2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar daha önce bişeyler yazdım am anedense buradan kimse cevap vermedi bir ümit tekrar yazıyorum. benm normalde tansiyonum 10/6 , 11/7 bu civardadır. 3 hafta önceki kontrolümde 12/8 çıktı 2 gün önceki kontrolümde 144/67 çıktı. doktor takip verdi. bu ay birden kilo aldım (4 kilo) idrarıma gecen kontrolümde bakılmıştı protein kaçağı falan yoktu. acaba birden kilo almam tansiyon yüzünden olabilirmi? (dikkat etmiştim halbuki az alayım diye) şimdi 1 hafta boyunca ölçüp yazıcam sonra doktora götürücem. bebeğin hareketlerinde sıkıntı yok takip ediyorum. ama böyle tansiyon problemi yaşayan var mı aranızda?

Reactions: mnt
İnş bekler kuzucuk sen dinlen stres yapma gelse de Kocaman oldu artık paşa sıkıntı olmaz

ha ben. bende ntsye ilk girdim erkenden bebek mi doğacak diye tansiyonum fırladı idrar verdik protein falan çıkmadı. doktor tansiyon takibi verdi hemen alet aldık malum. aynı genelde 11/7 çıkıyor az oynamalar oluyor.sonraki kontrolümde idrar verdim protein 15 çıktı sınırda dedi.ama idrarımda bakteri var diye tek dozluk antibiyotik verdi o gece içtim sabah yine idrar verdim protein falan yok.bebğin hareketleri takipe devam tansiyon ölçümüde devam.kilon belki ödemde arttığı içindir bilemem ama en ufak şüphen varsa bir idrar tahlili talep et bu ciddi bir konuymuş ben tetikteyim.Rabbim korusun tüm melekleri.

Bani
benim Ablam yaşamıştı Can'ım ve ödem olmuştu çok fazla yanı kilo olmayabilir idrarında kaçakta çıkmamış doktor takibindeysen sıkıntı yapma çünkü stres bir numaralı tansiyon nedeni ama tansiyon takibini bırakma arkadaşın da dediği gibi ciddi Bi konu

Son düzenleme:
kızlar son aylarda kendinizi yormaya başladınız az uslu olun yormayın :) tabi iş yapın ama bedeninizi bu kadar da hırpalamayın:) iki kişi birlikte iş yapmak kolay mı :)
Doğru diyorsun ama işte heves ediyor insan hazır olsun odası en azından diye bugünden sonra bende daha işe gelmeyeceğim artık kasılmalarım çok fazla bacaklarım belim çok köyü environmentaleng

Canım sen stres yapma bekler paşa birkaç gün inşallah üzmeyecek annesini kendini mi yordun birden öyle bir akıntın oldu.

Insallah beklersiniz canim.allah kolaylik versin.cok aceleci cikti bu nisan bebekleri çok

Cumartesi avm gezdikondan olmuş olabilir başka da bişey yapmadım çünkü. Ay hastane de çok sıkıcı ya akşam çıkarsa keşke doktor :)

çok teşekkür edeirm canım bugün tansiyon aletim gelicek ona göre olmazsa gider bi idrar veririm hemen. çok teşekkürler

Reactions: mnt

Benimde bi kez sağlık ocağında 12 8 çıkmıştı ölçen ebe 8 hamilelerde küçük tansiyon için sınırdır dikkat et yediklerine tuzlu yeme son aylar birden kilo alırsın çok yemesen bile demişti.9da normal kabul ediliyo sanırım ama 9un üstü tehlikeli diye biliyorum.yemekten önce 10 5 yemekten sonra 13 9 çıkmıştı hastanede de.hemşire normal dedi.endişe edilcek bişey yok sadece tuzlu yeme ve takip et :)

o zaman baya b, takipe alayım ben çok sağol canım

tamam o zaman çok da takmamaya çalışayım ilk gebelik olunca böle oluyo insan :) teşekkürler

Cumartesi avm gezdikondan olmuş olabilir başka da bişey yapmadım çünkü. Ay hastane de çok sıkıcı ya akşam çıkarsa keşke doktor :)
:) :) bizim tosun kafalara bak sen erkn sanşlarinı zorluyorlar:) dinlen bakalim dayanir muhtemelen insallah.Dayanmasa da sıkıntı olmaz insallah.bende kalktim artik geziniyorum bebek asgiya gidiyo diyordum simdi akcigerlerime cikti nerdeyse:) :) son zamanlar gercekten yürüyüs vb etkiliyor bebekleri.Az daha dursun diyenler dinlensinler cok is yapmayin bebekler gaza geliyo sanirım:)

gormedim postunuzu kusura bakmayin.ilk ebeligimde yasadim.kilo alimim fazla oldu.diz altimdaki taraf sisti.dr a gosterdim.idrar tahlili protein 3 pozitif.tansiyon yoktu.siki takiple sifira dusmustu ama dogumda cikti tansiyon da cikti.zor dogum oldu.
5 sene sonra hamileyi.bastan beri diyetisyen takibi..kilo alimim az.tahliller takip.bastan beri tansiyon takip.doktorlarda bilincli.son ayimda sifir tuz.
Kac haftaliksiniz odem de olur kilo alimi
33 haftalikmissiniz .yeme icmenize dikkat ederseniz ins birsey olmaz.stres de onemli.elinde olmadan bastan beri
stres oluyor ins saglikla kucagimixa alalim.

çok teşekkür edeirm canım bugün tansiyon aletim gelicek ona göre olmazsa gider bi idrar veririm hemen. çok teşekkürler
bebeğin hareketleri azalırsa hiç bekleme :) dikkatli olalım tetikte olalım bende aynı durumdayım :) doktorlarda tedbir almak zorunda o nedenle bişi olmasada şüphe kalmasın diye tansiyon takibi veriyor :)

Oh hemen hemen bütün işler bitmiş. Hayırlı olsun sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah. Biz de daha yeni oda aldık 1 hafta 10 güne gelecek. Bavulum da hazır değil. Sanki hazırlanınca hemen gelcek isticekmiş gibi kaçıyorum bavul hazırlamaktan:)

Can'ım Allah kolaylık versin. Ben de dün değil evelsi gün sancılarımdan dolayı gittim hastaneye. Benim de o civarlarda çıktı sancım :) benim de açılmam yoktu :) su gelmesi, kanama veya sancıların artması durumunda gel dedi. Dün çok iyiydim hatta baby shower partimi de yaptım :) ama bugün sabah yine başladı sancılarım hafiften. Takipteyim , her an gidebilirim :) Ben de bebiş içeride ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorum ama Allahtan hayırlısı... Allah kolaylık versin. Tehlikeli haftaları atlattık Allah'ın izniyle artık. İçini ferah tut...Allah'ıma emanetler cnm...Kolay gelsin...

canim allah bagislasin. 8. maddeni okurken aglayasim geldi nasil gizel bir duygudur nasil bir kudrettir o nasil bir mucize annesini bilip susmasi kiyamam ben ya. kendine cokcokkk iyi bak bol sutun olsun insallah. bisi daha sorcam carsaf olarak ek almaya gerek varmidir

Canım inşallah bu günlerde geçecek... çok güzel anılar biriktireceksiniz.. çok haklısın senin bebeğin iyi olsada ordaki bebekleri görüp için parçalanıyordur Allah bütün bebeklere sağlık sıhhat versin mutlu günler göstersin anne ve babalarına da sabır versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…