- 14 Ağustos 2009
- 698
- 425
- 123
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #33.661
Dün gece benim de aklımdan geçti bu defa normali denesem mi acaba diye kızım 4 yaşını bitirdi doğuma kadar 50 ay olacak Doğumda annem gelecek de sonrası da kolay değil ki kızımda doğum sonrası annemlere gidip 2 ay kalmıştık ne güzeldi şimdi eşim kabul etse de 1 ay bile kalsak yeterO ağrılar ve uykusuzluk bende de var çok fena.3 saatlik uykuyla duruyorum bugün.ama benim daha farklı sıkıntılarım var.daha önce annem 10 gün anca duracak demiştim burda.şimdi büyük ihtimal doğumuma gelemeyecek.engelli bir kardeşim var ve bu aralar çok kötü durumda.ne onu bırakabilir babama ne yanında getirebilir.ağır psikolojik ilaçlar kullanıyor.doktor 7-8 haftaya anca toparlar demiş.kız kardeşim 3 günlük izin alabilecekmiş.zaten evdeki kızımla ilgilenecek anca.yemek yapmayı bile bilmez.ben sezeryan olucam.hastanede yanımda eşim kalacak mecbur.altından kalkabilecek mi acaba.o dikişlerle ben nasıl başa çıkıcam ilk günlerde.şuanda normal doğum yapabilmeyi o kadar isterdimki anlatamam.doğurup ertesi gün evimin işini gücünü bile yapardım herhalde.dua edin kızlar allah bir kolaylık versin.
Maaşallah canım inşallah sağlıkla çıkın hastaneden Allah analı babalı büyütsün 3. bebişimizi deKizlar 3. Bebegimiz de geldi yanlis saymadiysam. Suyum gelmisti, nst dogum sancilarim cikmaya basladi. 2cm acilmam vardi durum bu olunca bugun dogumym gerceklesti. Sezeryan oldum belden uyusturdular. Uyustururken acimadi dikis yerim acimaya basladi su an.
Oglum iyi sukur 2800 kilo 48 cm boyu. Su an saglikli cok kivezde kalmayacak gibi. Insallah herkes saglikla kucagina alir yavrusunu. Cok guzel o kokisu, teni
Geçenler de ben de kızımı kucağıma aldığımda dizimde bir problem olmuştu zamanla geçti ama sonrasında dikkat ettim ağır taşımamayaMerhaba nisan anneleri nasilsiniz?ben iyiydim ama ilkbahar temizligi yapiyorduk kayinvalidemle ve ben galiba bacagimi incitdim sandelyeye inip cikarken.4gundur bacagim aksiyo ve fena agriyo.sag bacagimin ust tarafi.boyle bi durumla karsilasan varmi?doguma kadar gecermi acaba?eger gecmezse benim isimi zorlastirirmi?
Merhaba nisan anneleri nasilsiniz?ben iyiydim ama ilkbahar temizligi yapiyorduk kayinvalidemle ve ben galiba bacagimi incitdim sandelyeye inip cikarken.4gundur bacagim aksiyo ve fena agriyo.sag bacagimin ust tarafi.boyle bi durumla karsilasan varmi?doguma kadar gecermi acaba?eger gecmezse benim isimi zorlastirirmi?
Yapmayın kızlar ya da yapın da yavaş yavaş yapın maalesef hala bütün işleri hafta sonuna sığdırmaya çalışıyoruz ama zor oluyor 2 saatlik bir temizlik sonrasında bile bebişim aşağı iniyor ve orda hissediyorum hareketleri sonrasında mutlaka sırt üstü yatıp dinlenin yapıyorsanız daGünaydın anneler ve tatlı bebişler
Allah şükür sağlıkla bir haftaya daha başladık hafta sonu kızımın odasını temizleyip düzenledik çantamızda bitti gibi artık her an Süpriz olabilirbaksanıza yaramazlara üçüncü bebişimiz geldi maşallah
Hafta sonu yordum galiba kendimi akşam yatakta dönemedim ağrılardan hala bacaklarımın etleri ağrıyo
bende bugün 35+0 ım bir gün mü oluyor aramız yoksa aynı mı :)Günaydın kızlar bizde bugün 36 haftalık olduk şükür
Ben 36+0 sanırım bir hafta oynuyor yanılmıyorsam çok anlamıyorum bu hesaptanbende bugün 35+0 ım bir gün mü oluyor aramız yoksa aynı mı :)
ay pardon sen 36 haftayı doldurmuşsunBen 36+0 sanırım bir hafta oynuyor yanılmıyorsam çok anlamıyorum bu hesaptan
ayyy ağladım son maddede offf buarada gözün aydın canım allah analı babalı büytsün hayırlı uzun ömür versin sizeKizlar nacizane tavsiylerimi paylasmak istiyorum sizinle
1. Kesinlikle hastanede gecelik giyin ozellikle ilk gun. Ben yarin dagecelik.giymeyi dusunuyorum pijamami evde giycem
2.depend kesinlikle alin cok pratik
Hasta pedleri kayiyo ve cok rahatsiz.bu kulot gibi yanlari esnek. Cok kullanisli
3. Doguma girerken ya fotografci tutun benim ona vaktim olmadi ya da telefo u ebelerw verip rica edin. Hatira resminiz olsun
4.hastane cantaniza varsa tasinabilir sarj, yoksa normal telefon sarji koyun
5. Bizim hastane cok sicak kisa kollu giyiyorum
Uzun kollu almadigima cok sevindim
Hastane odalarini gezin sicakliga bakip ona gore pijama koyun
6.bezi bol tutun nolur nolmaz
7.kendinizi dogum sonrasi garip hissetmeue hazir olun. Bu benden mi cikti nasil ua dedim resmen:) tabii sonrasinda bi bosluk oldu karnimda tekme yok hickirik yok hareket yok
8. Mucizenizi dolu dolu yasayin. Benim oglum cok agliyordu aldiklarinda. Sonra yanima getirdiler hemen optum kokladim tenimi hissetmesiyle susmasi bir oldu :) cok duygulandim
Canım gözün aydın maşallah kilosu ve boyu çok iyi sağlıkla kucağına almışsın darısı bizlerin başına :) yazını okurken çok heyecanlandım, tavsiyelerin için teşekkürler...Kizlar nacizane tavsiylerimi paylasmak istiyorum sizinle
1. Kesinlikle hastanede gecelik giyin ozellikle ilk gun. Ben yarin dagecelik.giymeyi dusunuyorum pijamami evde giycem
Hasta pedleri kayiyo ve cok rahatsiz.bu kulot gibi yanlari esnek. Cok kullanisli
3. Doguma girerken ya fotografci tutun benim ona vaktim olmadi ya da telefo u ebelerw verip rica edin. Hatira resminiz olsun
7.kendinizi dogum sonrasi garip hissetmeue hazir olun. Bu benden mi cikti nasil ua dedim resmen:) tabii sonrasinda bi bosluk oldu karnimda tekme yok hickirik yok hareket yok
8. Mucizenizi dolu dolu yasayin. Benim oglum cok agliyordu aldiklarinda. Sonra yanima getirdiler hemen optum kokladim tenimi hissetmesiyle susmasi bir oldu :) cok duygulandim
Allahım saglıkla buyutmeyi nasip etsin, cok sevindim vallahi, masallah iyi dogmus kilosu filan,Kizlar nacizane tavsiylerimi paylasmak istiyorum sizinle
canım inş beklicek stres yapma kendine güzel haberlerini bekliyoruzzSelam kızlar cumartesi kontrolümüz vardı herşey normaldi. Dün akşamüstü 4 buçuk gibi avuç içi kadar ılık ılık bişeyler geldi. Hemen duş yaptım çabtayı kaptık yola çıktık. Doktorumu aradım ebe hanımlar muayene etsin ona göre gelirim dedi. 80 leri gördüm sancılarda ancak açılma yok bir daha da su falan gelmedi. Akıntı olsao kadar olmazdı diye düşünüyorum. Doktorum akşam geldi bebeğin suyu iyi dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici bu haftalarda bir işe yAramaz artık ama yinede yapalım dedi. Dün gece sancım çıkmadı. Bu sabah 50-60 arası çıktı. Sabah doktorum tekrar suyumun gelip gelmediğini sordu bende gelmedi dedim. Tamam bekleyelim dedi. Bu gecede hastanedeyiz sanırım. 36. Haftamın geçmesini istiyor doktorum o yüzden ertelemeye çLışıyor bakalım nolcak. 36. Haftamda çarşamba bitiyor 1 hafta daha beklese oğluşum süper olcak dua edin kızlar
Çok geçmiş olsun kuzum bekler oğluşun inşallah biraz daha inşAllahSelam kızlar cumartesi kontrolümüz vardı herşey normaldi. Dün akşamüstü 4 buçuk gibi avuç içi kadar ılık ılık bişeyler geldi. Hemen duş yaptım çabtayı kaptık yola çıktık. Doktorumu aradım ebe hanımlar muayene etsin ona göre gelirim dedi. 80 leri gördüm sancılarda ancak açılma yok bir daha da su falan gelmedi. Akıntı olsao kadar olmazdı diye düşünüyorum. Doktorum akşam geldi bebeğin suyu iyi dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici bu haftalarda bir işe yAramaz artık ama yinede yapalım dedi. Dün gece sancım çıkmadı. Bu sabah 50-60 arası çıktı. Sabah doktorum tekrar suyumun gelip gelmediğini sordu bende gelmedi dedim. Tamam bekleyelim dedi. Bu gecede hastanedeyiz sanırım. 36. Haftamın geçmesini istiyor doktorum o yüzden ertelemeye çLışıyor bakalım nolcak. 36. Haftamda çarşamba bitiyor 1 hafta daha beklese oğluşum süper olcak dua edin kızlar
seninkide mi erken davranmaya çalıştı :) endişe etme artık doğduklarında gayet sağlıklı oluyorlar ama inşallah zamanında gelir erkek bebişler bu aralar fazla sabredemiyorlar :) birazdaha bekle yakışıklı :)Selam kızlar cumartesi kontrolümüz vardı herşey normaldi. Dün akşamüstü 4 buçuk gibi avuç içi kadar ılık ılık bişeyler geldi. Hemen duş yaptım çabtayı kaptık yola çıktık. Doktorumu aradım ebe hanımlar muayene etsin ona göre gelirim dedi. 80 leri gördüm sancılarda ancak açılma yok bir daha da su falan gelmedi. Akıntı olsao kadar olmazdı diye düşünüyorum. Doktorum akşam geldi bebeğin suyu iyi dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici bu haftalarda bir işe yAramaz artık ama yinede yapalım dedi. Dün gece sancım çıkmadı. Bu sabah 50-60 arası çıktı. Sabah doktorum tekrar suyumun gelip gelmediğini sordu bende gelmedi dedim. Tamam bekleyelim dedi. Bu gecede hastanedeyiz sanırım. 36. Haftamın geçmesini istiyor doktorum o yüzden ertelemeye çLışıyor bakalım nolcak. 36. Haftamda çarşamba bitiyor 1 hafta daha beklese oğluşum süper olcak dua edin kızlar
Geniş olsun inşallah bekler bebişin 36 kadar son günlerde buraya yazdığım en sık kelime oldu geçmiş olsun
kafein_ canim sanada gecmis olsun.33 de bende risk yaşadim:) insallah en hayirli zamanda kolaycacik bir dogumla kavusuruz hepimiz.
ayyy amanın, ama artık kurtarmıs kendini, iri bi bebekti diye hatırlıyorum,Selam kızlar cumartesi kontrolümüz vardı herşey normaldi. Dün akşamüstü 4 buçuk gibi avuç içi kadar ılık ılık bişeyler geldi. Hemen duş yaptım çabtayı kaptık yola çıktık. Doktorumu aradım ebe hanımlar muayene etsin ona göre gelirim dedi. 80 leri gördüm sancılarda ancak açılma yok bir daha da su falan gelmedi. Akıntı olsao kadar olmazdı diye düşünüyorum. Doktorum akşam geldi bebeğin suyu iyi dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici bu haftalarda bir işe yAramaz artık ama yinede yapalım dedi. Dün gece sancım çıkmadı. Bu sabah 50-60 arası çıktı. Sabah doktorum tekrar suyumun gelip gelmediğini sordu bende gelmedi dedim. Tamam bekleyelim dedi. Bu gecede hastanedeyiz sanırım. 36. Haftamın geçmesini istiyor doktorum o yüzden ertelemeye çLışıyor bakalım nolcak. 36. Haftamda çarşamba bitiyor 1 hafta daha beklese oğluşum süper olcak dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?