2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar bizim insanlarimiza ne oldu boyle. Otobusde minibusde bana yer vermiyorlar.inanamiyorum. Karnim 8 aylik gorunmeyecek gibi degil. Nasil insanlar bunlar. Otobusde bile 4 koltuk hamileler yaslilar cocuklular icin. Kavga edip sinirlenmek de istemiyorum .

Mesaj attim doktora bebegi hareketlerine bakiyorum iyi gibi.bir daha da gelmedi 1 2 damla gelde sadece sancim yok.farklilik olursa gideyim bari:/ oy oyyy cagirdim mi ne bebisi

bazen öyle dengesizler var valla vicdan yoksunu insanlar. bende bugün bindim hemen bi tane beyfendi kalktı beni görür görmez işte bi hamileleden hayır dua aldı kaybettimi kazandımı

Oyy baya pahalıymış.adı ne canım?bizim ilk doğumda doğum paketinin içindeydi 5 fotoluk albüm.cüzi bir rakamada çektiği bütün resimlerin cd sini vermişti
Kizlar tuvalete gittim az önce peceteye 1 -2 damla kan geldi simdi takip ediyorum bi daha gelcek mi diye.doktora gitsem mi ki?sabahi mi beklesem :/
Nişanın gelmiş olabilir mi acaba?ilk doğumunda erken olmuş.

Ay bilmiyorum ki.37+6 da sancim gelmisti ilk.ne su ne nişan gelmedi hic.buna nişan mi denir bilmiyorum.nişan olsa pembemsi kanli yada kahverengi akinti diyorlar ama.benimki beyaz sumuksu bir akinti ardindan peceteyle silince el kesilirde kanar ya o renkte 1 2 damlacik.
Belki yasayan olmustur ilk hamileliklerdn diye yazayim dedim:/

Milletin isi gucu yok baskalarinin isineburunlarini sokuyirlR, ona ne ki ister saklarimisteracar dolasirim
Ayy gece gece sinirlendim valla

canım nişanın gelmiş. benimde ilk dogumumda akışkan akıntım geldi ama kan da akıntının içindeydi seninki akıntının arkasından gelmiş. dikkat et suyunu takip et

canım nişanın gelmiş. benimde ilk dogumumda akışkan akıntım geldi ama kan da akıntının içindeydi seninki akıntının arkasından gelmiş. dikkat et suyunu takip et
Olabilir mi gercekten:) tamam takip edeyim canim.kipirdaniyor cok şukur bakalim bu gece uyku girmez artik.persembe gitcektim doktora ama yarin gideyim bari bi kontrol etsin:/

Valla benim ilk doğumumda ne nişan ne başka bişey yaşamadım.40 haftayı doldurup sezeryan oldum.o yüzden bir yorum yapamayacağım.gözlemle bakalım yarın ne olacak.yalnız nişan bile olsa internette okudum hemen doğum olacak diye bişey yokmuş.10-15 gün sonra bile oluyormuş doğum.

Evet saatler icinde doguran da var haftalar sonra doguran da.Artik nasibimizde ne varsa o olucak.sagolun arkadaslr takip edeyim bakayim nolcak.

Günaydın kızlar bugün itibariyle işi bıraktım kontrolümüz var birde raporumu alacağım 3 haftadır kızımı görmemiştim
Olabilir mi gercekten:) tamam takip edeyim canim.kipirdaniyor cok şukur bakalim bu gece uyku girmez artik.persembe gitcektim doktora ama yarin gideyim bari bi kontrol etsin:/
durumun nasıl oldun

Günaydınlar Ya kızlar ben izne ayrılalı 3. Hafta 3. Kilomu aldım nerdeyse 11 kiloyu gördüm bugün napacam ben yaa

Günaydınlar Ya kızlar ben izne ayrılalı 3. Hafta 3. Kilomu aldım nerdeyse 11 kiloyu gördüm bugün napacam ben yaa
Evde abur cübur tüketimi artıyor. Onun yerine az meyve ve yürüyüş yaparak dengeleyebilirsiniz isterseniz.hurma tatlı ihtiyacını oldukça iyi karşılıyor mesela. Bir de bınun dışında hala buzdolabına gidiyorsanız su içip midede geçici bir doygunluk oluşturabilirsiniz tabi ana öğünler dışında:)aklıma bunlar geldi ilk etapta

bu hafta ben de anlamadım bir den kg aldım tuzluyu şu ana kadar kesmemistim azalticam mecbur hamurdan da uzak durucam başka çaresi yok dün biraz sistigimi farkettim ve korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…