gün önce eşimi kaybettim bir anda hiç birşeyi yokken sabah işe gitmek üzere evden çıkacakken gözümün önünde kalp krizi geçirdi 6 gün yoğun bakımda kaldı ve 21 aralık sabah 03:55 de 2 yaşındaki oğluma ve karnımdaki bebeğimle birlikte bana veda etti. Şu an bir boşluktayım hala sağlıklı düşünemiyorum psikolojik destek alıyorum ilk günden beri. Eminim bir kadının hamileyken yaşayabileceği en kötü şeylerden birini yaşadım.
Sizden ricam hepimiz hamileyiz dualarımız Allah katında kabul olur. Eşim için birer fatiha okumanız. Allahım kimsenin evine böyle acılar vermesin evlatları babasız evleri direksiz bırakmasın
canım Allah rahmet eylesin hem bir fatiha hem bir yasin okuyacağım. inşallah evlatlarin öyle iyi olurlar ki biliyorum yeri dolmaz ama babalarını sana aratmazlar Allah im sabrını artırsın ve iyiliklerle seni donatsin bu acı kadar başka bir zor imtihanin olmasın gülüm .Hayırlı günler arkadaşlar
Herkes artık son günlere geldi ağrılar sancılar bulantılar eminim çok zorluyordur. Ama rabbim ömür versin gerisi hiç önemli değil emin olun.
71 gün önce eşimi kaybettim bir anda hiç birşeyi yokken sabah işe gitmek üzere evden çıkacakken gözümün önünde kalp krizi geçirdi 6 gün yoğun bakımda kaldı ve 21 aralık sabah 03:55 de 2 yaşındaki oğluma ve karnımdaki bebeğimle birlikte bana veda etti. Şu an bir boşluktayım hala sağlıklı düşünemiyorum psikolojik destek alıyorum ilk günden beri. Eminim bir kadının hamileyken yaşayabileceği en kötü şeylerden birini yaşadım.
Sizden ricam hepimiz hamileyiz dualarımız Allah katında kabul olur. Eşim için birer fatiha okumanız. Allahım kimsenin evine böyle acılar vermesin evlatları babasız evleri direksiz bırakmasın
Amin allahım kabul etsin. Elimden dua etmekten başka birşey gelmiyo. 2,5 yıllık evliliğimde birkez olsun beni üzmeyen dünyada ondan iyisi yoktur dediğim kocama bundan sonra yapabileceğim tek şey evlatlarını ona yakışır şekilde büyütmek. Bana iki tane erkek evlat emanet bıraktı. Allahım mekanını cennet etsin sabahkara kadar ettiğim dualarımı kabul etsincanım Allah rahmet eylesin hem bir fatiha hem bir yasin okuyacağım. inşallah evlatlarin öyle iyi olurlar ki biliyorum yeri dolmaz ama babalarını sana aratmazlar Allah im sabrını artırsın ve iyiliklerle seni donatsin bu acı kadar başka bir zor imtihanin olmasın gülüm .
allah kolaylik versin rabbim yardimciniz olsun ins gelip ben yardim edesim geldi.zor zamaninda dost dusman belli olur gercekten.eger maddi durumunuz iyise yardimci tut .gunluk calisanlardan..ins sorunsuz bebisini kucagina alirsinO ağrılar ve uykusuzluk bende de var çok fena.3 saatlik uykuyla duruyorum bugün.ama benim daha farklı sıkıntılarım var.daha önce annem 10 gün anca duracak demiştim burda.şimdi büyük ihtimal doğumuma gelemeyecek.engelli bir kardeşim var ve bu aralar çok kötü durumda.ne onu bırakabilir babama ne yanında getirebilir.ağır psikolojik ilaçlar kullanıyor.doktor 7-8 haftaya anca toparlar demiş.kız kardeşim 3 günlük izin alabilecekmiş.zaten evdeki kızımla ilgilenecek anca.yemek yapmayı bile bilmez.ben sezeryan olucam.hastanede yanımda eşim kalacak mecbur.altından kalkabilecek mi acaba.o dikişlerle ben nasıl başa çıkıcam ilk günlerde.şuanda normal doğum yapabilmeyi o kadar isterdimki anlatamam.doğurup ertesi gün evimin işini gücünü bile yapardım herhalde.dua edin kızlar allah bir kolaylık versin.
Allahim size sabir,esinize rahmet etsin.imtihan dunyasi Allah yar ve yardimciniz olsun.kismetten otede koy yok Allah sevdigi kuluna zor imtihan verirmis.burasi gelip gecici eminim esin destegini o dunyadan sze gondericktr.Hayırlı günler arkadaşlar
Evet canım uçlarıyla oynamak sıkmak falan riskli , erken doğumu tetiklersin dedi bana doktorum. Lansinoh göğüs ucu kremi sürmeme bile izin vermedi. Benimkiler de çok yumuşak uçları beyaz beyaz oldu. Kahverengi yerleri kocaman oldu renkleri koyuldu. Bu çok sütümüzün olacağı anlamına mı gelir acaba bilemiyorum ki , bence alakası yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?