- 4 Ocak 2012
- 555
- 629
- 303
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #33.701
Selam kızlar cumartesi kontrolümüz vardı herşey normaldi. Dün akşamüstü 4 buçuk gibi avuç içi kadar ılık ılık bişeyler geldi. Hemen duş yaptım çabtayı kaptık yola çıktık. Doktorumu aradım ebe hanımlar muayene etsin ona göre gelirim dedi. 80 leri gördüm sancılarda ancak açılma yok bir daha da su falan gelmedi. Akıntı olsao kadar olmazdı diye düşünüyorum. Doktorum akşam geldi bebeğin suyu iyi dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici bu haftalarda bir işe yAramaz artık ama yinede yapalım dedi. Dün gece sancım çıkmadı. Bu sabah 50-60 arası çıktı. Sabah doktorum tekrar suyumun gelip gelmediğini sordu bende gelmedi dedim. Tamam bekleyelim dedi. Bu gecede hastanedeyiz sanırım. 36. Haftamın geçmesini istiyor doktorum o yüzden ertelemeye çLışıyor bakalım nolcak. 36. Haftamda çarşamba bitiyor 1 hafta daha beklese oğluşum süper olcak dua edin kızlar
tamam canım hareketleri takipteyim :)bebeğin hareketleri azalırsa hiç bekleme :) dikkatli olalım tetikte olalım bende aynı durumdayım :) doktorlarda tedbir almak zorunda o nedenle bişi olmasada şüphe kalmasın diye tansiyon takibi veriyor :)
Can'ım Allah kolaylık versin. Ben de dün değil evelsi gün sancılarımdan dolayı gittim hastaneye. Benim de o civarlarda çıktı sancım :) benim de açılmam yoktu :) su gelmesi, kanama veya sancıların artması durumunda gel dedi. Dün çok iyiydim hatta baby shower partimi de yaptım :) ama bugün sabah yine başladı sancılarım hafiften. Takipteyim , her an gidebilirim :) Ben de bebiş içeride ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorum ama Allahtan hayırlısı... Allah kolaylık versin. Tehlikeli haftaları atlattık Allah'ın izniyle artık. İçini ferah tut...Allah'ıma emanetler cnm...Kolay gelsin...
Canım şimdi okudum Allah ım şifa versin dualarımdasın inşallah vaktinde sağlıkla sihatle alırsın kucağına
az kaldı çarşambaya oğluşun bekler inşallah sen içini ferah tut stres yapma çok şükür riskli haftalar geride kaldı Rabbim yardımcınız olsun canım habersiz bırakma bizleri..
Benim de genelde öyle tansiyonum ama vücut neye alışılsa o rahatsızlık vermiyor tabi baş dönmen falan yoksaya kimisinde yüksek tansiyon var benim tansiyonum da 8/5 çok düşük bunun da bir zararı var mı acep
bu gece bende rüyamda gördüm ne kadar etkilendiysemgünaydın kızlar :) artık bebiş haberleri sürekli geliyor herhalde çok etkilendim dün gece rüyamda doğurmuştum eşimden telefonumu istiyorum kızlara haber vermem lazım diye buraya girip size yazıyordum :)
N Nasip_kismet Allah analı babalı büyütsün canım maşallah bebişine .... Allah sağlık sihat versinnn darısı başımıza :)
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alacaksın haftan çok iyi 36yı doldurursun bence.. Herkes yavaş yavaş doğuruyor sezeryan olacaksın dimiSelam kızlar cumartesi kontrolümüz vardı herşey normaldi. Dün akşamüstü 4 buçuk gibi avuç içi kadar ılık ılık bişeyler geldi. Hemen duş yaptım çabtayı kaptık yola çıktık. Doktorumu aradım ebe hanımlar muayene etsin ona göre gelirim dedi. 80 leri gördüm sancılarda ancak açılma yok bir daha da su falan gelmedi. Akıntı olsao kadar olmazdı diye düşünüyorum. Doktorum akşam geldi bebeğin suyu iyi dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici bu haftalarda bir işe yAramaz artık ama yinede yapalım dedi. Dün gece sancım çıkmadı. Bu sabah 50-60 arası çıktı. Sabah doktorum tekrar suyumun gelip gelmediğini sordu bende gelmedi dedim. Tamam bekleyelim dedi. Bu gecede hastanedeyiz sanırım. 36. Haftamın geçmesini istiyor doktorum o yüzden ertelemeye çLışıyor bakalım nolcak. 36. Haftamda çarşamba bitiyor 1 hafta daha beklese oğluşum süper olcak dua edin kızlar
Oh hemen hemen bütün işler bitmiş. Hayırlı olsun sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah. Biz de daha yeni oda aldık 1 hafta 10 güne gelecek. Bavulum da hazır değil. Sanki hazırlanınca hemen gelcek isticekmiş gibi kaçıyorum bavul hazırlamaktan:)
Evet canım zaten sezaryen istiyodum. Dün doktorumda sordu tekrardan nasılistiyosun diye sezaryen dedim bekliyoruz bakalımİnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alacaksın haftan çok iyi 36yı doldurursun bence.. Herkes yavaş yavaş doğuruyor sezeryan olacaksın dimi
Hakkınızda hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gel..Evet canım zaten sezaryen istiyodum. Dün doktorumda sordu tekrardan nasılistiyosun diye sezaryen dedim bekliyoruz bakalım
Riskli bir durummuş ama.ben şahsen cesaret edemem.dikişlerin patlama ihtimali söz konusuymuş.normal doğum yapıp sonra birde operasyon geçirmek çok daha fena.ama ne güzel annen değil bir ay 15-20 gün kalsa yanında yeter sana.Dün gece benim de aklımdan geçti bu defa normali denesem mi acaba diye kızım 4 yaşını bitirdi doğuma kadar 50 ay olacak Doğumda annem gelecek de sonrası da kolay değil ki kızımda doğum sonrası annemlere gidip 2 ay kalmıştık ne güzeldi şimdi eşim kabul etse de 1 ay bile kalsak yeter
Çarşamba 36 bittiğine göre erken doğum ihtimali kalmıyor.yinede bekler inşallah.sıraya dizildiniz kızlar nisan gelmeden topikçe doğurucaz herhalde.Selam kızlar cumartesi kontrolümüz vardı herşey normaldi. Dün akşamüstü 4 buçuk gibi avuç içi kadar ılık ılık bişeyler geldi. Hemen duş yaptım çabtayı kaptık yola çıktık. Doktorumu aradım ebe hanımlar muayene etsin ona göre gelirim dedi. 80 leri gördüm sancılarda ancak açılma yok bir daha da su falan gelmedi. Akıntı olsao kadar olmazdı diye düşünüyorum. Doktorum akşam geldi bebeğin suyu iyi dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici bu haftalarda bir işe yAramaz artık ama yinede yapalım dedi. Dün gece sancım çıkmadı. Bu sabah 50-60 arası çıktı. Sabah doktorum tekrar suyumun gelip gelmediğini sordu bende gelmedi dedim. Tamam bekleyelim dedi. Bu gecede hastanedeyiz sanırım. 36. Haftamın geçmesini istiyor doktorum o yüzden ertelemeye çLışıyor bakalım nolcak. 36. Haftamda çarşamba bitiyor 1 hafta daha beklese oğluşum süper olcak dua edin kızlar
kızlar bana cok sıcak gelmeye basladı ya, millet hava iyi diyo ama bana terler basıyo, sırf dayanamadığım için öğle arası gidip tişört aldım lcwden de biraz rahatladım. kapı pencere hep açık zaten odamda, ayyy yangınlardayım
Aynen canım sürekli ateşler basıyor...İyi ki yaz aylarında değiliz.kızlar bana cok sıcak gelmeye basladı ya, millet hava iyi diyo ama bana terler basıyo, sırf dayanamadığım için öğle arası gidip tişört aldım lcwden de biraz rahatladım. kapı pencere hep açık zaten odamda, ayyy yangınlardayım
Çarşamba 36 bittiğine göre erken doğum ihtimali kalmıyor.yinede bekler inşallah.sıraya dizildiniz kızlar nisan gelmeden topikçe doğurucaz herhalde.
kızlar bugün benim de kontrolüm var iş çıkışı gidicem nasipse... bebek ters duruyordu baş yukarda ayaklar aşağıda bakalım dönmüş mü ama hiç dönmüş gibi gelmiyor bana ... tekmeleri kasığımda hissediyorum hala nese sağlığı yerinde olsun da inşallah nasıl rahatsa öyle dursun :)
fotoğraflar kalıyor hatıra birde anılar en azından Doğum anı felan en güzel an belkide yada Benin ilk diyeni kadar heyecanlıyımBen de ntsye girdim.2:30 da randevum vardı.ama bekliyorum hala sıramı.yatan hasta katına çıktım.ne getiriyim ne lazım diye sordum.ilk kızımda saç fönü çekip fotoğrafçı geliyordu.ücrete dahildi.şimdi kaldırmışlar bu hizmeti.şimdi fotoğrafçı arıycam bide ekstra ona ücret.aslında moralimin bozukluğuyla fotoğrafla falan uğraşasım bile yokta ilk kızımda çektirdiğim için bundada mecburum.
İlkler her zaman çok daha heyecanlı oluyor.ikincide ise daha farklı korku ve heyecanlar taşıyorsun.en azından benim için öyle oldu.etrafımdaki arkadaşlarımda hep öyle söylüyor.ama doğumdan sonra ilk çocuğun kadar seviyormuşsun ikinciyide.hiçbir ayrım olmuyormuş.yinede ilk heyecan ayrı güzel.o yüzden tadını çıkar içinden gelen herşeyi yap.Aynen sağlıklı olsunda bolbol yürü benim doktor öyle diyordu. Normal mi düşünüyorsun
fotoğraflar kalıyor hatıra birde anılar en azından Doğum anı felan en güzel an belkide yada Benin ilk diyeni kadar heyecanlıyım
simarik83 ikinizin sağlıklı olunda çok düşünme günleri Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?