2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
N Nasip_kismet geçmiş olsun canım.ne çektin be şu hamilelikte.ne yazıkki bazılarımızı böyle zorluyor hamilelik.dayanırsınız inşallah iki hafta daha

Günaydın anneler. Bugün hava o kadar güzel ve güneş öyle güzel parlıyor ki içime sevinç doldu vallahi. Size bir sorum daha olacak arkadaşlar.. ayakta 10 dakika kaldığım zaman aşağıya doğru bir bası ve karnım taş gibi oluyor.. öyle zor duruyorum ki ayakta hemen uzanacak bi yer arıyorum uzandığım anda bütün bu sorunlar geçiyor.. ben doğuma kadar hiç ayağa kalkamayacak mıyım acep ya? Sizde de oluyor mu merak ettim..

Herkese günaydın:) güzel haftasonları olsun. Kızlar ben de geceleri inanılmaz terliyorum su gibi kalkıyorum. Ayrıca sağ kaburgamda inanılmaz ağrı var. Sanırım rahim baskı yapıyor. 2 haftadır böyle. Kaburgası ağrıyan var mı benim gibi?

Geçmiş olsun canım bende şimdi doktordan geldim 32 mm. Genişlemiş 3. Evredeymiş tahlil yapıldı sonuçlarını bekliyoruz sonuca göre bakacaz işte ama doktorum stent takma taraftarı değil işte hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...

Terlemek nedir bilmezdim birkaç haftadır oturduğum yerde bile ter içinde kalıyorum , boğuluyorum sanki.. Kaburga ağrısı yaşamıyorum ama sırtımın sol tarafı çok kötü benim de , çok ağrıyor

birçpk yerde okuduğuma göre Doğum yapınca geçiyormuş bu ağrılar. Gece uyuyamıyorum sağa sola döneniyorum ağrıdan:s

Benimde öyle canım.hatta ben biraz fazla ayakta kaldığımda kalbim bile çarpıntı yapmaya başlıyor.

birçpk yerde okuduğuma göre Doğum yapınca geçiyormuş bu ağrılar. Gece uyuyamıyorum sağa sola döneniyorum ağrıdan:s

Bir hafta öncesine kadar iyiydim 36. haftaya bir girdim dökülmeye başladım resmen , yürümek bile işkence artık.. Allah yardımcımız olsun.

Benim sol kaburgamın altı ağrıyordu.bir haftadır kesildi baya sanki bebek aşağı indide ondan rahatladım gibi hissediyorum.nefes almamda rahatladı sanki.ilk hamileliğimdede aynı yerim ağrıyordu.merak etme canım doğumdan sonra bu sıkıntıların hiçbiri kalmıyor.

Teşekkürler. Bi de diyorum ki kendi kendime normal Doğum kısmetse yapmak istiyorum. Kaburgam batarsa böyle baya bi zor olur diye endişeleniyorum. Bu arada bu sabah sanki akıntımın rengi değişti kahve gibi oldu böyle bi durum yaşadınız mı

Bir hafta öncesine kadar iyiydim 36. haftaya bir girdim dökülmeye başladım resmen , yürümek bile işkence artık.. Allah yardımcımız olsun.
Doğrudur. Kiloya alışık da değil vücut , o kadar kilo ağrılar sızılar derken zorlaşıyordur. Benim de nefes darlığım ön planda bu aralar kaburgalarımla beraber:) Allahım sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin bebeklerimizi

Canım nişanın gelmiş olmasın ? Benim geldi geçtiğimiz salı 35+0 da , kahverengiyle karışık kırmızı sulu kanama geldi çok az. Dr nişan dedi. Rahim ağzım yumuşamaya başlamış. Bebişim doğum pozisyonunu almış. Fazla ayakta kalma istirahat et dedi bana Dr. Sen de doktorunu ara canım söyle kahverengi akıntını.

Tecrübeli anneler hastane çantamıza depend alıp koymak gerekir mi , yoksa ped yeterli oluyor mu
Bir türlü karar veremedim bu konuda , ne yapmak gerekir

Bende bu ter konusunu açayım dedim ama sizler benden once konusmussunuz bile bende uc gundur uyurken cok terlermisim gece WC ye kalktığımda yüzüm hep terlemiş oluyor iyi herkeste oluyorsa normal demektir icim rahatladi

Normal doğum yapmadığım için bir yorum yapamıycam.benden kahverengi akıntı hamileliğin başında gelmişti.şuan öyle bişey yok ama akıntım arttı.bildiğim nişan geldi dedikleri kanlı mukuslu bir salgı oluyormuş.

Kızı parka getirdik.eşim koşuyor peşinde.bende bir banka oturdum montumu bile çıkardım üstümden .resmen bahar gelmiş istanbula.bebişler çok iyi zamanda doğacak inşallah.bizde hamileliğin sonlarını serin serin geçirdik.yaza denk gelince çok zor oluyor.kızım yaz bebeği.karnım bu kadar şişken birde sıcaktan nefes alamıyordum.geceleri uyumak mümkün değildi.doğum sonrasıda zor oluyor.lohusalıktan zaten fenalık geliyor insana birde sıcaklarla ter su içinde kalıyordum kızı emzirirken.

2 hafta önce geldi doktora gittim bişi yoktu sancı da nişan da değil demişlerdi. Bzaen rahim ağzında hamilelikte polisler olabilirmiş onlar kanama yapabilir zaman zaman sesi doktor. Sanırım yine öyle bişi. Ağrı sancı Yok çok şükür

DeliMavi canim normal dogumda cok kanama olmuyor genelde hepsi temizlenip gidiyor.ilk birkac gun sonra gittcikcs azalip kahverengiye dönüyor 40 gun civari suruyor.bana ped rahat rahat yemisti uzunlardn.ama sezrynda daha cok kanama oluyor ablalarimdan biliyorum.ilk dikislerden kalkamayip depend giymek mantikli olabilir yatarken.

Ben gecelri uzun zamandan beri terliyorum tüm kışı tayt ve tshirtle gecirdim:) ustüme de incecik bir pike.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…