2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gunaydinlar.3. Bebisimizde gelmiş ne guzel hayirli olsun N Nasip_kismet .iyi olmaniza sevindim.insallah hayirlisiyla kucagina da alirsin.haftasina gore kilo ve boyu cok iyiymiş masallah.tavsiyelerin icinde tesekkurler ayrica isimize yarayacak.

Dün gece benim de aklımdan geçti bu defa normali denesem mi acaba diye kızım 4 yaşını bitirdi doğuma kadar 50 ay olacak Doğumda annem gelecek de sonrası da kolay değil ki kızımda doğum sonrası annemlere gidip 2 ay kalmıştık ne güzeldi şimdi eşim kabul etse de 1 ay bile kalsak yeter

Maaşallah canım inşallah sağlıkla çıkın hastaneden Allah analı babalı büyütsün 3. bebişimizi de

Geçenler de ben de kızımı kucağıma aldığımda dizimde bir problem olmuştu zamanla geçti ama sonrasında dikkat ettim ağır taşımamaya

Yapmayın kızlar ya da yapın da yavaş yavaş yapın maalesef hala bütün işleri hafta sonuna sığdırmaya çalışıyoruz ama zor oluyor 2 saatlik bir temizlik sonrasında bile bebişim aşağı iniyor ve orda hissediyorum hareketleri sonrasında mutlaka sırt üstü yatıp dinlenin yapıyorsanız da

Sonunda biz de 32. haftayı sağlıkla bitirdik kilom gün itibariyle 76.20
Bugün kontrolümüz var çalışabilir raporu alıcaz bebişimle biraz daha çalışalım sonrasında ablamızla tatil yapıcaz inşallah
Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi bebişlerimize

ayyy ağladım son maddede offf buarada gözün aydın canım allah analı babalı büytsün hayırlı uzun ömür versin size

Canım gözün aydın maşallah kilosu ve boyu çok iyi sağlıkla kucağına almışsın darısı bizlerin başına :) yazını okurken çok heyecanlandım, tavsiyelerin için teşekkürler...

Selam kızlar cumartesi kontrolümüz vardı herşey normaldi. Dün akşamüstü 4 buçuk gibi avuç içi kadar ılık ılık bişeyler geldi. Hemen duş yaptım çabtayı kaptık yola çıktık. Doktorumu aradım ebe hanımlar muayene etsin ona göre gelirim dedi. 80 leri gördüm sancılarda ancak açılma yok bir daha da su falan gelmedi. Akıntı olsao kadar olmazdı diye düşünüyorum. Doktorum akşam geldi bebeğin suyu iyi dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici bu haftalarda bir işe yAramaz artık ama yinede yapalım dedi. Dün gece sancım çıkmadı. Bu sabah 50-60 arası çıktı. Sabah doktorum tekrar suyumun gelip gelmediğini sordu bende gelmedi dedim. Tamam bekleyelim dedi. Bu gecede hastanedeyiz sanırım. 36. Haftamın geçmesini istiyor doktorum o yüzden ertelemeye çLışıyor bakalım nolcak. 36. Haftamda çarşamba bitiyor 1 hafta daha beklese oğluşum süper olcak dua edin kızlar

Allahım saglıkla buyutmeyi nasip etsin, cok sevindim vallahi, masallah iyi dogmus kilosu filan,
hayırlı ugurlu olsun :)

günaydın kızlar bugün ayrılıyorum işten artık dayanamıyorum sabahtan beri karnım çok kasılıyor.. akşam randevum var inş herşey yolundadır
canım inş beklicek stres yapma kendine güzel haberlerini bekliyoruzz

Çok geçmiş olsun kuzum bekler oğluşun inşallah biraz daha inşAllah

seninkide mi erken davranmaya çalıştı :) endişe etme artık doğduklarında gayet sağlıklı oluyorlar ama inşallah zamanında gelir erkek bebişler bu aralar fazla sabredemiyorlar :) birazdaha bekle yakışıklı :)

ayyy amanın, ama artık kurtarmıs kendini, iri bi bebekti diye hatırlıyorum,
erken gelse bile cabuk toparlayacaktır insallah, hayırlısı olsn, bence dinlenince biraz daha beklersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…