2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Allahım dağlara taşlara nazar değmesin kayınvalideme kadın gelir evimi toplar süpürür öyle gider Allah razı olsun doğumda da çok rahatsız etmez zaten diyor ben burdayım ama ailen gelsin insan ailesinin yanında rahat eder ben doğum yaptı annem bakmadı kayınvalidem bakmadım rezil oldum sen evinde otur rahat et lohusalık zor diye şükür Allahıma

Ben İnsan Kaynaklarında memurum biz farklı hastalık olsada yasada "fiilen çalıştığı süre" dendiği için kesiyoruz. farklı bir hastalık olsada. izin rapor hepsi kesiliyor yani. Ama bu kurumunun insiyatifinde birazcık. Benim arkadaşım başka kurumda o gripten almıştı sorun olmamıştı.

bende aynı endseleri tasıyorum, yarım gun bi yardımcı bakınıyorum ama bulamadım henüz

Benim doktor farklı Bi poliklinikten alırsan sıkıntı olmaz dedi Bi başka doktor kadın doğumcular da başka bir sebep gösterip verebilir dedi bilemedim bende garanti olsun diye aile hekimliğinden almıştım

Bizim insan kaynaklarında fiilen çalıştığı gün dediği için farklı yer veya doktor da olsa fark etmiyor yıllık izin bile alsan analık izninden gidiyor dedi müdürün tölere ederse ayrı tabii beni haftaya salı 3 haftam dolacak Pazartesi'den sonra gelmeyeceğim biraz evde dinleneceğim

Selam anneler.benim dr ayin 29 gun verdi .az kaldi son donemece girdik .herseye ragmen moralimi yuksek tutmaya calisiyorum dogacak cocugumdan haric iki bucuk yasinda oglum var nazlanacak bunalimlara girecek kimsem yok dogundan sonrada olmayacak Allah yar ve yardimcimiz olsun nasil olacak sorusu geliyor ama unutmaya calisiyorum iyi olacak ins diyorum kendi kendime .yeterki bebeklerimiz cocuklarimiz rahat olsun saglikli olsunlar

Ben de aynı senin durumundayım.kızım üçbuçuk yaşında seninki daha küçükmüş.senin işin biraz daha zor benden.ama doğum sonrası bende yalnızım.biz kaşındık ne yapalım.kendi düşen ağlamaz:)ilk 10 günü atlatsaydım hayırlısıyla içime su serpilecekti.sezeryan yapan kafama tüküreyim diyorum sürekli.normal doğum olsaydı kimseye ihtiyaçta duymazdım.

Arkadaşlar karnının üzerine düşen Bi arkadaş vardı doktora gidecekti yazdı mı ben mi kaçırdım Nasıl acaba

benim de 10 Nisan Allah izin verirse :S

Kızlar herkese teşekkür ederim yorumları tek tek okuyamadım. Oğlumla evdeyiz sarılık oldu biraz zayıfladı şimdi toparlanma evresindeyiz. Rabbim sizleri de hayırlısıyla kurtarsın inşşş

Maşallah canım biran önce toparlanır Allah izniyle....Yenidoğanların çoğunda sarılık oluyor hemencecik geçer inşallah annesi :)

Kızlar herkese teşekkür ederim yorumları tek tek okuyamadım. Oğlumla evdeyiz sarılık oldu biraz zayıfladı şimdi toparlanma evresindeyiz. Rabbim sizleri de hayırlısıyla kurtarsın inşşş
Sagol canim.ne guzel bir macera bitti digeri basladi.bundan sonraki her gününüz hep güzel gecsin.
Dogum hikayeni yazdin mi ben mi kacirdim bilmiyorum ama detaylari paylasirsan seviniriz.sezryn mi oldun? Tavsiyelern neler?

MaşAllah canım darısı bize inşAllah

Darısı başınıza artık bunuda atlatır gezmelere başlarsın inşallah

Gercektenbende kiziyorum kendime 12 saat sanci cekmis biri olarak az daha sabredip neden normal dogurmadim diyorum simdi kacgunde ayaga kalkarim da kimseye muhtac olmami hesapliyorum Allah kimseye muhtac etmeden toparlanmayi nasip etsin hepimize

Gercektenbende kiziyorum kendime 12 saat sanci cekmis biri olarak az daha sabredip neden normal dogurmadim diyorum simdi kacgunde ayaga kalkarim da kimseye muhtac olmami hesapliyorum Allah kimseye muhtac etmeden toparlanmayi nasip etsin hepimize
Aaa niye sezeryana döndünüz 12 saatten sonra senmi istedin zorunlu mu kaldın?valla ilk iki üç gün kötüydüm ben ilk sezeryanda bebeğimin altını bile açamadım.10 günde falan baya toparlamıştım.20 günde bişeyim kalmamıştı.yalnız 2. Sezeryanlar daha zor oluyor diye okudum bikaç yerde moralim bozuldu.neyse yaşayıp görücez az kaldı..şuanda sadece hastanede iki gün yatma kısmını atlatırsam işler daha kolay olacak diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…