2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Amin canım Allah kimseyi muhtaç duruma düşürmesin çok sinirleniyorum böyle okuyunca yaaa kendi kızı olsa ayağına getirir böyle insanlar düşüncesizlik yaaa

Al işte bir anlayışsız daha. Yahu bunlarda kadın nasıl halimizden anlamazlar ya. Artık gün sayıyoruz doğuma hala hizmetmi bekliyor? Sen de cevabını verseydin yapmasaydın.
aman canım onla mı uğraşcam zaten akıl sağlığı yerinde değil senin ayakta durman iyi gelir diyo bir de bana bacaklarım açılırmış... inş doğum iznine ayrıldığımda çöreklenmez evime hizmet bekliyor çünkü sürekli

Herkese hayırlı günler kızlar ..33+1 deyim şu anda. geçen hafta 32+0 da doktordan çalışabilir raporu almaya gitmiştim. bebişimin başı tam olmasada aşağı doğruydu. 32+6 da tekrar doktora gittim ve

Herkese hayırlı günler kızlar ..33+1 deyim şu anda. geçen hafta 32+0 da doktordan çalışabilir raporu almaya gitmiştim. bebişimin başı tam olmasada aşağı doğruydu. 32+6 da tekrar doktora gittim ve kafası sağ kaburgamın altındaydı. tekrar dönermi avaba kızım. normal doğum istiyorum. sizlerin durumu nası??

Kıyamam yaaa onlarda baba olacak eşim çok istitordu çocuğunun olmasını ama bu kadar hevesli heyecanlı olacağını inan tahmin etmezdim

Doğumdan sonra da eşine söyle o zaman fazla tutmasın evde göndersin. O durumda hizmet edemezsin zaten.

Kıyamam yaaa onlarda baba olacak eşim çok istitordu çocuğunun olmasını ama bu kadar hevesli heyecanlı olacağını inan tahmin etmezdim
Zaman daraldıkça heyecanlarını daha çok belli etmeye başlıyorlar. Eşimi öyle görünce ben de mutlu oluyorum. Eşimde çok istiyordu ama bu zamana kadar bu kadar hevesli görmemiştim. Son düzlüğe girince değişti adam :))

. Benim eşim on üçüncü haftaya kadar görmedi bebeği işten dolayı gelemedi ne zaman ultrasyonda gördü o an değişti zaten şimdi daha fena ben zaten uyumuyorum gel yatağa diyorum yok sen rahat et diyor gece kapıdan bakıp gidiyor bebek doğunca işe zor gidecek gibi

o bahsettigin bantlardan aldim ama lazer oldugumdan daha oncesinde simdi yapamiyorum ki yapmaya kalktigimda dahi imkansiz onumu gormem ayna dahi care olmadi

Bende nedense doğumdan sonra korkuyorum iki çocuk olucak nasıl baş edicem benimde anne ve kv burnumun dibinde ama yardımcı olacaklarını pek sanmıyorum zira bu zamana kdr ikisininde bi yardımını görmedim gece zaten kimse kalmaz. Biriyle ilgilenip diğer cocugumu ihmal etmekten korkuyorum kaldıki ev işi yemek temizlik de var

kızlar gün içinde bebeğiniz sürekli hareket ediyor mu benim sadece akşamüstü eve gidince cok hareket ediyor gece ve akşama kadar hareketi yok normal midir

Ben ikisinede haksızlık edicem diye korkuyorum.ya nasıl sağlıycaz aradaki dengeyi.büyüğün yanında küçüğü severken büyük ne hissedicek.nasıl davranmam lazım hiç bilmiyorum.

kızlar gün içinde bebeğiniz sürekli hareket ediyor mu benim sadece akşamüstü eve gidince cok hareket ediyor gece ve akşama kadar hareketi yok normal midir
Genelde gündüz ben hareketli olduğum için bebek durağan ama akşam yemeğinden sonra aşırı hareketli.artık canım yanıyor.ilk kızımın bu kadar sert hareketleri yoktu bu cimcime çok haşin:)

yok hizmet etmem zaten yatagımdan kalkmam ama annem olacak evimde onu kullanır diye korkuyorum

Anneni tembihle işte bende anneme dedim sen benimle ve bebekle ilgileneceksin herkes başının çaresine baksın dedim.
Bu arada benim bebek gün içinde de hareketli oluyor ama artık eskisi gibi değil sanki azaldı hareketleri. Yer dar geliyor heralde artık.

tembihledim annemi ya bilmiyorum belki de ben cok kuruyorum iyice psikopata bağladım sanırım hayırlısı olsun hepimiz için

environmentaleng Allah yardımcın olsun sabır versin arada benimkinde geliyor öyle haller işi stresli akşam onu bekliyorum gelsin eve bizimle ilgilensin oturmuş tv izliyor. Ne haldeyim sor bari bana diyor en iyisi annemi çağırayım dedim istemiyorum bu halimle birde kv mi etcem durduk yere stres yapamam. Annem de Yon çağırayım kaldım tek konuşacak kimsede yok arada oturup kendine ağlıyorum

kıyamam canım ama geçecek hepimiz çok hassasız allahım görsün duysun yardımcımız olsun gönlümüze göre versin inş

ayyyy bugün ne çok yazdım sordum ama... kızlar son sorum memur olan bayanlara.. 32. hafta raporumuz malum devam ediyor benim 37. haftam ayın 20sine denk gelen hafta.. haftaya 3 gün sonraki hafta da 3 gün rapor alsam sağlık ocağından başka bir hastalıktan dolayı olur mu acaba.. yoksa bozulur mu çalışabilir raporum.. aranızda var mı böyle bir durumu kurumuna soran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…