- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #33.761
ben 3 aydır evdeyim rahatsızlıktan ötürü hareketsizlikden dolayı ben de kilo aldım baya ama nedense bebek zayıf o almamış ^_^GünaydınlarYa kızlar ben izne ayrılalı 3. Hafta 3. Kilomu aldım nerdeyse 11 kiloyu gördüm bugün napacam ben yaa
ay rabbim doğumun da hayırlı olanını nasip etsin herşey oluyor sezeryan ceza aldırıyor diye zorla normal doğurtmaya çalışıp bebekte sorun yaratan hastanelerde var normal doğacak bebeği sezeryenle alanda var. bakalım bizi ne bekliyor Allahtan hayırlısıgünaydın nisan anneleri uykusuzlukdan dolayı uyuyamıyoruz orası ayrı:)umarım herkes bebeğiyle iyidir haberleri izliorum Türkiye sezeryan doğumda dünyada ilk sıradaymış her iki bebekten biri bu şekilde dünyaya geliomş gereksiz sezeryan ameliyatı yapan hastanelere ceza geliomuş
son dönemlerde ödem artıyor sanki evet kiloda alıyoruz ama ben kolumu bacağımı sıkınca resmen hissim azalmış gibi şişkinlikten.ödemi versek en az 5 kilo gidecek sankiben 3 aydır evdeyim rahatsızlıktan ötürü hareketsizlikden dolayı ben de kilo aldım baya ama nedense bebek zayıf o almamış ^_^
maşallah annesi inşallah sağlıkla doğar kilosu çok iyi :) benim bebeninde burnu büyük çıkmıştı bende bu soruyu sordum kendimeGünaydın hanımlar ;
Dün dr kontrolüm vardı. 34+0 dık. Bebişim geçen 2 hafta zayıf diye üzülüyordum. O zaman kilosu 1670 di. Şuan 2360 kg çıktı çok şaşırdım bu kadar kg yu nasıl aldı diye 2 haftada . Tabi bende çok kg almışım Dr biraz kızdı. Şuan itibariyle tam 21 kg aldım. Boyu 45 cm olmuş. 6 Nisanda doğum dedi.. Çok heyecanlı ....... :) Minnoş kızımın burnu ultrasonda çok büyük çıkmış büyük burunlu mu olacak acaba....
37. haftayı doldurduğunda mecbur bırakman gerekir bir hafta daha işe gitsen boşa gitmiş olursun sana ek birşeyi olmaz ama çalışamaz raporunu zamanında alman gerekli sanırım :)Mrb.Günaydın arkadaşlar..sizlere bişey sormak istiyorum..ben calısıyorum .. calısamaz raporu alacagıma ama doktor 14 mart ta gel calısamaz raporu vereyım dedi..21 martta randevum var..ozaman calısamaz raporu alsam sorun olur mu..aradakı 1 haftayı bosa calısmıs mı olurum yoksa calısamaz raporu aldıgım gun mu başlar...kafam cok karıstı.. yardımcı olur musunuz bılenınız varsa..
Bildiğim kadarıyla 14 Mart 37.haftaya geliyorsa o tarihte almak zorundasın. Zaten şirkette seni çalıştıramaz .Mrb.Günaydın arkadaşlar..sizlere bişey sormak istiyorum..ben calısıyorum .. calısamaz raporu alacagıma ama doktor 14 mart ta gel calısamaz raporu vereyım dedi..21 martta randevum var..ozaman calısamaz raporu alsam sorun olur mu..aradakı 1 haftayı bosa calısmıs mı olurum yoksa calısamaz raporu aldıgım gun mu başlar...kafam cok karıstı.. yardımcı olur musunuz bılenınız varsa..
normalde benım 35 haftalık olmam lazım..ama bu hafta bebek 1 hafta onden gıdıyor..benım tup bebek oldugu ıcın...son adet tarıhıne gore hesaplayamıyorlar..anne karnındakı degerlere gore hesaplamaya yapılıyor... bır hafta onden gıtııgı ıcın kafam cok karıstı..Bildiğim kadarıyla 14 Mart 37.haftaya geliyorsa o tarihte almak zorundasın. Zaten şirkette seni çalıştıramaz .
canım çalışabilir raporu almadın mı 32. haftada onu aldığın gün önemli o günden itibaren 5 hafta çalışabilirsin kafanın karışacağı bişi yok ki :)normalde benım 35 haftalık olmam lazım..ama bu hafta bebek 1 hafta onden gıdıyor..benım tup bebek oldugu ıcın...son adet tarıhıne gore hesaplayamıyorlar..anne karnındakı degerlere gore hesaplamaya yapılıyor... bır hafta onden gıtııgı ıcın kafam cok karıstı..
bu pazar tam 36 haftalık olacaktık..ama onden gıttıgı ıcın 37 .haftalık oluyoruz..valla bılemedım kızlar ya..
Cnm bnm ilk kanamam ole olmustu hatta kan degil pembe renkteydi,bnce dr.a git hemn durdursnlar bn ondan snr 15gun faln bekledim ama gdince alttan muayne yapiolar.bazen diormki acaba gitmeseydmde alttan bakip dha mi cok tetiklediler.insallah brz dha sabrederAy bilmiyorum ki.37+6 da sancim gelmisti ilk.ne su ne nişan gelmedi hic.buna nişan mi denir bilmiyorum.nişan olsa pembemsi kanli yada kahverengi akinti diyorlar ama.benimki beyaz sumuksu bir akinti ardindan peceteyle silince el kesilirde kanar ya o renkte 1 2 damlacik.
Belki yasayan olmustur ilk hamileliklerdn diye yazayim dedim:/
Seyhandayim cnm ben mavi bulvarda sen neresindensin hangi hastaneye gidiyorsuncanim adana nin neresindensin ben de adanadayim
Nasil oldun canim insallah bekler bebisin biraz daha.Ay bilmiyorum ki.37+6 da sancim gelmisti ilk.ne su ne nişan gelmedi hic.buna nişan mi denir bilmiyorum.nişan olsa pembemsi kanli yada kahverengi akinti diyorlar ama.benimki beyaz sumuksu bir akinti ardindan peceteyle silince el kesilirde kanar ya o renkte 1 2 damlacik.
Belki yasayan olmustur ilk hamileliklerdn diye yazayim dedim:/
benim bebişte çok kilolu değil :) ama inşallah sağlıklılar :) kilo kucağımdaykende alır değil mi :) sütle beslenirken şişerler :)Gunaydin guzel anneler.bizimde dun kontrolumuz vardi doktor zayif dedi zaten gec dollenme var bende 1 hafta geriden geliyor 2.200 dedi 35. Hafta.balik yagi verdi.yememe biraz daha dikkat edeyim bakalim son 3 hafta ne kadar olacagiz.ilk oglumda 3 kilo dogmustu zaten
ya aslında abur cubur, çikolata vs. hamileliklerimde hiç Can'ım istemiyor hatta midem bulanıyor çoğunu gördüğümde. Sorun şu galiba salçalı yemekleri de çok yiyemiyorum midem bulanıyor bu ara ama ekmek hamur işi inanılmaz Can'ım istiyor sanki midemi onlar bastırıyor. Ondan oldu galibaEvde abur cübur tüketimi artıyor. Onun yerine az meyve ve yürüyüş yaparak dengeleyebilirsiniz isterseniz.hurma tatlı ihtiyacını oldukça iyi karşılıyor mesela. Bir de bınun dışında hala buzdolabına gidiyorsanız su içip midede geçici bir doygunluk oluşturabilirsiniz tabi ana öğünler dışında:)aklıma bunlar geldi ilk etapta
Ya bende tuza dikkat hiç etmedim ilk kızımdada hiç ödemim olmamıştı ama bu ara yemeklerim çok tuzlu oluyor istemsiz ama kesmem lazım sanırımbu hafta ben de anlamadım bir den kg aldım tuzluyu şu ana kadar kesmemistim azalticam mecbur hamurdan da uzak durucam başka çaresi yok dün biraz sistigimi farkettim ve korktum.
benim Bebek kilolu ama 3 ay evde Kalsam 25 kilo alırdım heraldeben 3 aydır evdeyim rahatsızlıktan ötürü hareketsizlikden dolayı ben de kilo aldım baya ama nedense bebek zayıf o almamış ^_^
Can'ım kilo söylemleri yanlış olabiliyor artık büyüdükleri içen o anki pozisyonuna göre tahmin ediyorlar bebişin çok iyi maşallahGünaydın hanımlar ;
Dün dr kontrolüm vardı. 34+0 dık. Bebişim geçen 2 hafta zayıf diye üzülüyordum. O zaman kilosu 1670 di. Şuan 2360 kg çıktı çok şaşırdım bu kadar kg yu nasıl aldı diye 2 haftada . Tabi bende çok kg almışım Dr biraz kızdı. Şuan itibariyle tam 21 kg aldım. Boyu 45 cm olmuş. 6 Nisanda doğum dedi.. Çok heyecanlı ....... :) Minnoş kızımın burnu ultrasonda çok büyük çıkmış büyük burunlu mu olacak acaba....
eğer 37. Haftandan sonra çalışırsan boşa gitmiş olursun çünkü iznin resmi olarak başlamış olurMrb.Günaydın arkadaşlar..sizlere bişey sormak istiyorum..ben calısıyorum .. calısamaz raporu alacagıma ama doktor 14 mart ta gel calısamaz raporu vereyım dedi..21 martta randevum var..ozaman calısamaz raporu alsam sorun olur mu..aradakı 1 haftayı bosa calısmıs mı olurum yoksa calısamaz raporu aldıgım gun mu başlar...kafam cok karıstı.. yardımcı olur musunuz bılenınız varsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?