2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gercekten heee:) icime geliyordu bu bebisin erken gelecegi annesini yaniltmiyo yavrum:) kendime hayret ettim 100 vurdu gayet rahattim insallah dogum kolay olur.bebisim 3 kilo olmus ciger gelistirici de olduk insallah bakalim

3 kilo maşallah yavruna O kurtarmış kendini , gelse bile küvezde kalmaz Allah'ın izniyle.. Sağlıklı olsun da varsın erken gelsin canım :)

Sanırım benim oğlan da durmayacak içerde zaten benim çocuklar hep bi aceleci hep bi sıkıntılı öyle daraltıya gelemiyorlar bende kasılmaları önlesin diye adalat kullanıyorum magnorm kullanıyorum calcimex kullanıyorum ama bunlara rağmen yokluyor beni de ara ara hele bugün bu bel ağrısı beni götürecek tövbe yarabbim ama benim doktorum taktı illa 38i görücez diyo bakalım kimin inadı baskın gelecek.. ya oğluş ya doktor teyzemiz

canım çok geçmiş olsun şuan nasılsın ? bende nst ye girdim bugün sancı çeken kızlar vardı yanımda normal doğumu bekleyen hiç heveslenmedim :))

İyiyim ama bu akşamda hastanedeyiz erken doğum riskin var dinleneceksin dedi. Yarın çıkarız doğum iznine başlarım raporumu alıp.

Stres yapmıyorum rahatımda hastanede olmak çok sıkıcı. Yarın çıkcaz inşallah bu akşamda yat dedi doktorum biraz önce geldi.

Bu haftalarda bebek hareketleri nasıl olmalı kızlar , doktoru bilgi veren var mı ?
Saat başı mı hareket etmeli yoksa günde 10 hareket yeterli mi ?
Nasıl takip etmeliyiz ?

Ben evde hep diken üstündeyim canım , benim de gününü beklemeyecek gibi Dr öyle demişti , sıkıcıdır tabii ama hastanede olman daha iyi gibi sanki , yarına kadar sık dişini , sonra evde bol bol dinlenirsin Allah'ın izniyle.

Bende yatiyorum kizi anneme yollucaz gece esimle kalcaz otele gitmis gibi olcaz canim balayi odamiz diyorum gülüyo:)
Adalat veriyorlar mi sanada canim? 5 tane ictim 6 saat sonra yine iccem:/ bu kadar ilaca gelsemiydi ki diyorum

Bu haftalarda bebek hareketleri nasıl olmalı kızlar , doktoru bilgi veren var mı ?
Saat başı mı hareket etmeli yoksa günde 10 hareket yeterli mi ?
Nasıl takip etmeliyiz ?
Ay ben bu hareket yüzünden deli oldum bugün sabah öğlene kadar hiç hareket etmedi nerdeyse acile gidip nst ye girdim ağlaya ağlaya ne yaptıysam kıpırdatamadım paşayı neyse ki sıkıntı yokmuş ama saat başı on çok değil mi büyüdüler sanki o kadar olmaz ya da bizim ki tembel

Sıkıntımız olmasında katlanırız bebişler için napalım

Bende yatiyorum kizi anneme yollucaz gece esimle kalcaz otele gitmis gibi olcaz canim balayi odamiz diyorum gülüyo:)
Adalat veriyorlar mi sanada canim? 5 tane ictim 6 saat sonra yine iccem:/ bu kadar ilaca gelsemiydi ki diyorum

Ne verdiklerini bilmiyorumki sabah 6 akşam 6 serum geliyo içinde vardır heralde sormadımda. Antibiyotik olduğunu biliyorum ama adalatı sormadım. Ay gelmesinler ya içerde kaldıkları hergün onlar için en iyisi durabildikleri kadar dursunlar :)

Benimki de saat başı 10 hareket etmiyor ki , yerleri kalmadı artık zor ittirip kaktırıyolar yada sürtünüyorlar
Doğrusu ne acaba nasıl olmalı ..

o doktor bizim akrabayada doğum yaptirdi . ben serife erdem e gidiyorum canım. belki aynı zamana denk gelecek dogumumuz .

Serum 2 tane yedim sabah 10 da bide ciger gelistirci oldum aksam bitane daha olucam.adalat hap 5 tane verdiler:/

o doktor bizim akrabayada doğum yaptirdi . ben serife erdem e gidiyorum canım. belki aynı zamana denk gelecek dogumumuz .
İnşallah cnm hayırlısıyla kucağimiza alsak az kaldı ben hamileliğinin son günlerinin tadını çıkarıyorum dün hastanede sıra beklerken kadınlar doğum anılarını anlatıyorlardı olumsuzdu uzaklaştırmaya hemen oradan normal istiyorum çünkü dün doktorda normal olmaması için hiç bir sebep yok şimdilik dedi ilk düşünceniz normal doğum olacak dedi inşallah çok kolay olur doğumumuz hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…