- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #33.721
Sağlıkla gelmiş bebeğin şükürler olsun ki, kilosu boyu yerinde maşallah. Cektiğin acılar bitti artık.
Amin canım inşallah.
amin canim insallah darisi basiniza :)Hayırlı uğurlu olsun cnm. Ne Mutlu sana. Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin...
aynn canim tedbir amacli. Eger bugun emmesi iyi olursa cikcaz. Memeyi kavrayamiyo daha tam biberonla deniyorlar insallah kuvozde kalmaz hayirlisiyla gideriz evimizeaz önceki msjı yanlış okumuşum pardon.olsun canım tedbir amaçlı almışlar küveze.kilosu boyu çok iyi kısa sürede çıkarırlar inşallah.
amin canim cok tesekkurler darisi basiniza :)Hayırlı olsun canım geçmiş olsun sağlıkla huzurla büyüsün insallah
Canım hayırlı uğurlu olsun . Allah sağlıklı mutlukla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Söylediklerini dikkate alacağım. Darısı hayırlısıyla bizim başımıza.
rica ederim canim benim ne demek. Ayy o tenimde sustugu an asla gitmiyor gozumun oninden. Mucize resmen :)Çok duygulandım teninde susmasına. Allah ayırmasın tüm bebekleri ve annelerini.. misler gibi kokla... tavsiyelerine uyacağım canım teşekkürler
amin canim tesekkur wderim. Darisi basiniza :)Hayırlı olsun yavrunun ömrü bereketli sağlıklı olsun inşallah :)
Gunaydinlar.3. Bebisimizde gelmiş ne guzel hayirli olsun N Nasip_kismet .iyi olmaniza sevindim.insallah hayirlisiyla kucagina da alirsin.haftasina gore kilo ve boyu cok iyiymiş masallah.tavsiyelerin icinde tesekkurler ayrica isimize yarayacak.
Maaşallah canım inşallah sağlıkla çıkın hastaneden Allah analı babalı büyütsün 3. bebişimizi de
ayyy ağladım son maddede offf buarada gözün aydın canım allah analı babalı büytsün hayırlı uzun ömür versin size
rica ederim canim ne demek. İnsallah sizlwr de saglikla alirsiniz bebislerinizi kucaginiza :)Canım gözün aydın maşallah kilosu ve boyu çok iyi sağlıkla kucağına almışsın darısı bizlerin başına :) yazını okurken çok heyecanlandım, tavsiyelerin için teşekkürler...
Selam kızlar cumartesi kontrolümüz vardı herşey normaldi. Dün akşamüstü 4 buçuk gibi avuç içi kadar ılık ılık bişeyler geldi. Hemen duş yaptım çabtayı kaptık yola çıktık. Doktorumu aradım ebe hanımlar muayene etsin ona göre gelirim dedi. 80 leri gördüm sancılarda ancak açılma yok bir daha da su falan gelmedi. Akıntı olsao kadar olmazdı diye düşünüyorum. Doktorum akşam geldi bebeğin suyu iyi dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici bu haftalarda bir işe yAramaz artık ama yinede yapalım dedi. Dün gece sancım çıkmadı. Bu sabah 50-60 arası çıktı. Sabah doktorum tekrar suyumun gelip gelmediğini sordu bende gelmedi dedim. Tamam bekleyelim dedi. Bu gecede hastanedeyiz sanırım. 36. Haftamın geçmesini istiyor doktorum o yüzden ertelemeye çLışıyor bakalım nolcak. 36. Haftamda çarşamba bitiyor 1 hafta daha beklese oğluşum süper olcak dua edin kızlar
Allahım saglıkla buyutmeyi nasip etsin, cok sevindim vallahi, masallah iyi dogmus kilosu filan,
hayırlı ugurlu olsun :)
Amin teşekkür ederim :)
N Nasip_kismet canım gözünaydın bebeğinin gelişimi çok güzel maşallah inşallah kısa sürede çıkar küvezden :)
canim allah bagislasin. 8. maddeni okurken aglayasim geldi nasil gizel bir duygudur nasil bir kudrettir o nasil bir mucize annesini bilip susmasi kiyamam ben ya. kendine cokcokkk iyi bak bol sutun olsun insallah. bisi daha sorcam carsaf olarak ek almaya gerek varmidir
amin canim insallah. Darisi sizlere saglikla alirsiniz insallah kucaginiza :)günaydın kızlar :) artık bebiş haberleri sürekli geliyor herhalde çok etkilendim dün gece rüyamda doğurmuştum eşimden telefonumu istiyorum kızlara haber vermem lazım diye buraya girip size yazıyordum :)
N Nasip_kismet Allah analı babalı büyütsün canım maşallah bebişine .... Allah sağlık sihat versinnn darısı başımıza :)
Doktorum geldi bir sıkıntı yok dedi yarın sabah bir serum daha yiyip çıkıyorum çok k şükür. Nst ye girdim biraz önce sancı falan yok :)) inşallah bekler sonuna kadar. Sancıları durduramasalardı açılmam başlardı doğuma giderdim valla ama çok şükür sancılar tekrar 20-40 arasına düştü :))Canım nasıl oldun varmı bir gelişmesimarik83 bu bebeler çok aceleci benim herşey hazır çantaya koymadım daha akşam eşim eşim gelsin çantayı hazırlicam korkmaya başladım ne olur ne olmaz hazır olim ben
Hadi gözün aydın inşAllah bekler sonuna kadar paşa bende biran kendimi düşündüm dediğin gibi elim ayağıma dolanır gibi geliyor ayyyy panik ve heyecan başladı herkes yavaş yavaş doğuma girinceDoktorum geldi bir sıkıntı yok dedi yarın sabah bir serum daha yiyip çıkıyorum çok k şükür. Nst ye girdim biraz önce sancı falan yok :)) inşallah bekler sonuna kadar. Sancıları durduramasalardı açılmam başlardı doğuma giderdim valla ama çok şükür sancılar tekrar 20-40 arasına düştü :))
Valla mutlaka hazırla eşyaları. Ben hazır olmama rağmen elim ayağım dolaştı eşim sakinleştirdi, sürekli odaları gezdim bişey unuttummu diye ki bebeğin benim herşeyim tamamdı. O an kafan yerinde olmuyo :))
Selam kızlar cumartesi kontrolümüz vardı herşey normaldi. Dün akşamüstü 4 buçuk gibi avuç içi kadar ılık ılık bişeyler geldi. Hemen duş yaptım çabtayı kaptık yola çıktık. Doktorumu aradım ebe hanımlar muayene etsin ona göre gelirim dedi. 80 leri gördüm sancılarda ancak açılma yok bir daha da su falan gelmedi. Akıntı olsao kadar olmazdı diye düşünüyorum. Doktorum akşam geldi bebeğin suyu iyi dedi yatış verdi. Ciğer geliştirici bu haftalarda bir işe yAramaz artık ama yinede yapalım dedi. Dün gece sancım çıkmadı. Bu sabah 50-60 arası çıktı. Sabah doktorum tekrar suyumun gelip gelmediğini sordu bende gelmedi dedim. Tamam bekleyelim dedi. Bu gecede hastanedeyiz sanırım. 36. Haftamın geçmesini istiyor doktorum o yüzden ertelemeye çLışıyor bakalım nolcak. 36. Haftamda çarşamba bitiyor 1 hafta daha beklese oğluşum süper olcak dua edin kızlarsizinle ayniyiz. Ve bizim bebekler cok acelwci. Ben 10 gun oluyo ciger gelistirici ignesini oldum. Sancilar felan. Ama sakinledi artik. Umarim.sizin de oyle olur da bekler biraz daha
Benim de cok düşük ama doktorum hamilelikte yuksek tansiyon tehlikeli düşük olabilir sorun olmaz dediya kimisinde yüksek tansiyon var benim tansiyonum da 8/5 çok düşük bunun da bir zararı var mı acep
Cnm sen adanayi gör bir de resmen yaz günü gibiydi yandım piştim tam zamanında gelecek bebislerimiz inşallahkızlar bana cok sıcak gelmeye basladı ya, millet hava iyi diyo ama bana terler basıyo, sırf dayanamadığım için öğle arası gidip tişört aldım lcwden de biraz rahatladım. kapı pencere hep açık zaten odamda, ayyy yangınlardayım
Hamile dış çekim yaptırdık pazar günü başıma geleni anlatmak istedim ben karnımı tutuyorum foto çekilirken amaç o zaten hamile olduğumu belli etmek kadının biri demezmi ne karnını tutup duruyorsun düşcek gibi dedi bizim zamanımızda biz karnımızı saklardik belli olmasın diye dedi ben cvp vermedim eşim sinirlendi boşver bu güzel günümüzde morelımızı bozmayalim dedim kadında yaşlı başlı selfie yapıyor müstakbel eltimde kadına asıl sen kendine bak babaannem senin yaşında evde teşbih çekiyor sen parklarda selfie çekiyorsun demiş bizim yerimize cevabını vermiş ne insanlar var ben 4 sene bunların hayalini kurdum bu hayallerle yaşadım çok ilginç insanlar var böyle oldu işte anlatmak istedim
canim adana nin neresindensin ben de adanadayimCnm sen adanayi gör bir de resmen yaz günü gibiydi yandım piştim tam zamanında gelecek bebislerimiz inşallah
Hamile dış çekim yaptırdık pazar günü başıma geleni anlatmak istedim ben karnımı tutuyorum foto çekilirken amaç o zaten hamile olduğumu belli etmek kadının biri demezmi ne karnını tutup duruyorsun düşcek gibi dedi bizim zamanımızda biz karnımızı saklardik belli olmasın diye dedi ben cvp vermedim eşim sinirlendi boşver bu güzel günümüzde morelımızı bozmayalim dedim kadında yaşlı başlı selfie yapıyor müstakbel eltimde kadına asıl sen kendine bak babaannem senin yaşında evde teşbih çekiyor sen parklarda selfie çekiyorsun demiş bizim yerimize cevabını vermiş ne insanlar var ben 4 sene bunların hayalini kurdum bu hayallerle yaşadım çok ilginç insanlar var böyle oldu işte anlatmak istedim
Sanırım benimde fotografçı bulmam lazım.istanbuldaki arkadaşlar var mı aranızda fotoğrafçı ayarlayan?bana isim verebilecek misiniz?fiyatlar nasıl bir fikir verin.
Stres yapma sen ki dönsün bebiş inşallah istediğin oluriyi akşamlar kızlar.
bugün dr kontrölüm vardı zaten bi haftadır falan kasılmalarım oluyodu bugün nst de 100 e vuran sancım cıktı bi kere dra sonucu gösterdigimde bi kere sancın cıkmış dedi bende bu hafta sürekli kasılmalarım oluyo deyince cumaya aldı bidahaki randevuyu ama hep aşşagıda olan bebegim bu kez kafasını yukarı cıkartmış. inşşalah zamanında ve gününde normal olarak dogar. şükür kilosu falanda bir hafta önden gidiyo
Ben gittiğim hastanede genelde olan bir fotoğrafçı vardı onunla anlaştım fiyatlar biraz yüksek 600 dem başlıyor en ucuzu ama kızımın o anlarının fotosu olsun çok istiyorum
Stres yapma sen ki dönsün bebiş inşallah istediğin olur
Kizlar tuvalete gittim az önce peceteye 1 -2 damla kan geldi simdi takip ediyorum bi daha gelcek mi diye.doktora gitsem mi ki?sabahi mi beklesem :/
Doktoru arayabiliyorsan ara için rahat etsin canımKizlar tuvalete gittim az önce peceteye 1 -2 damla kan geldi simdi takip ediyorum bi daha gelcek mi diye.doktora gitsem mi ki?sabahi mi beklesem :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?