2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hanımlar gece uyudum bisey yoktu sabah doktor gel bi bakalim dedi.suan hastanedyiz.duzenli sancim basladi.doktor yatis verdi bu gece durdurmaya calisilcak durmazsa da dogum:)
ay canım rabbim yardımcınız olsun hayırlısını nasip etsin :) nisan bebeleri duramıyorlar :)

Aklima sen geldin:) nst de duzenli cikti sancim 100 lerde.muayne etti yumusacik olmus ve 1 cm aciklik var.simdi yatiş olucak adalat falan.durursa durcak...

Seyhandayim cnm ben mavi bulvarda sen neresindensin hangi hastaneye gidiyorsun
ben de turgut ozalda canim bu zamana kadar niye hic haberlesmedim seninle anlamadım. marsa ya gitmeye başladım son zamanlarda normal doğum düşünüyorum canım daha öncesinde ortadoguya gidiyordum sen nereye gidiyorsun ?

Hanımlar gece uyudum bisey yoktu sabah doktor gel bi bakalim dedi.suan hastanedyiz.duzenli sancim basladi.doktor yatis verdi bu gece durdurmaya calisilcak durmazsa da dogum:)
Allah yardimcin olsun.nisanmis demek gelen.insallahh beklersiniz.cok aceleci cikti bu bebisler cokkk

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım... ayy valla nisan bebişleri çok aceleci çıktı :) sağlıkla sihatle gelsinler inşallahhh

Benim bebişte zayıf ne yapalım annesi gibi minyon olacak yapacak bişey yok sağlıklı olsunda gerisi boş
Canım benimkide zayıftı dr bana protein yiyeceksin dedi. Her sabah 2 yumurta yedim . Her gün et veya balık yemeğe çalıştım . Hergün mutlaka süt içtim , yoğurt yedim . Taze meyve suyu içtim. Dr ciğerde önerdi ama onu yemedim. 2 hafta çok dikkat ettim. Hem bebeğimin boyu uzadı. yani 41 cm den 45 cm e çıktı. Hemde 600 gr dan fazla kg aldı. Beslenme önemliymiş ben onu anladım. Daha önce kg almamak için sebze salata yiyordum. Eti sevmediğim için fazla tüketmiyordum. Ama protein gerçekten çok önemliymiş onu anladım. Tabii bebek kg lu diye sağlıklı olacak diye bişey yok .Ama büyümesi gelişimi için önemli .

Günaydın kızlar sabah hafif sancım oldu doğuracam sandım ama geçti anlam veremedim canım çıktın mı hastaneden nasılsınız simarik83

Ben çıkamıyorum bugün. Pazar günkü kan tahlilimde crp 1,1 çıkmış yani hafif enfeksiyon varmış. Bugün yine kan idrar verdim crp yi kontrol edicekmiş bu akşamda yat dedi. Sancım çıkmıyor nst de ama ilaçlardan dolayı sanırım oğlanın hareketleri çok yavaşladı. Bekliyoruz bakalım.

İnşallah durdururlar canım ya. Benim sancılar durdu ilaçlarla inşallah seninkide durur. Haber ver bize

Ben olsam ona hic nişan demezdim yaa.normal beyaz akıntı 1 2 damlacik kandi.parmagini igneyle delmissin gibi azicik...sagolun kizlar.hayirlisi...doktor 34 haftalik yaptirmis gecen 1 gece kalip gitmisler.ayni zamanda 37 haftalik yaptirmis o bebis kuveze girmis.degisiyor dedi

Tamam canimcim.insallah bakalim.sende cikarsin insallah

Iki gündür vajinam in üst ve yan sol tarafındaki kemikler acıyor doktoruma sormayı unuttum başına gelen var mı?

ben de turgut ozalda canim bu zamana kadar niye hic haberlesmedim seninle anlamadım. marsa ya gitmeye başladım son zamanlarda normal doğum düşünüyorum canım daha öncesinde ortadoguya gidiyordum sen nereye gidiyorsun ?
Yaaaa yakın sayılırız benim eşimin iş yeri özalda canım. ben en başından beri marsaya gidiyorum çokda memnunum can bey var Amerikalı siyahi bir doktor ben ona gidiyorum çok iyi bir doktor daha dün ordaydim hatta .ben aslen antalyaliyim gelin geldim adanaya ama çok seviyorum adanayi adanalilari çok sıcak kanlı insanlar

Kızlar crp düşmüş 0,3 olmuş domtor gelince çıkmak istediğimi söylicem inşallah çıkarır hastaneden ya sıkıldım. Bir de bir sürü normal doğum yapan var burda doğuran geliyo rahat ayaklanmış çok özendim valla. Normal doğum yapmaya karar cericem sanırım eşimle bu konuyu konuşuyoruz şu anda :))

Kızlar günaydın..bugün belim çok ağrıyor ve bebeğimin hareketleri dünden beri azaldı..pek bi nazlı öyle kıpır kıpır değil..korkuyorum evham yapmak istemiyorum..acaba yorgunluktan falan olur mu ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…