2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sanciyi evde cektim tas dusuruyorum sandim hastaneye gidince dogum baslamis sancilar yirmi dk dusmustu ama sagolsun dr hic cesaret vermedi bebek iri bahanesiyle sezaryana aldi korktugum icin ragzi oldum. ebeye kalsa cok kolay dogurtturum demisti.. is isten gecince de nasip degilmis dedik:)ins .zor olmaz ben 5 gunde toparladim 6. gun annem ve kv nin yanimda olmasina ragmen evi supuruyordm simdi annem gelemick kv guvenmiyorum az bir ters dusunce arkasina bakmadan kaciyor .hayirlisi :)

Gece yarısı oldu ama bn uyuyorum yatakta dolan dolan mahvoldum ya yarında hem çocukların hemde kendi odamı değiştirdim onlar gelecek bir sürü isim var bu uykusuzluktan nasıl yapcam bilmiyom

Gece don don wc derken uykum.kacti.terledim de.simdi de basim agirdi biraz.hayirlisi.ile kucagimiza alalim ins

Gunaydin kizlar. Maalesef dun atesim cikti yine 38,7 civarlarindaydi zor duaurduk. Bugin doktora gidecegim. Bobrek buyumesinden oliyor buyuk ihtimalle tel takmak isteyecekler. Ben korkuyorum erken doguma sebep oluyormus. Lutfen dua edin tele gerek kalmasin 2 haftacik daha dayansak en azindan. Duanizi bekliyorum kizlar.

Günaydın canım çok geçmiş olsun dayanır bebiş inşAllah

GÜNAYDIN kızlar her gün size bakıp uyuyamiyorsunuz diye üzülüyordum. Ama bu gece sadece kendime uzulebildim çünkü uyuyamadim benim bacagim kemiklerim acayip ağrıdı. dün misafir almıştım sade çaya ama saat 12 ye kadar uyumayınca daha doğrusu uzanmayinca böyle oldum . Artık 21.00 dan sonra oturmak bile yoruyor insanı. tavsiyem artık misafir almayın sizde bir yere de gitmeyin

her gun kahvaltı hazırlayan ben bugün enerjik ve gücüm pek olmadığı için eşim e sen hazırlasan dedim
" sen uyu ben iş yerinde bir şeyler yerim " dedi." birlikte kahvaltı yapmak istiyorum ama gücüm yok dedim.
tamam ışte uyu istediğin zaman kalk yap diyor. beni düşünüyormuş beyfendi. Artık dayanamadim ." bende kendimi düşünüyorum aşkım merak etme sen hazırlamazsan ben aç kalicam kendime de bir sey hazirlayamicam dedim ve sonunda tamam dedi ah ah bu erkekler...

35. Haftadan gunaydinlar iyi hafta sonlari herkese.hazirliklar bitti nerdeyse bekleme surecindeyiz artık birde düşünme tabi sonrası için özelliklede 2. Cocugu olanlar icin.bende cok korkuyorum nasil davranicam aralarinda denge kuramayacam diye.allah yardimcimiz olsun

Günaydın anneler Allah hepimize sabır versin şükür haftasonu oldu misafir gelecek kabul etmedim nisanyagmurumm erkekler daha mantıksal bakıyor biz o yüzden çakışıyoruz gele şu dönemde daha zor

Ben ikisinede haksızlık edicem diye korkuyorum.ya nasıl sağlıycaz aradaki dengeyi.büyüğün yanında küçüğü severken büyük ne hissedicek.nasıl davranmam lazım hiç bilmiyorum.
Aynı korkular bende de var kafamda deli sorular uconn

gecmis olsun canim rabbim sifa versin

Oo baya kötü olmuş senin.kaç kilo doğdu bari dediği gibi iri çıksaymış bebek:)

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah bebişin zamanında gelir

Günaydın kızlar.bende uyuyamıyorum geceleri.saat 2 ye kadar uykuya dalamıyorum sonrada tam uyudum derken büyük kızım uyanıp yanıma geliyor.çok deli yatıyor zaten bende yarım saatte bir uyanıyorum herhalde.sabaha kadar uyuyormuyum uyumuyormuyum bilmiyorum hiç.ama ne yazıkki bebek doğuncada bizim kaçan uykular gelecek bu sefer bebeklerinki kaçacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…