2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
günaydın kızlar :) artık bebiş haberleri sürekli geliyor herhalde çok etkilendim dün gece rüyamda doğurmuştum eşimden telefonumu istiyorum kızlara haber vermem lazım diye buraya girip size yazıyordum :)

N Nasip_kismet Allah analı babalı büyütsün canım maşallah bebişine .... Allah sağlık sihat versinnn darısı başımıza :)

Canım şimdi okudum Allah ım şifa versin dualarımdasın inşallah vaktinde sağlıkla sihatle alırsın kucağına
az kaldı çarşambaya oğluşun bekler inşallah sen içini ferah tut stres yapma çok şükür riskli haftalar geride kaldı Rabbim yardımcınız olsun canım habersiz bırakma bizleri..

bebeğin hareketleri azalırsa hiç bekleme :) dikkatli olalım tetikte olalım bende aynı durumdayım :) doktorlarda tedbir almak zorunda o nedenle bişi olmasada şüphe kalmasın diye tansiyon takibi veriyor :)
tamam canım hareketleri takipteyim :)

Eğer benden gelen suysa doğum yaptırır sanırım bu hafta. Antibiyotik veriyo zaten. Bakalım akşama ne dicek yiyip içip yatıyoruz eşimle ama sıkıcı :)))

Bir gelişme olursa ilk fırsatta haber veririm :))

Kızlar mutlaka çantanız hazır olsun biz hemen duş yapıp çıktık herşeyimiz hazırdı. Bir tek çikolatam eksik :)) oda süslerini de aşdık yanımıza pusetimiz valizimiz. Bir de eşim 2 dk eşyalarını ayrı bi çantAya attı çıktık buna rağmen telaşyaptık bişey unuttukmu diye. O yüzden hazır olun artık :)) ben doğurcam düşüncesiyke geldim yoldayken çok garip duygular içindeydim eşimde öyle. Çok heyecanlandık anlatılmayacak bir duygu zamanı geldiğinde yaşayacaksınız :))))

ya kimisinde yüksek tansiyon var benim tansiyonum da 8/5 çok düşük bunun da bir zararı var mı acep
Benim de genelde öyle tansiyonum ama vücut neye alışılsa o rahatsızlık vermiyor tabi baş dönmen falan yoksa

bu gece bende rüyamda gördüm ne kadar etkilendiysem

İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alacaksın haftan çok iyi 36yı doldurursun bence.. Herkes yavaş yavaş doğuruyor sezeryan olacaksın dimi

simarik83 dediği gibi çanta bence hazır olmalı artık her an herşey olabilir o zman telaş yaşamamak için sadece bebeğe odaklanmak için hazır olması daha iyi bence

İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alacaksın haftan çok iyi 36yı doldurursun bence.. Herkes yavaş yavaş doğuruyor sezeryan olacaksın dimi
Evet canım zaten sezaryen istiyodum. Dün doktorumda sordu tekrardan nasılistiyosun diye sezaryen dedim bekliyoruz bakalım

Kizlar merhaba her gün yeni bir bebişimiz geldimi diye heyecanla gidiyorum topiğe bugün doktora gittim 2500 gr miş bebiş doktor kilosu normal dedi bana az gibi geliyordu.kendi doktorunun tayini çıkmış başka bir doktora başladım kendisi Amerikalı çok ilgili güler yüzlü bana 4 acil durumu say dedi hastaneye gelmek için 1 kan gelirse 2 bebek hareketlerinde azalma olursa 3/suyumuz gelirse 4 sancılarını siklaşirsa hemen gel dedi 36 haftadan sonra nts ye girmeye başlayacakmisim hayirlisiyla bebişlerimizi kucağimiza almaya az kaldı inşallah

Riskli bir durummuş ama.ben şahsen cesaret edemem.dikişlerin patlama ihtimali söz konusuymuş.normal doğum yapıp sonra birde operasyon geçirmek çok daha fena.ama ne güzel annen değil bir ay 15-20 gün kalsa yanında yeter sana.

kızlar bana cok sıcak gelmeye basladı ya, millet hava iyi diyo ama bana terler basıyo, sırf dayanamadığım için öğle arası gidip tişört aldım lcwden de biraz rahatladım. kapı pencere hep açık zaten odamda, ayyy yangınlardayım

Çarşamba 36 bittiğine göre erken doğum ihtimali kalmıyor.yinede bekler inşallah.sıraya dizildiniz kızlar nisan gelmeden topikçe doğurucaz herhalde.

ayy bende aynı durumdayım canım ya resmen ter içindeyim sürekli bir de işyerinde camı açıyorum diğer çalışanlar üşüyor onlarda petekleri yakıyo anlaşamıyoruz bi türlüü

Aynen canım sürekli ateşler basıyor...İyi ki yaz aylarında değiliz.

kızlar bugün benim de kontrolüm var iş çıkışı gidicem nasipse... bebek ters duruyordu baş yukarda ayaklar aşağıda bakalım dönmüş mü ama hiç dönmüş gibi gelmiyor bana ... tekmeleri kasığımda hissediyorum hala nese sağlığı yerinde olsun da inşallah nasıl rahatsa öyle dursun :)

Ben de ntsye girdim.2:30 da randevum vardı.ama bekliyorum hala sıramı.yatan hasta katına çıktım.ne getiriyim ne lazım diye sordum.ilk kızımda saç fönü çekip fotoğrafçı geliyordu.ücrete dahildi.şimdi kaldırmışlar bu hizmeti.şimdi fotoğrafçı arıycam bide ekstra ona ücret.aslında moralimin bozukluğuyla fotoğrafla falan uğraşasım bile yokta ilk kızımda çektirdiğim için bundada mecburum.

Aynen sağlıklı olsunda bolbol yürü benim doktor öyle diyordu. Normal mi düşünüyorsun

fotoğraflar kalıyor hatıra birde anılar en azından Doğum anı felan en güzel an belkide yada Benin ilk diyeni kadar heyecanlıyım
simarik83 ikinizin sağlıklı olunda çok düşünme günleri Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına al

İlkler her zaman çok daha heyecanlı oluyor.ikincide ise daha farklı korku ve heyecanlar taşıyorsun.en azından benim için öyle oldu.etrafımdaki arkadaşlarımda hep öyle söylüyor.ama doğumdan sonra ilk çocuğun kadar seviyormuşsun ikinciyide.hiçbir ayrım olmuyormuş.yinede ilk heyecan ayrı güzel.o yüzden tadını çıkar içinden gelen herşeyi yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…