- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #33.681
İnş bekler kuzucuk sen dinlen stres yapma gelse de Kocaman oldu artık paşa sıkıntı olmazSelam kızlar cumartesi kontrolümüz vardı herşey normaldi. Dün akşamüstü 4 buçuk gibi avuç içi kadar ılık ılık bişeyler geldi. Hemen duş yaptım çabtayı kaptık yola çıktık. Doktorumu aradım ebe hanımlar muayene etsin ona göre gelirim dedi. 80 leri gördüm sancılarda ancak açılma yok bir daha da su falan gelmedi. Akıntı olsao kadar olmazdı diye düşünüyorum. Doktorum akşam geldi bebeğin suyu iyi dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici bu haftalarda bir işe yAramaz artık ama yinede yapalım dedi. Dün gece sancım çıkmadı. Bu sabah 50-60 arası çıktı. Sabah doktorum tekrar suyumun gelip gelmediğini sordu bende gelmedi dedim. Tamam bekleyelim dedi. Bu gecede hastanedeyiz sanırım. 36. Haftamın geçmesini istiyor doktorum o yüzden ertelemeye çLışıyor bakalım nolcak. 36. Haftamda çarşamba bitiyor 1 hafta daha beklese oğluşum süper olcak dua edin kızlar
ha ben. bende ntsye ilk girdim erkenden bebek mi doğacak diye tansiyonum fırladı idrar verdik protein falan çıkmadı. doktor tansiyon takibi verdi hemen alet aldık malum. aynı genelde 11/7 çıkıyor az oynamalar oluyor.sonraki kontrolümde idrar verdim protein 15 çıktı sınırda dedi.ama idrarımda bakteri var diye tek dozluk antibiyotik verdi o gece içtim sabah yine idrar verdim protein falan yok.bebğin hareketleri takipe devam tansiyon ölçümüde devam.kilon belki ödemde arttığı içindir bilemem ama en ufak şüphen varsa bir idrar tahlili talep et bu ciddi bir konuymuş ben tetikteyim.Rabbim korusun tüm melekleri.kızlar daha önce bişeyler yazdım am anedense buradan kimse cevap vermedi bir ümit tekrar yazıyorum. benm normalde tansiyonum 10/6 , 11/7 bu civardadır. 3 hafta önceki kontrolümde 12/8 çıktı 2 gün önceki kontrolümde 144/67 çıktı. doktor takip verdi. bu ay birden kilo aldım (4 kilo) idrarıma gecen kontrolümde bakılmıştı protein kaçağı falan yoktu. acaba birden kilo almam tansiyon yüzünden olabilirmi? (dikkat etmiştim halbuki az alayım diye) şimdi 1 hafta boyunca ölçüp yazıcam sonra doktora götürücem. bebeğin hareketlerinde sıkıntı yok takip ediyorum. ama böyle tansiyon problemi yaşayan var mı aranızda?
benim Ablam yaşamıştı Can'ım ve ödem olmuştu çok fazla yanı kilo olmayabilir idrarında kaçakta çıkmamış doktor takibindeysen sıkıntı yapma çünkü stres bir numaralı tansiyon nedeni ama tansiyon takibini bırakma arkadaşın da dediği gibi ciddi Bi konukızlar daha önce bişeyler yazdım am anedense buradan kimse cevap vermedi bir ümit tekrar yazıyorum. benm normalde tansiyonum 10/6 , 11/7 bu civardadır. 3 hafta önceki kontrolümde 12/8 çıktı 2 gün önceki kontrolümde 144/67 çıktı. doktor takip verdi. bu ay birden kilo aldım (4 kilo) idrarıma gecen kontrolümde bakılmıştı protein kaçağı falan yoktu. acaba birden kilo almam tansiyon yüzünden olabilirmi? (dikkat etmiştim halbuki az alayım diye) şimdi 1 hafta boyunca ölçüp yazıcam sonra doktora götürücem. bebeğin hareketlerinde sıkıntı yok takip ediyorum. ama böyle tansiyon problemi yaşayan var mı aranızda?
Doğru diyorsun ama işte heves ediyor insan hazır olsun odası en azından diye bugünden sonra bende daha işe gelmeyeceğim artık kasılmalarım çok fazla bacaklarım belim çok köyükızlar son aylarda kendinizi yormaya başladınız az uslu olun yormayın :) tabi iş yapın ama bedeninizi bu kadar da hırpalamayın:) iki kişi birlikte iş yapmak kolay mı :)
Canım sen stres yapma bekler paşa birkaç gün inşallah üzmeyecek annesini kendini mi yordun birden öyle bir akıntın oldu.Selam kızlar cumartesi kontrolümüz vardı herşey normaldi. Dün akşamüstü 4 buçuk gibi avuç içi kadar ılık ılık bişeyler geldi. Hemen duş yaptım çabtayı kaptık yola çıktık. Doktorumu aradım ebe hanımlar muayene etsin ona göre gelirim dedi. 80 leri gördüm sancılarda ancak açılma yok bir daha da su falan gelmedi. Akıntı olsao kadar olmazdı diye düşünüyorum. Doktorum akşam geldi bebeğin suyu iyi dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici bu haftalarda bir işe yAramaz artık ama yinede yapalım dedi. Dün gece sancım çıkmadı. Bu sabah 50-60 arası çıktı. Sabah doktorum tekrar suyumun gelip gelmediğini sordu bende gelmedi dedim. Tamam bekleyelim dedi. Bu gecede hastanedeyiz sanırım. 36. Haftamın geçmesini istiyor doktorum o yüzden ertelemeye çLışıyor bakalım nolcak. 36. Haftamda çarşamba bitiyor 1 hafta daha beklese oğluşum süper olcak dua edin kızlar
Insallah beklersiniz canim.allah kolaylik versin.cok aceleci cikti bu nisan bebekleri çokSelam kızlar cumartesi kontrolümüz vardı herşey normaldi. Dün akşamüstü 4 buçuk gibi avuç içi kadar ılık ılık bişeyler geldi. Hemen duş yaptım çabtayı kaptık yola çıktık. Doktorumu aradım ebe hanımlar muayene etsin ona göre gelirim dedi. 80 leri gördüm sancılarda ancak açılma yok bir daha da su falan gelmedi. Akıntı olsao kadar olmazdı diye düşünüyorum. Doktorum akşam geldi bebeğin suyu iyi dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici bu haftalarda bir işe yAramaz artık ama yinede yapalım dedi. Dün gece sancım çıkmadı. Bu sabah 50-60 arası çıktı. Sabah doktorum tekrar suyumun gelip gelmediğini sordu bende gelmedi dedim. Tamam bekleyelim dedi. Bu gecede hastanedeyiz sanırım. 36. Haftamın geçmesini istiyor doktorum o yüzden ertelemeye çLışıyor bakalım nolcak. 36. Haftamda çarşamba bitiyor 1 hafta daha beklese oğluşum süper olcak dua edin kızlar
Cumartesi avm gezdikondan olmuş olabilir başka da bişey yapmadım çünkü. Ay hastane de çok sıkıcı ya akşam çıkarsa keşke doktor :)Doğru diyorsun ama işte heves ediyor insan hazır olsun odası en azından diye bugünden sonra bende daha işe gelmeyeceğim artık kasılmalarım çok fazla bacaklarım belim çok köyüenvironmentaleng
Canım sen stres yapma bekler paşa birkaç gün inşallah üzmeyecek annesini kendini mi yordun birden öyle bir akıntın oldu.
çok teşekkür edeirm canım bugün tansiyon aletim gelicek ona göre olmazsa gider bi idrar veririm hemen. çok teşekkürlerha ben. bende ntsye ilk girdim erkenden bebek mi doğacak diye tansiyonum fırladı idrar verdik protein falan çıkmadı. doktor tansiyon takibi verdi hemen alet aldık malum. aynı genelde 11/7 çıkıyor az oynamalar oluyor.sonraki kontrolümde idrar verdim protein 15 çıktı sınırda dedi.ama idrarımda bakteri var diye tek dozluk antibiyotik verdi o gece içtim sabah yine idrar verdim protein falan yok.bebğin hareketleri takipe devam tansiyon ölçümüde devam.kilon belki ödemde arttığı içindir bilemem ama en ufak şüphen varsa bir idrar tahlili talep et bu ciddi bir konuymuş ben tetikteyim.Rabbim korusun tüm melekleri.
kızlar daha önce bişeyler yazdım am anedense buradan kimse cevap vermedi bir ümit tekrar yazıyorum. benm normalde tansiyonum 10/6 , 11/7 bu civardadır. 3 hafta önceki kontrolümde 12/8 çıktı 2 gün önceki kontrolümde 144/67 çıktı. doktor takip verdi. bu ay birden kilo aldım (4 kilo) idrarıma gecen kontrolümde bakılmıştı protein kaçağı falan yoktu. acaba birden kilo almam tansiyon yüzünden olabilirmi? (dikkat etmiştim halbuki az alayım diye) şimdi 1 hafta boyunca ölçüp yazıcam sonra doktora götürücem. bebeğin hareketlerinde sıkıntı yok takip ediyorum. ama böyle tansiyon problemi yaşayan var mı aranızda?
o zaman baya b, takipe alayım ben çok sağol canımBani
benim Ablam yaşamıştı Can'ım ve ödem olmuştu çok fazla yanı kilo olmayabilir idrarında kaçakta çıkmamış doktor takibindeysen sıkıntı yapma çünkü stres bir numaralı tansiyon nedeni ama tansiyon takibini bırakma arkadaşın da dediği gibi ciddi Bi konu
tamam o zaman çok da takmamaya çalışayım ilk gebelik olunca böle oluyo insan :) teşekkürlerBenimde bi kez sağlık ocağında 12 8 çıkmıştı ölçen ebe 8 hamilelerde küçük tansiyon için sınırdır dikkat et yediklerine tuzlu yeme son aylar birden kilo alırsın çok yemesen bile demişti.9da normal kabul ediliyo sanırım ama 9un üstü tehlikeli diye biliyorum.yemekten önce 10 5 yemekten sonra 13 9 çıkmıştı hastanede de.hemşire normal dedi.endişe edilcek bişey yok sadece tuzlu yeme ve takip et :)
:) :) bizim tosun kafalara bak sen erkn sanşlarinı zorluyorlar:) dinlen bakalim dayanir muhtemelen insallah.Dayanmasa da sıkıntı olmaz insallah.bende kalktim artik geziniyorum bebek asgiya gidiyo diyordum simdi akcigerlerime cikti nerdeyse:) :) son zamanlar gercekten yürüyüs vb etkiliyor bebekleri.Az daha dursun diyenler dinlensinler cok is yapmayin bebekler gaza geliyo sanirım:)Cumartesi avm gezdikondan olmuş olabilir başka da bişey yapmadım çünkü. Ay hastane de çok sıkıcı ya akşam çıkarsa keşke doktor :)
gormedim postunuzu kusura bakmayin.ilk ebeligimde yasadim.kilo alimim fazla oldu.diz altimdaki taraf sisti.dr a gosterdim.idrar tahlili protein 3 pozitif.tansiyon yoktu.siki takiple sifira dusmustu ama dogumda cikti tansiyon da cikti.zor dogum oldu.kızlar daha önce bişeyler yazdım am anedense buradan kimse cevap vermedi bir ümit tekrar yazıyorum. benm normalde tansiyonum 10/6 , 11/7 bu civardadır. 3 hafta önceki kontrolümde 12/8 çıktı 2 gün önceki kontrolümde 144/67 çıktı. doktor takip verdi. bu ay birden kilo aldım (4 kilo) idrarıma gecen kontrolümde bakılmıştı protein kaçağı falan yoktu. acaba birden kilo almam tansiyon yüzünden olabilirmi? (dikkat etmiştim halbuki az alayım diye) şimdi 1 hafta boyunca ölçüp yazıcam sonra doktora götürücem. bebeğin hareketlerinde sıkıntı yok takip ediyorum. ama böyle tansiyon problemi yaşayan var mı aranızda?
bebeğin hareketleri azalırsa hiç bekleme :) dikkatli olalım tetikte olalım bende aynı durumdayım :) doktorlarda tedbir almak zorunda o nedenle bişi olmasada şüphe kalmasın diye tansiyon takibi veriyor :)çok teşekkür edeirm canım bugün tansiyon aletim gelicek ona göre olmazsa gider bi idrar veririm hemen. çok teşekkürler
Ani bir hareket felan mı etkiledi sen dinlen uzan bolbol ki beklesin paşamızCumartesi avm gezdikondan olmuş olabilir başka da bişey yapmadım çünkü. Ay hastane de çok sıkıcı ya akşam çıkarsa keşke doktor :)
Oh hemen hemen bütün işler bitmiş. Hayırlı olsun sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah. Biz de daha yeni oda aldık 1 hafta 10 güne gelecek. Bavulum da hazır değil. Sanki hazırlanınca hemen gelcek isticekmiş gibi kaçıyorum bavul hazırlamaktan:)Günaydın anneler ve tatlı bebişler
Allah şükür sağlıkla bir haftaya daha başladık hafta sonu kızımın odasını temizleyip düzenledik çantamızda bitti gibi artık her an Süpriz olabilirbaksanıza yaramazlara üçüncü bebişimiz geldi maşallah
Hafta sonu yordum galiba kendimi akşam yatakta dönemedim ağrılardan hala bacaklarımın etleri ağrıyo
Can'ım Allah kolaylık versin. Ben de dün değil evelsi gün sancılarımdan dolayı gittim hastaneye. Benim de o civarlarda çıktı sancım :) benim de açılmam yoktu :) su gelmesi, kanama veya sancıların artması durumunda gel dedi. Dün çok iyiydim hatta baby shower partimi de yaptım :) ama bugün sabah yine başladı sancılarım hafiften. Takipteyim , her an gidebilirim :) Ben de bebiş içeride ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorum ama Allahtan hayırlısı... Allah kolaylık versin. Tehlikeli haftaları atlattık Allah'ın izniyle artık. İçini ferah tut...Allah'ıma emanetler cnm...Kolay gelsin...Selam kızlar cumartesi kontrolümüz vardı herşey normaldi. Dün akşamüstü 4 buçuk gibi avuç içi kadar ılık ılık bişeyler geldi. Hemen duş yaptım çabtayı kaptık yola çıktık. Doktorumu aradım ebe hanımlar muayene etsin ona göre gelirim dedi. 80 leri gördüm sancılarda ancak açılma yok bir daha da su falan gelmedi. Akıntı olsao kadar olmazdı diye düşünüyorum. Doktorum akşam geldi bebeğin suyu iyi dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici bu haftalarda bir işe yAramaz artık ama yinede yapalım dedi. Dün gece sancım çıkmadı. Bu sabah 50-60 arası çıktı. Sabah doktorum tekrar suyumun gelip gelmediğini sordu bende gelmedi dedim. Tamam bekleyelim dedi. Bu gecede hastanedeyiz sanırım. 36. Haftamın geçmesini istiyor doktorum o yüzden ertelemeye çLışıyor bakalım nolcak. 36. Haftamda çarşamba bitiyor 1 hafta daha beklese oğluşum süper olcak dua edin kızlar
Kizlar nacizane tavsiylerimi paylasmak istiyorum sizinle
1. Kesinlikle hastanede gecelik giyin ozellikle ilk gun. Ben yarin dagecelik.giymeyi dusunuyorum pijamami evde giycem
2.depend kesinlikle alin cok pratik
Hasta pedleri kayiyo ve cok rahatsiz.bu kulot gibi yanlari esnek. Cok kullanisli
3. Doguma girerken ya fotografci tutun benim ona vaktim olmadi ya da telefo u ebelerw verip rica edin. Hatira resminiz olsun
4.hastane cantaniza varsa tasinabilir sarj, yoksa normal telefon sarji koyun
5. Bizim hastane cok sicak kisa kollu giyiyorum
Uzun kollu almadigima cok sevindim
Hastane odalarini gezin sicakliga bakip ona gore pijama koyun
6.bezi bol tutun nolur nolmaz
7.kendinizi dogum sonrasi garip hissetmeue hazir olun. Bu benden mi cikti nasil ua dedim resmen:) tabii sonrasinda bi bosluk oldu karnimda tekme yok hickirik yok hareket yok
8. Mucizenizi dolu dolu yasayin. Benim oglum cok agliyordu aldiklarinda. Sonra yanima getirdiler hemen optum kokladim tenimi hissetmesiyle susmasi bir oldu :) cok duygulandim
Canım inşallah bu günlerde geçecek... çok güzel anılar biriktireceksiniz.. çok haklısın senin bebeğin iyi olsada ordaki bebekleri görüp için parçalanıyordur Allah bütün bebeklere sağlık sıhhat versin mutlu günler göstersin anne ve babalarına da sabır versin inşallahKizlarrr ilk bn dogurdum nasil dogurdm bilmiorum hala elimi karnima koyamiorum,aksam o bi iki dmla kani gorunce basimdan asagi su dokuldu..hala toparlanamadim.hatta brz uzn oluck ama sunu anlatm.internettn lohusa takimi istetmistm esimi oan travmayla aradim iptal et yetismick demism esimde sagolsn ark.i aramis eminonunde lohusa sepetinin yeri varmis gdip elden teslim almis,odayi susletmis yaaa tac bile almis,bn genelanestezi ameliyata girdim.ama bn cok kotuym hic toparlanamiorm bebism hala kuvozde cok sukur cok sukur ii ama hasta bebekleri gorunce dayanamiorm o kucucuk bebeklerigorunce dayanamiorm.ordaki dr.kizdi artk senin haftan ii sukur et die ama hep bi korkulardaim artk gderkn degil hastane cikisi agliorm26haftalik dogum yapanmi dersinjz,gununde dogurup 9ay kuvozde kalan mi Allahim hepsine saglik versin.bebisim masallah cok tatli kucagima veriolar bu hafta verickler insallah ama bgn sutum gazli geldiindn kusmus insallah anlik bi sorundr..Allahim herkesin bebisine saglik sihat versin.bu saatten snr korkmain bundan snr cddi bise olmadkca kuvoze girmez ama bi gun bi gundur 37den once hic depresmein
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?