2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Ben sezeryan istemiyorum amaecburi sezeryan olacak boydan dolayı doktor son güne kadar bekleriz dedi gün vermeye bilir ondan

okuz olmus insanlarimiz malesefff

Şimdi eve geldim kızım yolla girmiş iyice baya aşağıda hissediyordum doktor normal dedi baya aşağı inmiş.bolbol yürü dedi sancıların olursada normal hepsi Doğuma hazırlıyor felan 2700 olmuş kızım 36+0 haftadayız
simarik83 canım sen hala çıkmadın mı ben evdesin sandım. Siz bebeğinle sağlıklı olunda stres yapma

Hanımlar gece uyudum bisey yoktu sabah doktor gel bi bakalim dedi.suan hastanedyiz.duzenli sancim basladi.doktor yatis verdi bu gece durdurmaya calisilcak durmazsa da dogum:)

oyyy kiyamam insallah hayirlisi olur canim. bu nisan cocuklari cok sabirsizzz koc burcu ozelliginde varmi sabirsizlik

Aklima sen geldin:) nst de duzenli cikti sancim 100 lerde.muayne etti yumusacik olmus ve 1 cm aciklik var.simdi yatiş olucak adalat falan.durursa durcak...
ayyy insallah durur durmazsada sorun olmaz korkma biz bir hafta bilr ilerletebilseydk smdi kuvoze git gel yapmicaktik,ama bnmkkni o halde 15gun beklettiler serum adalat nstye girdim surekli.bnm sancim cikmiodu sdece bnm bebis ayagini surttu sanirm

Yola girmiş derken kanala mı girmiş canım , benimki de aşağıda o yüzden sordum. Bana da aksine yürüyüşü yasakladı , ne kadar içeride tutabilirsek kardır dedi. Kafam karıştı şimdi

canım maşallah baya kilo almış bebiş :) benim kızıma da koca burunlu ve koca kafalı diyor doktor çok merak ediyorum doğrusu :))

Bu kasılmalarla başım belada. Gündüz birşey yok akşam 6 da bir başlıyor gece 9 a kadar ardarda. Sonra duruyor gece 12 de yine.. Ben bu saatlerde doğuracağım galiba Ama gündüz olmuyor. Yarın doktor inşallah nst ye sokar beni..

bizde doktordan geldik teyzeleri çok şükür sıkıntımız yok geçen sefer tersti şimdi tekrar dönmüş normal doğum pozisyonuna.2719 gr 46 cm olmuş.NST ye bağlattı sancımda çıkmadı. 2 hafta sonra gidicez hem çalışamaz raporu almak için.sonra haftada 1 gelirsin dedi. poz verdi bu sefer ağzı burnu aynı eşim.ben karadenizliyim burnu bana hiç benzemiyor.

erkenci bebişlerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum 35ten sonra doğanlara erken doğum saymıyoruz dedi benim doktorum artık korkacak bişey yokmuş bizim için en azından.hayırlısı olsun hepimize sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Maşallah bebişine Taşıyan biz , her sıkıntıyı çeken biz bebekler babalarına benziyor. Benimkinin de ağız burun aynı eşim. Elleri ayakları falan bizlere benzer belki

ayyy insallah durur durmazsada sorun olmaz korkma biz bir hafta bilr ilerletebilseydk smdi kuvoze git gel yapmicaktik,ama bnmkkni o halde 15gun beklettiler serum adalat nstye girdim surekli.bnm sancim cikmiodu sdece bnm bebis ayagini surttu sanirm
Gercekten heee:) icime geliyordu bu bebisin erken gelecegi annesini yaniltmiyo yavrum:) kendime hayret ettim 100 vurdu gayet rahattim insallah dogum kolay olur.bebisim 3 kilo olmus ciger gelistirici de olduk insallah bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…