- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #33.441
Kızım olduktan sonra kendimi gerçekten daha güçlü hissetmeye başladım ikincisiyle dahada güçlenmemiz gerekecek ama insan kaç yaşında olursa olsun annesine ihtiyaç duyuyor işte.neyse allah büyük altından kalkıcaz bir şekilde inşallah.Bende çok ağladım aynı şeyleri hissettim hissediyorum da ama çocuklar için güçlü olmak zorundayız Allah'ın izniyle geliriz üstesinden
inşallah çocuk yetiştirmek cihat etmek gibi büyük bir iş.
Allah sabır versin okurken gözlerim doldu ne denir ki bu durumdaHayırlı günler arkadaşlar
Herkes artık son günlere geldi ağrılar sancılar bulantılar eminim çok zorluyordur. Ama rabbim ömür versin gerisi hiç önemli değil emin olun.
71 gün önce eşimi kaybettim bir anda hiç birşeyi yokken sabah işe gitmek üzere evden çıkacakken gözümün önünde kalp krizi geçirdi 6 gün yoğun bakımda kaldı ve 21 aralık sabah 03:55 de 2 yaşındaki oğluma ve karnımdaki bebeğimle birlikte bana veda etti. Şu an bir boşluktayım hala sağlıklı düşünemiyorum psikolojik destek alıyorum ilk günden beri. Eminim bir kadının hamileyken yaşayabileceği en kötü şeylerden birini yaşadım.
Sizden ricam hepimiz hamileyiz dualarımız Allah katında kabul olur. Eşim için birer fatiha okumanız. Allahım kimsenin evine böyle acılar vermesin evlatları babasız evleri direksiz bırakmasın
allah rahmet eylesin .allah çocuklarına uzun ömür versin inşallah.gerçekten çok çok zor yaşadıkların.allah sanada dayanma gücü versin inşallah.Hayırlı günler arkadaşlar
Herkes artık son günlere geldi ağrılar sancılar bulantılar eminim çok zorluyordur. Ama rabbim ömür versin gerisi hiç önemli değil emin olun.
71 gün önce eşimi kaybettim bir anda hiç birşeyi yokken sabah işe gitmek üzere evden çıkacakken gözümün önünde kalp krizi geçirdi 6 gün yoğun bakımda kaldı ve 21 aralık sabah 03:55 de 2 yaşındaki oğluma ve karnımdaki bebeğimle birlikte bana veda etti. Şu an bir boşluktayım hala sağlıklı düşünemiyorum psikolojik destek alıyorum ilk günden beri. Eminim bir kadının hamileyken yaşayabileceği en kötü şeylerden birini yaşadım.
Sizden ricam hepimiz hamileyiz dualarımız Allah katında kabul olur. Eşim için birer fatiha okumanız. Allahım kimsenin evine böyle acılar vermesin evlatları babasız evleri direksiz bırakmasın
Ayyy canım allah razı olsun.zaten hormonlarım tavan durumda birde senin yazını okuyunca açtım çeşmeleri yine:)ben gurbetteyim burda hiç akraba yok.en yakın arkadaşlarımdan biri hamile birinin iki çocuğu var.mümkün değil bana hayırları dokunsun.ama yardımcı olayı benimde aklımda.doğum tarihim kesinleşsin evime ara ara gelen kadınla konuşup bişeyler ayarlıycam .allah kolaylik versin rabbim yardimciniz olsun ins gelip ben yardim edesim geldi.zor zamaninda dost dusman belli olur gercekten.eger maddi durumunuz iyise yardimci tut .gunluk calisanlardan..ins sorunsuz bebisini kucagina alirsin
İlk hamileliğimde olmayan ağrılarım var bunda ya.bir haftadır falan vajinama böyle anlık 2-3 sn süren bir kramp giriyor.ama çok feci acıyor o an canım.bir iki sefer belimede oldu.bu neyin belirtisi acaba?sizdede var mı kızlar?
Merhaba arkadaşlar bizim sezaryen tarihimiz kesinleşti Allah izin verirse bi sorun çıkmazsa inşallah 31 martta sezeryan.. ben ağda yaptırmak konusunu soracaktım.. artık 28 gün gibi bir süre kaldı doğuma yakın ağda yaptırayım diyorum ama bi sakıncası oluyor mu?? Herhangi bi sorun çıkarır mı bu durum bana??
bugun ben de ayni konuyu dusundum.hadi gozun aydin canim sagsalim gecer insallah 28 gun . buagda konusu bendede bir sorun biri aydinlatsa bizi
Ben nette sakıncalı diye duydum hiç yaptırmadım doktoruma danışıp öyle yaptırcam göbek büyüdü tam anlamıyla olmuyor temizlikMerhaba arkadaşlar bizim sezaryen tarihimiz kesinleşti Allah izin verirse bi sorun çıkmazsa inşallah 31 martta sezeryan.. ben ağda yaptırmak konusunu soracaktım.. artık 28 gün gibi bir süre kaldı doğuma yakın ağda yaptırayım diyorum ama bi sakıncası oluyor mu?? Herhangi bi sorun çıkarır mı bu durum bana??
Ben nette sakıncalı diye duydum hiç yaptırmadım doktoruma danışıp öyle yaptırcam göbek büyüdü tam anlamıyla olmuyor temizlik
Cogu kisi yaptiriyor canim.ama ben ilkinde de bunda da ozel bolgeye hic istemesemde tras yaptim sık sık agdaya dayanamadim.ama diger yerleri agdayla yaptirdim.bu şahsi bisi biraz diye düsünuyorum 36 37 gibi yaptirmayi dusunuyorum.benim baya azaldi hamilelikte cikmiyor 2 aydir nerdeyse.
Bende geçen ay yaptırdım zaten sürekli ağda yaptırmaktan baya baya azaldı ama yine de sezeryana giricez bir nevi ameliyat gibi tertemiz girmek isterim ben zaten kıla alerjim var.. ameliyat hali ne olur bilinmez son kez ağda yaptırayım dedim ama bide dedim hani etken doğuma sebebiyet vermesin..tıraş yapsam varya hatır hatır kaşınır bide lohusalık zamanında hiç çekilmez o yüzden tıraşa karşıyım..ayy bilemedim ya yaptırayım bariiBen nette sakıncalı diye duydum hiç yaptırmadım doktoruma danışıp öyle yaptırcam göbek büyüdü tam anlamıyla olmuyor temizlik
Sor da yaptir canim.traş dedigin gibi oluyo her yapisimda bide mantar kremi sürüyorum 2 gün.ama dayamicam o aciya.emla krem sürerdim eskiden ama o da simdi sakincali midir bilmem.gerci sadece deri üstü uyusturuyor ama amannnn bende bilemedim:/Bende geçen ay yaptırdım zaten sürekli ağda yaptırmaktan baya baya azaldı ama yine de sezeryana giricez bir nevi ameliyat gibi tertemiz girmek isterim ben zaten kıla alerjim var.. ameliyat hali ne olur bilinmez son kez ağda yaptırayım dedim ama bide dedim hani etken doğuma sebebiyet vermesin..tıraş yapsam varya hatır hatır kaşınır bide lohusalık zamanında hiç çekilmez o yüzden tıraşa karşıyım..ayy bilemedim ya yaptırayım barii
Aynen bende çok kararsızım erken doğuma sebep verirmi diye korkuyorumBende geçen ay yaptırdım zaten sürekli ağda yaptırmaktan baya baya azaldı ama yine de sezeryana giricez bir nevi ameliyat gibi tertemiz girmek isterim ben zaten kıla alerjim var.. ameliyat hali ne olur bilinmez son kez ağda yaptırayım dedim ama bide dedim hani etken doğuma sebebiyet vermesin..tıraş yapsam varya hatır hatır kaşınır bide lohusalık zamanında hiç çekilmez o yüzden tıraşa karşıyım..ayy bilemedim ya yaptırayım barii
Bende ayniyim patlayacak gibi karnim.soda magnezyum iciyorum ama banamisin demiyor.sayili gun hayırlısıyla insallah bitecekGundüz cok yemiyorum aksam da oyle.ama aksam oldu mu sanki davul derisi gibi gerim gerim geriliyorum hanımlar yaaa.sanki dunyalari yedim taş gibi karnimcabuk gecsin artikkkk sag salim gelsin kuzucuklar
Merhaba arkadaşlar bizim sezaryen tarihimiz kesinleşti Allah izin verirse bi sorun çıkmazsa inşallah 31 martta sezeryan.. ben ağda yaptırmak konusunu soracaktım.. artık 28 gün gibi bir süre kaldı doğuma yakın ağda yaptırayım diyorum ama bi sakıncası oluyor mu?? Herhangi bi sorun çıkarır mı bu durum bana??
hadi gozun aydin canim sagsalim gecer insallah 28 gun . buagda konusu bendede bir sorun biri aydinlatsa bizi
bugun ben de ayni konuyu dusundum.
Ben nette sakıncalı diye duydum hiç yaptırmadım doktoruma danışıp öyle yaptırcam göbek büyüdü tam anlamıyla olmuyor temizlik
ağda yaptırın tabi kızlar temiz olun ben de hamile kaldıktan sonra ağda yapiskanli bezler var ya onlardan aldım kendim yaptın kuafordekilere guvenemedim ne olur ne olmaz die. ve inanır misiniz çok çok azaldı tüyler . bir ay tertemiz oluyor zaten .Aynen bende çok kararsızım erken doğuma sebep verirmi diye korkuyorum
Ben agda istedim fakat arkadaslar tavseye etmedi.. jilete devam esin veya anneniz yardim eder bende kendim yapamiyorumağda yaptırın tabi kızlar temiz olun ben de hamile kaldıktan sonra ağda yapiskanli bezler var ya onlardan aldım kendim yaptın kuafordekilere guvenemedim ne olur ne olmaz die. ve inanır misiniz çok çok azaldı tüyler . bir ay tertemiz oluyor zaten .
Ben daha 1 hafta önce bıraktım Progestanı. Daha önce 20 küsürlü haftalardı sanırım bıraktırmak istemişti Doktorum ama aşırı derecede bel ağrım oldu ve 4-5 gün sonra yine başlamıştım. Yani bir bildiği vardır seninkinin de canım...Teşekkür ederim canım. Progestanı ilk üç ay yada dört ay kullanmıştım kanamalarım olurken. Şimdi doktor yine başlattı ne gerek varsaArtık riskli dönemleri geçtik ama vardır yine de doktorun bir bildiği..
Allahım güç kuvvet kolaylık versin Can'ım. Tüm işleriniz yolunda sağlıcakla gitsin inşallah da kimselere çok gerek kalmasın inşallah, hastalarınıza da acil şifalar versin...O ağrılar ve uykusuzluk bende de var çok fena.3 saatlik uykuyla duruyorum bugün.ama benim daha farklı sıkıntılarım var.daha önce annem 10 gün anca duracak demiştim burda.şimdi büyük ihtimal doğumuma gelemeyecek.engelli bir kardeşim var ve bu aralar çok kötü durumda.ne onu bırakabilir babama ne yanında getirebilir.ağır psikolojik ilaçlar kullanıyor.doktor 7-8 haftaya anca toparlar demiş.kız kardeşim 3 günlük izin alabilecekmiş.zaten evdeki kızımla ilgilenecek anca.yemek yapmayı bile bilmez.ben sezeryan olucam.hastanede yanımda eşim kalacak mecbur.altından kalkabilecek mi acaba.o dikişlerle ben nasıl başa çıkıcam ilk günlerde.şuanda normal doğum yapabilmeyi o kadar isterdimki anlatamam.doğurup ertesi gün evimin işini gücünü bile yapardım herhalde.dua edin kızlar allah bir kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?