2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sancım falan yok kızlar.ilkini 40 haftada sezeryanla anca doğurdum.bunuda beklesek bekleriz herhalde 41-42 ye kadar falan:)neyse beklesin beklesin.bir ümit kardeşim 15-20 güne toparlar birazda en azından bir iki günlüğüne gelir annem babam.yoksa içim çok buruk olacakneyse şimdilik bir aksilik çıkmazsa 29 marta doğum tarihini verdi doktorum.kızım 3017 gr 50 cm çıktı.doktor şimdi doğsa kuveze falan girmez başka bir sorun çıkmadığı sürece dedi.o vajinaya giren anlık kramplar falan çok normalmiş bu haftalarda.2. Gebeliklerin daha ağrılı olmasıda normal dedi.yani herşey normal çok şükür.geriye sayım başladı artık.kızıma kavuşmama son 23 gün:)

Sağlıkla gelmiş bebeğin şükürler olsun ki, kilosu boyu yerinde maşallah. Cektiğin acılar bitti artık.
Amin canım inşallah.

oyle canim cok sukur . Oglumu gordukre sonra ne acilar geldi aklima ne acillerde aabahladigim. Rabbim herkese nasip etsin insallah.

Hayırlı uğurlu olsun cnm. Ne Mutlu sana. Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin...
amin canim insallah darisi basiniza :)
az önceki msjı yanlış okumuşum pardon.olsun canım tedbir amaçlı almışlar küveze.kilosu boyu çok iyi kısa sürede çıkarırlar inşallah.
aynn canim tedbir amacli. Eger bugun emmesi iyi olursa cikcaz. Memeyi kavrayamiyo daha tam biberonla deniyorlar insallah kuvozde kalmaz hayirlisiyla gideriz evimize
Hayırlı olsun canım geçmiş olsun sağlıkla huzurla büyüsün insallah
amin canim cok tesekkurler darisi basiniza :)

Canım hayırlı uğurlu olsun . Allah sağlıklı mutlukla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Söylediklerini dikkate alacağım. Darısı hayırlısıyla bizim başımıza.

amin canim tesekkur ederim. Umarim siz de saglikla alirsiniz yavrularinizi kucaviniza. Cok guzel bit duygu :)

Çok duygulandım teninde susmasına. Allah ayırmasın tüm bebekleri ve annelerini.. misler gibi kokla... tavsiyelerine uyacağım canım teşekkürler
rica ederim canim benim ne demek. Ayy o tenimde sustugu an asla gitmiyor gozumun oninden. Mucize resmen :)
Hayırlı olsun yavrunun ömrü bereketli sağlıklı olsun inşallah :)
amin canim tesekkur wderim. Darisi basiniza :)

amin canim tesekkurler. Bakalim emmesi iyiyse oglusumla evimize gidecegİz bugun. Umarim bi aksilik cikmaz.

Maaşallah canım inşallah sağlıkla çıkın hastaneden Allah analı babalı büyütsün 3. bebişimizi de

amin canim benim tesekkurler. Darisi sizlwrin basiniza saglikla insallah
ayyy ağladım son maddede offf buarada gözün aydın canım allah analı babalı büytsün hayırlı uzun ömür versin size

amin canim tesekkur ederim. Ayy o ani hoc unutamiyorum harikaydi. Cok guzel bir bulusma anisi oldu bize.

Canım gözün aydın maşallah kilosu ve boyu çok iyi sağlıkla kucağına almışsın darısı bizlerin başına :) yazını okurken çok heyecanlandım, tavsiyelerin için teşekkürler...
rica ederim canim ne demek. İnsallah sizlwr de saglikla alirsiniz bebislerinizi kucaginiza :)

canim hayirlisi olsun insallah. Bu nisan bebislwri baya aceleci cikti yahu. Benim oglan dahil :) haftan iyi cok sukur kuvozse kalmasina gerek bile kalmAz. Hayirlisi olur insallah

Allahım saglıkla buyutmeyi nasip etsin, cok sevindim vallahi, masallah iyi dogmus kilosu filan,
hayırlı ugurlu olsun :)

sagol canim Allah razi olsun. Cok sukur boyu kilosu iyi sagligi yerinde tek tesellim o :) darisi basiniza

Amin teşekkür ederim :)
N Nasip_kismet canım gözünaydın bebeğinin gelişimi çok güzel maşallah inşallah kısa sürede çıkar küvezden :)

bugin emmesi iyi olursa evimize gidecegoz yoksa oglus burda kalcak. Hayirlisiyla gideriz insallah canim1

ayy sorma cok buyulu bir andi canim
Harika bi duygu kesinlikle :) carsaf konusunu soyle soyleyim canim. Bizim hastanede her katta gorevli temizlik personeli var. Gece terlemistim carsafi degistirdiler mesela. Istersen hastanen3 sor bir eger istediiginde degistirme imkablari varsa yaninda hic tasima. Zaten ameliyat sonrasi atilabilir bez de seriyoelar carsafa rahat oliyor kan gecti mi derdi yok

amin canim insallah. Darisi sizlere saglikla alirsiniz insallah kucaginiza :)

Canım nasıl oldun varmı bir gelişme simarik83 bu bebeler çok aceleci benim herşey hazır çantaya koymadım daha akşam eşim eşim gelsin çantayı hazırlicam korkmaya başladım ne olur ne olmaz hazır olim ben

Doktorum geldi bir sıkıntı yok dedi yarın sabah bir serum daha yiyip çıkıyorum çok k şükür. Nst ye girdim biraz önce sancı falan yok :)) inşallah bekler sonuna kadar. Sancıları durduramasalardı açılmam başlardı doğuma giderdim valla ama çok şükür sancılar tekrar 20-40 arasına düştü :))
Valla mutlaka hazırla eşyaları. Ben hazır olmama rağmen elim ayağım dolaştı eşim sakinleştirdi, sürekli odaları gezdim bişey unuttummu diye ki bebeğin benim herşeyim tamamdı. O an kafan yerinde olmuyo :))

Ha
Hadi gözün aydın inşAllah bekler sonuna kadar paşa bende biran kendimi düşündüm dediğin gibi elim ayağıma dolanır gibi geliyor ayyyy panik ve heyecan başladı herkes yavaş yavaş doğuma girince

Sizin

Hamile dış çekim yaptırdık pazar günü başıma geleni anlatmak istedim ben karnımı tutuyorum foto çekilirken amaç o zaten hamile olduğumu belli etmek kadının biri demezmi ne karnını tutup duruyorsun düşcek gibi dedi bizim zamanımızda biz karnımızı saklardik belli olmasın diye dedi ben cvp vermedim eşim sinirlendi boşver bu güzel günümüzde morelımızı bozmayalim dedim kadında yaşlı başlı selfie yapıyor müstakbel eltimde kadına asıl sen kendine bak babaannem senin yaşında evde teşbih çekiyor sen parklarda selfie çekiyorsun demiş bizim yerimize cevabını vermiş ne insanlar var ben 4 sene bunların hayalini kurdum bu hayallerle yaşadım çok ilginç insanlar var böyle oldu işte anlatmak istedim

Cnm sen adanayi gör bir de resmen yaz günü gibiydi yandım piştim tam zamanında gelecek bebislerimiz inşallah

Cevap harikaymış ama

Hamilelik için en güzel zamanlar galiba canım evde tişörtle geziyorum

Sanırım benimde fotografçı bulmam lazım.istanbuldaki arkadaşlar var mı aranızda fotoğrafçı ayarlayan?bana isim verebilecek misiniz?fiyatlar nasıl bir fikir verin.

iyi akşamlar kızlar.
bugün dr kontrölüm vardı zaten bi haftadır falan kasılmalarım oluyodu bugün nst de 100 e vuran sancım cıktı bi kere dra sonucu gösterdigimde bi kere sancın cıkmış dedi bende bu hafta sürekli kasılmalarım oluyo deyince cumaya aldı bidahaki randevuyu ama hep aşşagıda olan bebegim bu kez kafasını yukarı cıkartmış. inşşalah zamanında ve gününde normal olarak dogar. şükür kilosu falanda bir hafta önden gidiyo

eltin yapistirmis cevabı.başkasına laf yaparken kendine bakmiyo insanlar

Sanırım benimde fotografçı bulmam lazım.istanbuldaki arkadaşlar var mı aranızda fotoğrafçı ayarlayan?bana isim verebilecek misiniz?fiyatlar nasıl bir fikir verin.

Ben gittiğim hastanede genelde olan bir fotoğrafçı vardı onunla anlaştım fiyatlar biraz yüksek 600 dem başlıyor en ucuzu ama kızımın o anlarının fotosu olsun çok istiyorum

Stres yapma sen ki dönsün bebiş inşallah istediğin olur

Kizlar tuvalete gittim az önce peceteye 1 -2 damla kan geldi simdi takip ediyorum bi daha gelcek mi diye.doktora gitsem mi ki?sabahi mi beklesem :/

iyi demis mustakbel eltin . millete ne oluyorsa annlamiyorum ki herkes bi karisma derdinde. bende halen calisiyorum cafede ve karilar gobegimin buyukligunden bebegin kilosuna takmis durumdalar yok bu gobek bebegin 3 kg olmustur yok haftasoyla uyumlu diyorum yok kizim ben kac tane dogurdum gobeginden belli salak ya. biride torunuyla kiyaslar aaaa halennn calisabiliyorsun deyip bir kosu torununu alip geldi bak bole hamilelerde var deyip torunuda 2 aylik hamile kusuyormus yatiyormus banane herkesin bunyesi farkli. ay varya icim nasil doluuuu birde bu yaziyi okudum ya hepten dellendim millete neyse

ahh canım bu aralar stresle arkadaş oldum resmen. ama takmamaya calışacam artık nasıl olacaksa.

Kizlar tuvalete gittim az önce peceteye 1 -2 damla kan geldi simdi takip ediyorum bi daha gelcek mi diye.doktora gitsem mi ki?sabahi mi beklesem :/

canım acile git istersen eger pembe degil de koyu kansa hemen git durma allah korusun plasentaya falan bişey olmasın hiç degilse müdahale ederler

Doktoru arayabiliyorsan ara için rahat etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…