2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
2017 Nisa'n anneleri olarak kaç kilo aldık? Ben 33. Haftamı bitirmek üzereyim 9,5 kilo almışım.bakalım ne kadarlantamamlayacağım? İnşallah 12 yingeçmez

Kızlar günaydın..bugün belim çok ağrıyor ve bebeğimin hareketleri dünden beri azaldı..pek bi nazlı öyle kıpır kıpır değil..korkuyorum evham yapmak istemiyorum..acaba yorgunluktan falan olur mu ki???
Olabilir canım. Dün benimki de çok az hareket ediyordu ama gece yatınca coştu:) bel ve sırt ağrıları zaten son zamanlar beklenen bişi. İçine sinmiyorsa doktoruna yaz istersen. Ya da tatlı bişiler yiyerek sola yat oynar

geçmiş olsun canım inşallah ikinizde iyi olun crp nedir bilmiyorum antibiyotik mi verdi ilaç

Hadi gözün aydın çıkarsınız inşallah evde rahat rahat dinlenirsin

normal doğumdan yanayım bende :) hadi hayırlısı

Valla doktoruma yazmaya da korkuyorum o benden pimpirik..pazar günü yoruldum ben..pazartesi de pek dinlenemedim yani yorulmuş olmama yoruyorum ama bu bel ağrısı birden geldi sanki.. gece üstümü açmışım sıcak geldi herhalde bana öyle olunca acaba dedim belimi de mi üşüttüm naptım.. amaaaann şu son haftalar yemin ederim işkence ya insanı bitiriyor yemin ederim..bi kere hayırlısıyla sağlıkla doğuraydık iyiydi

CANIM sor bakalım normal kolaymıy mış nasıl yapmışlar:) en temizi normal aslında insan yeniden doğmuş gibi oluyor

2017 Nisa'n anneleri olarak kaç kilo aldık? Ben 33. Haftamı bitirmek üzereyim 9,5 kilo almışım.bakalım ne kadarlantamamlayacağım? İnşallah 12 yingeçmez

Bu aralar çok hızlı kilo almaya başladım , hergün tartıda fazla çıkıyorum , artık hareketsizlikten mi yoksa iştahtan mı bilemiyorum. Son 1 haftadır iştahım çok açıldı sürekli bişiler yiyesim var , midemin kötü olmasına rağmen
51 le başlamıştım 63.800 üm şuanda

Hanımlar gece uyudum bisey yoktu sabah doktor gel bi bakalim dedi.suan hastanedyiz.duzenli sancim basladi.doktor yatis verdi bu gece durdurmaya calisilcak durmazsa da dogum:)
Hadi ya.gelen nişanmış desene.durur inşallah.ama durmasada kuveze bile girmez büyük ihtimalle.senle 2 gün var aramızda.dün muayenede doktor olmuş bu ya artık bugün doğsa sorun olmaz gibi geliyor bana dedi.

geçmiş olsun canım inşallah ikinizde iyi olun crp nedir bilmiyorum antibiyotik mi verdi ilaç
Crp kanda enfeksiyon canım. Pazar gününden beri damardan alıyorum antibiyotiği serumun içinde veriyolar.

Hadi gözün aydın çıkarsınız inşallah evde rahat rahat dinlenirsin
İnşallah ya :)

CANIM sor bakalım normal kolaymıy mış nasıl yapmışlar:) en temizi normal aslında insan yeniden doğmuş gibi oluyor

Sorcamda gelen gidenleri çok müsait olduklarında bebeği görmeye gitcez :)

Reactions: mnt
Mart anneleri doğurmadan bizim nisan bebişleri gelmeye başladı , doğan üç bebişte erkek sanırım , yanlış bilmiyorsam , erkekler aceleci çıktılar
Allah'ın gücüne gitmesin ama küvezde kalmayacağını bilsem ben de doğurmak istiyorum artık , çok zorlanıyorum , 24 Marttan önce alsa keşke doktor.. Hamilelik karşıdan göründüğü gibi değilmiş , yaşayınca anlıyor insan , yine de çok şükür bize bu güzelliği veren Rabbimize

Hadi ya.gelen nişanmış desene.durur inşallah.ama durmasada kuveze bile girmez büyük ihtimalle.senle 2 gün var aramızda.dün muayenede doktor olmuş bu ya artık bugün doğsa sorun olmaz gibi geliyor bana dedi.
Nişanmiş canim.Ama hic oyle gelmemisti önemsemezsen o dercedeydi yani.dunku arkadas demeseydi o nişan diye cok üstüne düsmücektim.bide kizimda 40 50 sancilari dehset hossetmistim 100lerde cildiriylrdum.sabah 3 kere 100 oldu dayanilcak kadardi agri esigim yukseldi herhalde:)adalati 2 serumu bide ciger gelistirici yedim suan nst diplerde:) :) yavrum yazik noldugunu sasirdi:)

Nisan anneleride doğurmaya başlamış aceleci minikler
Yazdıklarınızı okudumda geçen sene bu zamanlar dediğim ayy doğursamda bi kurtulsam yarım insan gibi oldum dediğim günleri hatırladım

Son ay zor gerçekten hareketler kısıtlı yatarken 5 yastıkla yatıyordum. Ama çok güzel ayda doğuruyorsunuz ne sıcak ne soğuk son ayın temmuz ağustosa geldiğini düşünemiyorum

Bi yandanda duygulandım geçen sene bu zamanlar doğum heyecanı korku telaş yaşarken şimdi minik adamım 1 yaşına girecek allah sağlık verince hepsi gelip geçiyor.

Hepinize kolay doğumlar dilerim.

ya valla şartlar uygunsa normal doğum için bir risk yoksa en iyisi aslında canım dün doktor kontrolünde bi kız vardı dikişlerini aldırmaya gelmiş 10 gün önce normal doğum yapmış bi görsen hiç doğum yapmamış gibi biraz muhabbet ettik ilk çocuğunu 5 yıl önce sezeryan ile doğurmuş şimdi kini normal doğum ile. ikisinide yaşadım ve normal ile çok daha çabuk toparlandım hiç yatmadım dedi. tabii insanın bünyesiyle de alakalı bir durum ama insan özeniyor işte :)

Ben de 2016 nisan anneleri grubundaydım , bebeğimin kalbi durunca kürtaj olup aranızdan ayrılmıştım , 2016 kısmet değilmiş 2017 varmış nasipte , hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi bizler de kucaklayabiliriz inşAllah

Amin Zamanı şimdiymiş demek. Sağlıklı sıhatli olsunlarda bizlerin yaşadığı sıkıntılar gelip geçiyor.

canım çok geçmiş olsun şuan nasılsın ? bende nst ye girdim bugün sancı çeken kızlar vardı yanımda normal doğumu bekleyen hiç heveslenmedim :))

Zaman geçmiyor kontrole gidecem son bir saat geçmiyor yaaa acayip heyecanlıyım bakalım gün verecekmi doktor dua edin kızlar sorun çıkmasın

Zaman geçmiyor kontrole gidecem son bir saat geçmiyor yaaa acayip heyecanlıyım bakalım gün verecekmi doktor dua edin kızlar sorun çıkmasın

Hadi inşAllah güzel haberlerle gel canım , sezeryan düşünüyorsan artık gün vermesi gerek doktorunun. Benim de yarın kontrolüm ben de heyecanlıyım , yine alttan muayene edebilir doktorum , benim kızın kafası baya bir aşağıda çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…