2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
A
Allah size sabırlar versin, mekanı cennet olsun. Dua ederiz tabi ki... Allah evlatlarınızın iyi günlerini göstersin...

Allahım eşinizi rahmeti ile kuşatsın.sizede ailenizede çokça sabır versin.evlatlarınıza hayırlı ömür nasip etsin rabbim.

Günaydın annişler ve minikleri

Dün akşam çok aşırı yedim ve gece mide yanmasından uyuyamadım tabiki. Bile bile lades benimkisi de YArın doktor kontrolümüz var yine bebişimi görücem
Ayrıca dün yakın arkadaşlarımdan biri doğum yaptı. 39+1 de sezaryenle 3470 gr 51 cm bir oğluşu oldu. Spinal anesteziyle yapıldı. Anestezi etkisi geçtiğinde dikiş yerleri yanıyomuş gibi ağrıdı. Ay allahım pamuk gibi bembeyaz bir bebekti maşallah Sütü gelmedi arkadaşımın o yüzden bebişe mama verildi. Az kaldı inşallah bizlerde sağlıcakla kucağımıza alıız ya dün çok heveslendim son 27 gün inşallah bir aksilik olmazsa ve çabuk geçsin istiyorum

mekanı cennet olsun canımmm.:(( okudum bende.. çocuklarınla uzun sağlıklı ömrünüz olsun inş

@gunaydın şafak sayar anneler
Allah hepimize bolbol sütlü gazsız günler versin bebişlerimizle hormonlar artık iyice tavan yapıyor arada esiyor bazen kimseyi görmek istemiyorum sonra neden kimse Yok diyorum. Eğilip kalkamak kendi birincil ihtiyaçlarını rahatça karşılayamamak beni çok üzüyor

almıştır canım artık kolay kilo alıyorlar sanki :)

kızlar bacaklarım ayaklarım okadar şişmiş ki çorap resmen gömülmüş nerdeyse kangren olcakmışım dün.. sizde de oldu mu şişlik ödem ne durumdasınız nasıl gecer acaba bunlar ne yapmak gerek

kızlar bacaklarım ayaklarım okadar şişmiş ki çorap resmen gömülmüş nerdeyse kangren olcakmışım dün.. sizde de oldu mu şişlik ödem ne durumdasınız nasıl gecer acaba bunlar ne yapmak gerek
ayaktamıydın tüm gün sabah uyandığında inmişmiydi şiler bende şişlik oluyor da ayaklarımın şekli değişiyor bacaklarım iki kat kalınlaşıyor.su iç ayaklarınız uzatarak oturmaya çalış tuzlu yiyorsan azalt ama son aylarda şişmeyen nadirdir.

Canım bende de oluyor. Aynen çorapların sıktığını fark ettim. Çizmelerim zaten mümkün değil olmuyor. Pofuduk botlardan aldım bitane hergün onu giyiyorum çok rahat.Ama tabi artık hava ısındığı için sıcak oluyor :)
Asıl benim göbeğimin altı çok çatladı çok üzülüyorum.

yok ayakta değildim hatta hiç bütün gün oturuyorum masa başında çümkü kalkıp yürüyünce canım cok acıyor

Günaydın kızlar hayırlı cumalar ...

son haftalar hepimizde bişeyler çıkar oldu hayırlısıyla şu son 1buçuk ayı da sağlıkla atlatırız inşallah.

benim de dün akşam 19:30-21:00 saatlari arasında 13 kasılmam oldu bazen 10 dakika da bir bazen 5 dakika karnım semsert oluyor o sırada bi sancı da hafif oluyor 30 saniye sürüp geçiyor böyle devam etti akşam 21:00 dan sonra azaldı 30 dakika da bir saatte bir derken bitti pazartesi kontrolüm var şimdi bunun için doktora gitsem mi normal mi pazartesiyi bekleyeyim mi bilemedim sizlere sorayım dedim... bu durumu yaşan var mı aranız da ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…