2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım olan oldu artık vücudumuz hep değişti bebeklerimiz için dayanacağız

yok ayakta değildim hatta hiç bütün gün oturuyorum masa başında çümkü kalkıp yürüyünce canım cok acıyor

canım uzun süre oturmakta ödeme sebep veriyor arada kalkıp yürümelisin diye biliyorum otururken de dizlerini kırmadan oturman gerekiyor. aslında en iyisi ayaklarını biraz uzatabileceğin bir tabure alabilmen yanına ben öyle yapıyorum arada tabureye uzatıyorum ayaklarımı. bir de bol su içmelisin canımm

Allah yardımcın olsun canım acının tarifi yok... Allah sana ve evlatlarına sağlıklı mutlu günler göstersin...

Dün veya bi önceki gün kendini yoracak bişey yaptın mi? Geçen hafta bu dediğin banada oldu çok korktum. Sürekli kasılma oldu bi gece. O gün kendimi çok yormustum.. Dinlenince geçti. Şimdi yine oluyor ama o geceki gibi değil. Ama için rahat olsun istiyorsan git bence. Ha bugün ha iki gün sonra

kızlar bacaklarım ayaklarım okadar şişmiş ki çorap resmen gömülmüş nerdeyse kangren olcakmışım dün.. sizde de oldu mu şişlik ödem ne durumdasınız nasıl gecer acaba bunlar ne yapmak gerek
Bende dün fark ettim resmen bir bacak kadar şişmişti yastık koydum uyuyana kadar biraz inmişti ellerimde şişiyor bolbol su içmeye çalışıyor elimden geldiğince

dün değil ama bir gece öncesi baya bir işlendim evde dediğin gibi yorgunluk tetikliyor olabilir. bende korktum dün gece baya ama bugün sabahtan beri pek bi kasılma olmadı o yüzden çok evham da yapmak istemiyorum eğer bugün kasılmalarda artış olursa giderim doktora..

Uykusuz gecenin sabahından günaydın dün gece tuvalete gitmekten bel ağrısından uyuyamadım tabii birde kasılmalar sanırım benim kızın yeri dar geliyor
Aranızda doğum için gün alan varmı

bende şimdi sehpa koydum :)) pek bi rahatsız oldu sünnet cocuğu gibi duruyorum ama şişmesinden iyidir
benim eşim şişmişken gördü resmen üzüldü birde bastırıyor delik oluşuyor garipsedi adam önemli olan senin rahatın ben ayakkabıları bile çıkartıyorum artık bot giyemiyorum zaten 36 dan 38 e çıktı ayak numaram mevsimlik ayakkabı giymişim bir rahatım anlatamam

Bende sürekli yorgunum ve uykusuzum bende salı gidecem bakalım kilo almışmı benim cadı da zayıftı iki hafta önce

Uykusuz gecenin sabahından günaydın dün gece tuvalete gitmekten bel ağrısından uyuyamadım tabii birde kasılmalar sanırım benim kızın yeri dar geliyor
Aranızda doğum için gün alan varmı
Benim doktorum herşey yolunda giderse 39+1 de alırız dedi. O da 30 mart oluyor :)

artık kendi işimi kendim yapamıyorum banyo yapmak ayakta durmak eziyet oldu.. dün gece eşime söyledim saçımı yıkayalım diye saolsun yardım etti ama eşin bile olsa başkasına muhtaç olmak çok üzücü.. yıkadı havluyu verip direk içeri geçti halbuki ayakta duracak halim kalmamıştı klozatin üstüne oturup başladım ağlamaya annem olsa saçımı bile kuruturdu... ayyy acıyorum resmen kendime allahım kimseye muhtaç etmesin beni hayırlısıyla bitsin artık bugünler

haftasonu kvye gittik kapıdan girer girmez daha oturmadan ki onlar ilçede oturuyor yoldan gelmişim ben yağlı börek yapıyorum sende kahvaltıyı hazırla dedi.. akşam üstü salatayı yap ama ondan önce yemeğin bişeylerini diz vs.. yani demem o ki anneme gittiğimde yerimden bile kaldırmıyor ağlarsa anam ağlar gerisi hikaye allahım o kadına beni muhtaç etmesin onu da bana etmesin inş..

Aynen şu hamileliğin öğrettiği en önemli şey insanın kendi işini görebilmesi ne kadar önemliymiş. Ben de sabahları ayakkabılarımı giyerken yardım istiyorum mecburen ama o bile zoruma gidiyor. Dediğin gibi allah kimseye muhtaç etmesin güç kuvvet versin bizlere.

Sorma bende aynı durumdayım eşim desen benden beter gece uyumuyor benle birlikte ama kabul etmiyor heyecanlı olduğunu sağlıkla gelsinler inşAllah
Sona yaklaştık ya eşlerde artık tedirgin olmaya başladı. Benimkide ne zaman kalksam wc ye hemen uyanıyor noldu diye? Daha öncede kalkıyordu ama şimdi sürekli tetikte bekliyor adam. Arada gece kalkıp bana bakıyor yüzümü sevip geri yatıyor :))

Al işte bir anlayışsız daha. Yahu bunlarda kadın nasıl halimizden anlamazlar ya. Artık gün sayıyoruz doğuma hala hizmetmi bekliyor? Sen de cevabını verseydin yapmasaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…